Hal9000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Σε κινητά πως το βλέπεις? Πάτα παρατεταμένα πάνω στο σημείο του δρόμου που θέλεις. Θα εμφανιστεί το κόκκινο pin και πατώντας πάνω του, σου βγάζει την επιλογή street view.
adi32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Οκ ευχαριστώ πολύΔουλεύει στην εφαρμογή maps. Στους browsers νομίζω όχι Μια μεγαλη χρησιμοτητα ειναι τωρα το καλοκαιρι για να δουμε που βρισκεται το ξενοδοχειο που θελουμε να κλεισουμε γιατι αλλα λενε οι ξενοδοχοι και αλλα βλεπουμε οταν παμε Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2014 από adi32
redhotstef Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Υπαρχουν αρνητικα σε αυτη την υπηρεσια πιστευετε?Γιατι εγω οσο και να το ψαχνω μεσα μου, δεν βλεπω ΤΙΠΟΤΑ αρνητικο σε αυτην την υπηρεσια!.Ουτε μπορω να καταλαβω πως η κατασκοποια θα μπορουσε να χρησιμοποιησει αυτο το πραγμα..
Chrisigia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Αυτό είναι πραγματικά εξαιρετικό και μπράβο του!
Atzamestatos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Βρισκομαι οχι σε 1 αλλα σε 4 φωτογραφιες στο street view. Ημουνα σε ενα μπαλκονι πριν 3 χρονια και καπνιζα, αγναντευοντας το google car να περναει
black adder Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το Χαλάνδρι το εχει ή το απαγορεψαν οι ΠΑΜΕίτες όπως ξηλώσαν και όλες τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας με αποτέλεσμα να ειναι περιοχή εκτός κάλυψης κατα 70% ;; Πιο καλό το wifi από τον καρκίνο..ε ρε κάτι δίποδα τετράποδα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα