LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εμενα εχει ολο το χωριο Φανερωμενη Τρικαλων και μονο την γωνια απο το πατρικο μου δεν εχει!
nzeppos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ωραία, μόλις είδα και τη χάρη μου. Το αμάξι της Google πέρασε ένα μέτρο από δίπλα μου τον Ιούλιο του '11 αλλά εγώ δεν πήρα χαμπάρι, καθώς κάτι σκάλιζα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η πινακίδα φαίνεται κανονικά, δεν την έχουν σβήσει
AIGANH Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ωραίο παιδιά οίδα το χωριό μου την Αιγάνη Λάρισας μέχρι και το μαγαζί μου
Grey Warden Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Κι εγώ το σπίτι μου, κομπλέ. Μπορούμε να ταξιδέψουμε και στη χώρα μας και φυσικά σε όσες χώρες διαθέτουν google street view. Απίστευτα χρήσιμο πχ η αδερφή μου πρέπει να πάει την επομενη εβδομάδα για δουλειά στο Λονδίνο και έμαθε απέξω τη διαδρομή που πρέπει να κάνει με τα πόδια.
Greek_Tornado Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Βρήκα το αυτοκίνητό μου παρκαρισμένο έξω από το παλιό σπίτι αλλά δε μπορώ να βρω εμένα, θυμάμαι το είχα δει το αμάξι της Google μπροστά μου αλλά δε θυμάμαι πού...
Dr_Slump Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Οι διαδρομές είναι από τον καλοκαίρι του 2011. Βλέπω ακόμα ανοιχτά καταστήματα! Μάλλον αυτή είναι η ανάπτυξη που ήρθε, εικονική! 5
InsertCoinToJoi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ειναι κλασσικο αυτο που λενε.... μπορουμε να δουμε ΟΛΟ τον κοσμο.... σαν εικονικο ταξιδι και εμεις ψαχνουμε τα σπιτια μας! 1
tasos1995 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Στη Θεσσαλονίκη η νέα παραλία έχει ακόμα λαμαρίνες στο street view....έλεος jeeez
memtsas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αθήνα Λάρισα ΛΕπτοκαρυα Πιερίας τα είδα όλα... Πω πω. Την ατιμη τη Google! Πάντως Αθήνα φαίνεται είναι καλοκαίρι. Άδεια η πόλη και κενές θέσεις πάρκινγκ. Τα σπάει
kurkosdr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Όπως επισημάνθηκε στη συνέντευξη τύπου, τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας αφορούν αρκετούς τομείς, με σημαντικότερο ίσως αυτό του τουρισμού, με τους υποψηφίους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα εικονικών περιηγήσεων στους δρόμους της Ελλάδας Μα... αν δουν οι υποψήφιοι τουρίστες πως είναι οι πόλεις της Ελλάδας, τότε είναι που δεν θα πατήσουν πόδι ποτέ. Ούτε 100 διαφημίσεις του ΕΟΤ δεν θα φτάνουν για να διορθώσουν τη ζημιά που θα μας κάνει το Street View, να μου το θυμηθείτε... ΥΓ: Άντε να βγάλω απ έξω Σαντορίνη και μερικά άλλα νησιά των Κυκλάδων, Ρόδο, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Χαλικδική... Όλη η άλλη Ελλάδα... 3
NoisePollution Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Στη Θεσσαλονίκη η νέα παραλία έχει ακόμα λαμαρίνες στο street view....έλεος jeeez Ιουν 2011
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα