Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία, μόλις είδα και τη χάρη μου. Το αμάξι της Google πέρασε ένα μέτρο από δίπλα μου τον Ιούλιο του '11 αλλά εγώ δεν πήρα χαμπάρι, καθώς κάτι σκάλιζα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η πινακίδα φαίνεται κανονικά, δεν την έχουν σβήσει :P

Δημοσ.

Κι εγώ το σπίτι μου, κομπλέ. Μπορούμε να ταξιδέψουμε και στη χώρα μας και φυσικά σε όσες χώρες διαθέτουν google street view. Απίστευτα χρήσιμο πχ η αδερφή μου πρέπει να πάει την επομενη εβδομάδα για δουλειά στο Λονδίνο και έμαθε απέξω τη διαδρομή που πρέπει να κάνει με τα πόδια.

Δημοσ.

Βρήκα το αυτοκίνητό μου παρκαρισμένο έξω από το παλιό σπίτι αλλά δε μπορώ να βρω εμένα, θυμάμαι το είχα δει το αμάξι της Google μπροστά μου αλλά δε θυμάμαι πού...

Δημοσ.

Οι διαδρομές είναι από τον καλοκαίρι του 2011. Βλέπω ακόμα ανοιχτά καταστήματα! Μάλλον αυτή είναι η ανάπτυξη που ήρθε, εικονική! :P

• Like 5
Δημοσ.

ειναι κλασσικο αυτο που λενε....

μπορουμε να δουμε ΟΛΟ τον κοσμο.... σαν εικονικο ταξιδι και εμεις ψαχνουμε τα σπιτια μας!

• Like 1
Δημοσ.

Αθήνα Λάρισα ΛΕπτοκαρυα Πιερίας τα είδα όλα... Πω πω. Την ατιμη τη Google!

Πάντως Αθήνα φαίνεται είναι καλοκαίρι. Άδεια η πόλη και κενές θέσεις πάρκινγκ.

Τα σπάει

Δημοσ.
Όπως επισημάνθηκε στη συνέντευξη τύπου, τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας αφορούν αρκετούς τομείς, με σημαντικότερο ίσως αυτό του τουρισμού, με τους υποψηφίους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα εικονικών περιηγήσεων στους δρόμους της Ελλάδας

Μα... αν δουν οι υποψήφιοι τουρίστες πως είναι οι πόλεις της Ελλάδας, τότε είναι που δεν θα πατήσουν πόδι ποτέ. Ούτε 100 διαφημίσεις του ΕΟΤ δεν θα φτάνουν για να διορθώσουν τη ζημιά που θα μας κάνει το Street View, να μου το θυμηθείτε...

ΥΓ: Άντε να βγάλω απ έξω Σαντορίνη και μερικά άλλα νησιά των Κυκλάδων, Ρόδο, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Χαλικδική... Όλη η άλλη Ελλάδα...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...