CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Άμα δεν σας αρέσει πάρτε μια ταμπέλα που λέει MAKE LOVE NOT WAR σαν αυτές που είχαν στην Αμερική το 70 ενάντια του Vietnam και βγείτε στους δρόμους καπνίζοντας μπάφο Από το 70 που έλεγαν MAKE LOVE NOT WAR (δεν νομίζω ότι το έλεγαν επειδή δεν είχαν όπλα που στρίβουν στις γωνίες) φτάσαμε στο σήμερα που μπορείς να σκοτώνεις χωρίς να κινδυνεύεις να σε σκοτώσουν. Μεγάλη εξέλιξη ο άνθρωπος... ( Άσε που έχω την εντύπωση ότι ο περισσότερος κόσμος υποστηρίζει και σήμερα το εν λόγω σύνθημα. ) 3
nicotenios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ρε χίπηδες και φυσικά είναι καλό που η τεχνολογία στα όπλα αναπτύσσεται. Έτσι θα μπορούμε να σκοτώνουμε με όσο πιο λίγα θύματα και από τις δύο μεριές γίνετε. Είπε ο πολεμοχαρής ανθρωπιστής της πλάκας.. Θυμάμαι τις βόμβες ακριβείας μέτρου που έπεσαν στο Ιράκ πόσο κοσμάκη γλίτωσαν. Εσύ ξεχνάς ή γενικά δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς; Γενικά πάντως χίλιες φορές χίπης παρά αιμοδιψής Ράμπο πολυθρόνας. Να δω τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα, που έχασα 7 τούφες μαλλιά και μου βγήκαν τα μάτια με την πατάτα που πέταξες.. 11
orfeas26 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Οι μάχες και οι πόλεμοι γίνονται όλο και πιο gay όσο αναπτύσσεται η τεχνολογία. Που είναι οι παλιές καλές εποχές με τα σπαθιά και τα τόξα; Σαν να σε έχει επηρεάσει...λίγο το Game of Thrones μου φαίνεται! 3
npapagri_xtra Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Οι μάχες και οι πόλεμοι γίνονται όλο και πιο gay όσο αναπτύσσεται η τεχνολογία. Που είναι οι παλιές καλές εποχές με τα σπαθιά και τα τόξα; σε κοβω fun του ταραντινο.
Regulus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 'Όταν βλέπω την λέξη "έξυπνο" μπροστά από την λέξη "όπλο" μου ανάβουν τα λαμπάκια. Έξυπνο θα ήταν ένα όπλο με το οποίο θα πυροβολούσες προς ένα σύνολο ανθρώπων και η σφαίρα αυτόματα θα καταλάβαινε ποιος είναι ο "κακός" και θα τον πετύχαινε. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι απλά ένα όπλο και αυτός που το χειρίζεται είναι απλά δολοφόνος. Και δεν περιγράφω πόλεμο γιατί εκεί τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα και χωράει πολύ συζήτηση. Και επιτέλους μια σωστή χρήση των Google glass!!!
Diver_Gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Οι μάχες και οι πόλεμοι γίνονται όλο και πιο gay όσο αναπτύσσεται η τεχνολογία. Που είναι οι παλιές καλές εποχές με τα σπαθιά και τα τόξα; Το διαβάσαμε και αυτό ..........Άντε να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η Μ.......α , πραγματικά πρέπει να γίνει άθλημα δεν γίνεται διαφορετικά . 5
kifinas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Εδώ μπήκε άρθρο με όπλα στις ειδήσεις του insomnia. Προφανώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καταρχάς είναι πολύ δύσκολο για έναν μέσο άνθρωπο να πυροβολήσει όπως ο τύπος του βίντεο. Δηλαδή με ένα χέρι και χωρίς να έχει το κοντάκιο αντίσταση πάνω στο σώμα.
efo355 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 αααα γιάυτό βγάλανε το google γυαλια-μλκιες!! μααααλιστααααα Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δε το λέω ειρωνικά.
mants118 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 η αναζήτηση του στόχου θα γίνεται μέσω google search!!! "OK Google, find me somebody to shoot"!!!!
erevos_csd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καταρχάς είναι πολύ δύσκολο για έναν μέσο άνθρωπο να πυροβολήσει όπως ο τύπος του βίντεο. Δηλαδή με ένα χέρι και χωρίς να έχει το κοντάκιο αντίσταση πάνω στο σώμα. Στο βίντεο χρησιμοποιούν Μ4 ή ΗΚ416, των οποίων το κλώτσημα είναι πολύ μικρό.
GiorgosT Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Οι μάχες και οι πόλεμοι γίνονται όλο και πιο gay όσο αναπτύσσεται η τεχνολογία. Που είναι οι παλιές καλές εποχές με τα σπαθιά και τα τόξα; Είδαμε τις "έξυπνες" βόμβες που έχουν ρίξει και συνεχίζουν να ρίχνουν οι αμερικάνοι στα κεφάλια αμάχων σε όλο τον πλανήτη. Μάλλον θα ήταν πιο "αντρίλα" η φάση αν απλά τα αποκεφάλιζαν τα παιδάκια με τσεκούρια, δε βρίσκεις; Αν βρεθείς (που εύχομαι να μη σου συμβεί ποτέ), σε εμπόλεμη ζώνη και δεις τις αγριότητες του πολέμου, δε θα τολμήσεις να το ξαναπείς αυτό ούτε για πλάκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα