hackerW32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω για 90 μέτρα, αλλά και 10 να πιάνει καλά θα είναι. Στο σπίτι έχω LG sound bar των 400+ ευρώ και Macbook των... κάμποσων χιλιάδων, παρ' ολ' αυτά το bluetooth streaming αντέχει μέχρι τα 3-4 μέτρα. Στα 4,50 ψοφάει. εχεις κανα τοίχο ενδιαμεσα και σου πεφτει τοσο;
stratos789 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Εγω παλι εχω το sony ericsson mw600 που παιρνει μεχρι και 4 συσκευες και εχει θυρα jack 3.5mm.Παντος ωραιο μαραφετι και αυτο. 1
Ainu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μάλλον θα έπρεπε να γράφει hi-fi ή ηχεία με κάποια ενίσχυση, γιατί δε νομίζω να σηκώνει τα 1000w ηχεία μου!
hackerW32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 νομιζω πως απευθηνετε σε ατομα που εχουν μια επαφη με την τεχνολογια, για αυτο το λενε ετσι.
SilverCloak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Τι πρωτότυπο. Εντάξει, δεν παίζει από 5 πηγές ταυτόχρονα, αλλά κάνει τα μισά λεφτά. Και υπάρχει εδώ και καιρό. Έχουμε μια προτίμηση σε διαφειδήσεις της Motorola ή κάνουμε και σε άλλους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα