Προς το περιεχόμενο

Webcam kai psifiaki creative 880...

kelestor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera paidia.

Prin ligo kairo eida sto plaisio na kanei thn parousia ths h en logo webcam digita camera pou exei poly kales epidoseis kai akoma kalyterh timh. Otan thn eida yphrxan sto rafi gyro stis 7-8. Thn epomenh mera den yphrxe oute mia gia deigma kai eixe adeiasei se ola ta pararthmata tou plaisiou. An thn exei agorasei kaneis mporei na mou pei an aksizei gia ta lefta ths pou einai shmeiwtewn 140euro gia 3megapixels(interpolated). Den kserw tin poiothta photo kai xrwmatwn kai endiaferomai na ma8w. An exei probei kaneis sthn agora auths ths eukairia na mou pei an mporei info. An den exei provei kaneis sthn agora kai thelei na thn parei tote parakalw me hremia giati theloume na meinei kai kamia gia mas!! :))

(akou ekei na fygoun 8 kommatia se mia mera!!)

Ta leme paides

Δημοσ.

Την κοίταζα και εγώ την συγκεκριμένη camera αλλά την απέρριψα, κυρίως λόγω της τεχνολογίας του αισθητήρα της (CMOS). Προτίμησα CCD χωρίς να είναι απαραίτητο ότι το CMOS είναι χειρότερο από το CCD, κάνουν για άλλα πράγματα.

Τελικά προτίμησα και πήρα την Olympus C-150 με τιμή λίγο παραπάνω (μπορείς να την βρεις σε φωτογραφικά μαγαζιά και 160€) αφού προτίμησα μια ψηφιακή μηχανή παρά μια webcam. Οι επιδόσεις της μηχανής είναι πολύ καλές, σε σχέση πάντα με την τιμή της, και την προτείνω.

Αν θες απαραίτητα και webcam τότε πιστεύω ότι η creative είναι καλή λύση, αν και δεν έχω βρει δείγματα (τα μόνα δείγματα που έχω βρει είναι από την 660 και είναι μια χαρά).

Αν δεν θες webcam θα συμβούλευα να μαζέψεις λίγα παραπάνω και να πάρεις "αυθεντική" ψηφιακή μηχανή, έστω και της χαμηλής κατηγορίας τιμής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...