voltmod Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Η Motorola ανακοίνωσε ένα νέο gadget με την ονομασία Moto Stream, και το οποίο μπορεί να μετατρέψει τα ηχεία σας σε ασύρματα.Η συσκευή με το εικοσάεδρο σχήμα, συνδέεται ενσύρματα (3.5mm) και λειτουργεί σχεδόν με όλους τους τύπους ηχείων. Το Moto Stream στη συνέχεια επικοινωνεί με τη συσκευή σας (οποιοδήποτε tablet ή smartphone Android, iOS ή Windows Phone) επιτρέποντας το streaming μουσικής ακόμα και από απόσταση 90 μέτρων! Μπορεί και συνδέεται ταυτόχρονα σε έως και πέντε συσκευές χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία Bluetooth 3.0 (υποστηρίζει ταυτόχρονο streaming). Οι διαστάσεις του είναι 57 x 60 x 69 χιλιοστά και το βάρος του είναι μόλις 100 γραμμάρια. Η Motorola κοστολογεί τη συσκευή $49.99. Site: Motorola
cortaN@ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Φαίνεται απλό στη σύλληψη και λειτουργικό. Επίσης το εικοσάεδρο τα σπάει.
Lucretius Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ενδιαφέρον. Θυμίζει κάπως το Nexus Q - αλλά με σαφή χρήση αυτή την φορά.
geohot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα στη τιμή του chromecast μια και έγινε πολύ google η φάση
Fil_X Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μαρεσει που μεγάλες εταιρίες αντιγράφουν πιστά τις "φτηνές κινεζιες",εχω εδω και ενα χρονο ενα παρόμοιο ασύρματο ηχειακι με Audio Out που κάνει ακριβός την ίδια δουλειά.Αλλα μονο για μια συσκευή στο BT,οτι πληρώνεις παίρνεις.
azuli Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εχω τις επιφυλαξεις μου για την ποιοτητα του ηχου που θα στελνει. Οπως και για τα 300 μετρα,αν μπορει να εκπεμψει τοσο μακρια τοτε αν σταθεις διπλα του θα σου καψει τον εγκεφαλο με τοσο δυνατο πομπο. Μονο εγω ειμαι που δεν εμπιστευομαι ολα τα αυτα τα ασυρματα που εχουν γεμισει τον τοπο?Ακομα δεν μπορουν να βγουν ιατρικα συμπερασματα για το αν κανουν μακροπροθεσμα κακο στην υγεια με ολες αυτες τις ακτινοβολιες και τα μικροκυμματα γιατι ειναι τοσο λιγα τα χρονια που χρησιμοποιουνται για καθημερινη χρηση. Παρ'ολα αυτα χεστηκαν ολες οι εταιριες τεχνολογιας,σιγα να μην κατσουν να περιμενουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα για την πιθανη επικινδυνοτητα των ασυρματων συσκευων τους.. 1
Angeldust Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Κυκλοφορούν αντίστοιχα απο άλλες εταιρείες εδώ και καιρό. Η Logitech έχει βγάλει και επίσης το ebay είναι γεμάτο με noname Κινέζικα. Δεν ανακάλυψε ξαφνικά τον τροχό η Motorola 3
exor Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 δουλευουν αποτελεσματικα τα κινεζικα? εστω για μια συσκευη..και μεχρι τι αποσταση? 1
nhzt Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Καταρχήν μην ήμαστε υπερβολικοί . Ούτε ο πομπός θα μας κάψει τον εγκέφαλο, αλλά ούτε η λειτουργικότητά του αφορά τα 90 και τα 300 μέτρα !!! Να είμαστε λογικοί στις απαιτήσεις μας. Στο μόνο που θα σταθώ είναι η ποιότητα ήχου που θα streamάρει. Αν κρίνω την ποιότητα από τα ασύρματα ακουστικά που ήδη κυκλοφορούν και έχω ακούσει,θα πρέπει να ανεβούμε πολύ στην τιμή http://www.cnet.com/topics/headphones/best-headphones/stereo-bluetooth/ Η τεχνολογία Bluetooth είναι ίδια, το θέμα είναι πως την χρησιμοποιούμε. Αν δεν ακούσω δεν θα μιλήσω.
Drop_Dead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το θετικό και "ενδιαφέρον" της είδησης είναι ότι δουλεύει, όπως υποστηρίζει, με σχεδόν τα πάντα και εώς 5 συσκευές ταυτόχρονα. Και αξιοπιστία moto.
Regulus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Απ' όσο καταλαβαίνω δεν δουλεύει με όλα τα ηχεία, δουλεύει με όλα τα αυτο-ενισχυόμενα ηχεία δεν έχει και ενισχυτή μέσα μην σαλτάρουμε τελείως. Όσο για την ποιότητα δεν έχω ακούσει ακόμη κάτι καλό σε νορμάλ λεφτά από ασύρματη εκπομπή οπότε ίδωμεν... 1
Dr.Richard Axel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 παράξενο αλλά πως μπορεί να ύπαρξη "ταυτόχρονο streaming" ;
nzeppos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω για 90 μέτρα, αλλά και 10 να πιάνει καλά θα είναι. Στο σπίτι έχω LG sound bar των 400+ ευρώ και Macbook των... κάμποσων χιλιάδων, παρ' ολ' αυτά το bluetooth streaming αντέχει μέχρι τα 3-4 μέτρα. Στα 4,50 ψοφάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα