Προς το περιεχόμενο

oneplus one

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω περιμενω πως και πως να βγει το find7 το οποιο σημερα κυκλοφορισε σημερα στην Ινδια στα 37990 νομιζω κατι τετοιο δηλαδη 470€ Ελπιζω να ερθεο και στην ευρωπη μεσα στον Ιουνη.. Αυτο που συμβαινει τωρα με το oneplus one ειναι πολυ σπαστικο και πλεον ειμαι αδιαφορος με το τι θα συμβει..

Δημοσ.

Τωρα λενε οτι η καθυστερηση οφειλεται σε προβλημα OpenSSL vulnerabilities.

Το αν ισχυει ή ειναι απλα δικαιολογιες για την καθυστερηση, ποιος ξερει.!

http://www.dailytech.com/OpenSSL+Exploits+Delay+Worldwide+Launch+of+299+OnePlus+One+Smartphone/article35041.htm#sthash.56AeETMM.dpuf

Παρακατω βεβαια βλεπω σαν ειδηση update οτι ηδη η cyanogen το διορθωσε.

Update: OnePlus has acted quickly and solved the software issues. In a statement yesterday, OnePlus noted that “We did choose to delay the shipment of the first phones in order to make sure the software was secure and provided the best possible user experience. The CyanogenMod team worked very quickly and efficiently and the Open SSL issues have already been fixed. The first OnePlus Ones ship to early users with invites as early as tomorrow.”

http://mobilesyrup.com/2014/06/10/oneplus-revises-one-release-date-blames-recently-announced-openssl-vulnerabilities/

Δημοσ.

Θυμαστε τοτε που το Nexus 4 ειχε ξεπουλησει και δεν το εβρισκες ουτε στο PlayStore? Ο κοσμος εκανε σαν τρελος, οταν επανηλθε στο στοκ εφυγαν ολα τα κομματια και ηταν παρα πολλα. Προσπαθει να κανει κατι αναλογο πιστευω η 1+ και μολις βγει επισημα θα γινει πανικος. Βεβαια μεχρι τοτε θα δουμε συσκευες με Snapdragon 805 αλλα και παλι στο κοστος τους χτυπαει ολους

Δημοσ.

παιδια το 4g λειτουργει στην ελλαδα ακομα και στην κινεζικη εκδοση.Υποστηριζει πολλες συχνοτητες δειτε στο gizchina

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν παίζει invite από user σε user και μπορεί να το μοιραστεί κάποιος, ας μου στείλει ένα πμ!

Καλού-κακού, έλαβα μέρος και στο "storm of invites" που τρέχει.

Επεξ/σία από alexisgt
Δημοσ.

Αν παίζει invite από user σε user και μπορεί να το μοιραστεί κάποιος, ας μου στείλει ένα πμ!

Καλού-κακού, έλαβα μέρος και στο "storm of invites" που τρέχει.

Διαμενεις σε χωρα της Ευρωπης οπου υποστηριζονται απο το δικτυο πωλησεων Eυρωπης. ?

Γιατι η Ελλαδα δεν συμπεριλαμβανεται (προς το παρον) στις χωρες.

Δημοσ.

Ξέρουμε πότε θα γίνουν διαθέσιμα στο εύρη κοινό από το site της OnePlus; θα πάω καναδα τον Αύγουστο και ενδιαφέρομαι να πάρω ένα. Λέτε να έχουν βγει μέχρι τότε;

Δημοσ.

Αν αγορασεις απο 3ο δεν εχεις εγγυηση λεει η oneplus, εγω πλεον ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ γιατι ειναι μαλακες, ολα τα κανουν για διαφημιση και οταν βγει το κινητο θα παρουν το πουλακι, λεει οτι οποιος συμπληρωσει την φορμα θα παρει απο μια προσκληση (στον διαγωνισμο με τα 5 races) και αντι αυτου με εγραψαν στα τετοια τους και με την προσκληση και απο το Support. FU ONEPLUS

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...