Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να συμφωνήσω με το αμέσως παραπάνω σχόλιο. Έριξα μια ματιά στη Σαλονίκη και είναι όσο χάλια τη θυμάμαι, σκέτη αρχιτεκτονική τραγωδία. Η παραλία και η Άνω Πόλη δε τη σώζουν.

Πάντως καλό το νέο και για εμάς του εξωτερικού, για να ρίχνουμε τις νοσταλγικές ματιές μας.

• Like 3
Δημοσ.

Οχι ρε γαμωτο!! Εχουν κοψει τους δρομους των στρατοπεδων!!

Λογικό μεν, κρίμα δε. Κι εγώ ένα από τα πρώτα πράγματα που έβαλα να δω ήταν τα... παλιά μου στρατόπεδα.

Δημοσ.

επιτελους ορεο το opel j και ειναι και βασικη εκδοση μπραβο που ηρθε επιτελους οχι μονο στο εξωτερικο 

Δημοσ.

εγω απορώ πως καταφέρνουν να πανε σε καθε στενο. Πιο αλγόριθμο έχουν. Πραγματικα ειναι δυσκολο σε καποια στενακια να πας σε ολα χωρις περιττη διαδρομη

Δημοσ.

εγω απορώ πως καταφέρνουν να πανε σε καθε στενο. Πιο αλγόριθμο έχουν. Πραγματικα ειναι δυσκολο σε καποια στενακια να πας σε ολα χωρις περιττη διαδρομη

Λογικά το sorting γίνεται αυτόματα με GPS όσους κύκλους και να κάνουν.

Δημοσ.

Κανέναν τρόπο να δει κανείς όλη τη διαδρομή που θέλει χωρίς να κάνει συνέχεια κλικ ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Μα... αν δουν οι υποψήφιοι τουρίστες πως είναι οι πόλεις της Ελλάδας, τότε είναι που δεν θα πατήσουν πόδι ποτέ. Ούτε 100 διαφημίσεις του ΕΟΤ δεν θα φτάνουν για να διορθώσουν τη ζημιά που θα μας κάνει το Street View, να μου το θυμηθείτε...

ΥΓ: Άντε να βγάλω απ έξω Σαντορίνη και μερικά άλλα νησιά των Κυκλάδων, Ρόδο, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Χαλικδική... Όλη η άλλη Ελλάδα...

https://www.google.gr/maps/@37.981816,23.725505,3a,75y,2.2h,69.09t/data=!3m4!1e1!3m2!1ssxg0e55hoZb6uNU1q8cjOQ!2e0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...