ntomntom Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολους γνωριζει κανενας παιδια τι γινετε μετο τηλ(ONEPLUS ONE) αυτο?τοχει πιαση καποιος στα χερια του?Ευχαριστω! 1
xTHANERx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το oneplusOne ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση.. Υπαρχουν δυο τροποι να το αποκτισεις. Πρωτον καποιος πρεπει να σ κανει invite.. δηλαδη καποιος που εχει το κινητο μπορει να στειλει εναν κωδικο σε εναν φιλο του και να μπορεσει να το αγορασει και αυτος.. ο δευτερος τροπος ειναι να μπεις στο φορουμ του oneplus one και να συμμετεχεις σε διαγωνισμους ωστε να κερδισεις καποια προσκληση.. Μονο ετσι γινεται προς το παρων.. ετσι πετυχενουν να κανουν το κοσμο να ανυπομονει παρα πολυ και καποια στιγμη θα το κανει διαθεσιμο και θα πωληθουν χιλιαδες κινητα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα.. παρολα αυτα ο κοσμος δεν μπορει να περιμενει αλλο και κατευθηνεται σε αλλες αγορες.. Αυτα... 2
ntomntom Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 οκ φιλε ευχαριστω,εχω δει εδω στο ICELL4U στα 420ευρ την εκδοση με 16gp!Ειμαι επαρχεια κ το καταστημα ειναι αθηνα γιαυτο εκανα κ την ερωτηση!
Grey Warden Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 οκ φιλε ευχαριστω,εχω δει εδω στο ICELL4U στα 420ευρ την εκδοση με 16gp!Ειμαι επαρχεια κ το καταστημα ειναι αθηνα γιαυτο εκανα κ την ερωτηση! Εννοείται οτι δεν αξίζει να δώσεις 200 ευρώ παραπάνω για το κινητό.
doctorkostis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Κανε υπομονη. Αν το παρεις απο Ελλαδα θα πληρωσεις διπλο καπελο. Απο κινα θα βγει σε λιγο καιρο, αλλα με μεγαλο καπελο στην τιμη. Στα πρωτα μαγαζια ειναι 400 δολλαρια το 16αρι. 100 δολλαρια καπελο. Αν κανεις υπομονη λιγο καιρο,θα παρεις 400 δολλαρια το 64αρι. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2014 από doctorkostis
ntomntom Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Σιγουρα το θεμα ειναι η τεχνικη υποστηριξη κ 5 χρονια εγγυηση που παρεχει το μαγαζι.Το τηλ λενε οτι ειναι πολυ δυνατο σε...ολα του!Το παιδι που μιλησα μου ειπαι για 300 ευρ στην Κινα κ λογο φορολογιας ερχεται στα χρηματα αυτα!Κ ειναι τα 16 γιγα μη επεκατασιση!
Pa0ki Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Σιγουρα το θεμα ειναι η τεχνικη υποστηριξη κ 5 χρονια εγγυηση που παρεχει το μαγαζι.Το τηλ λενε οτι ειναι πολυ δυνατο σε...ολα του!Το παιδι που μιλησα μου ειπαι για 300 ευρ στην Κινα κ λογο φορολογιας ερχεται στα χρηματα αυτα!Κ ειναι τα 16 γιγα μη επεκατασιση! Δυνατό είναι, αλλά το μεγάλο του ατού δεν είναι τα specs αλλά η τιμή του! Αν είναι να ανέβεις στα 400+€ δεν αξίζει με τίποτα τώρα που βγαίνουν οι καινούριες ναυαρχίδες
xTHANERx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Αν κυκλοφορισει κα η τιμη μου του ειναι γυρω στα 400€ καλυτερα να παρεις το oppo find 7 κατα την γνωμη μου
StigmaX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ο μόνος λόγος που το τηλέφωνο αυτό ξεχώρισε απο τη μάζα είναι η τιμή του, το γεγονός οτι η εταιρία για να κάνει το Brand name της γνωστό, πουλάει τη συσκευή σε τιμή κόστους. Αν είναι να πληρώσεις 400€+ για το one, καλύτερα να δείς η τις περσινές ναυχαρχίδες στα 300€ ή τις φετινές...
Crystallization Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Με την ζήτηση που έχει δεν πιστεύω πως "Όποιος το θέλει θα μπορεί να το πάρει άνετα στα τέλη Ιουνίου" ..όπως είπε και κάποιος της εταιρίας στα FORUM τους. Έγινε τόσο ντόρος γι αυτό το κινητό και εν τέλη δεν ξέρω αν θα αξίζει την αγορά.Το ήθελα και εγώ, αλλά σε λίγες μέρες πάω να πάρω Νexus 5. Πιστεύω πως απλά δεν αξίζει να περιμένουμε άδικα.
stamatinho Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια στο minideal που το εχει 399 δολαρια.Το ιδιο δεν ειναι ? http://www.minideal.net/original-one-plus-one-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
warewolf Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια στο minideal που το εχει 399 δολαρια.Το ιδιο δεν ειναι ? http://www.minideal.net/original-one-plus-one-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Ναι ειναι αυτο με τα 16GB. Αυτο με τα 64GB δεν βλεπω να το εχει το καταστημα. Ουτε ξερω αν απο αυτο το καταστημα χρεωνεσαι τελωνειο, οποτε θα εκτοξευτει η τιμη. Και αναφερει και 2 ειση ταχυδρομειων. Αν το επι πληρωμη θελει εως 15 ημερες, το αλλο, το δωρεαν, ποσο θα χρειαστει να το στειλει. ?
warewolf Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Διαβασα οτι ενα κινεζικο καταστημα oppomart.com εχει διαθεσιμη την εκδοση των 16gb χωρις προσκληση στα 399 δολλαρια (300 ευρω) http://www.oppomart.com/oneplus-one.html/ Τους εστειλα mail ρωτωντας: - θα χρεωθει τελωνειο. ? - ειναι η version με color os ή cyanogenmod οπου στη δευτερη λειτουργει το 4g Ελλαδα. ? - θα φερετε συντομα την 64gb version και πόσο θα κοστιζει αυτη. ? Μου απαντησαν: Hi,it's chinese version.It has chinese and english .It's color OS no Google apps(you can install).You also can reboot and install international version.It supports GSM:850 / 900 / 1800 / 1900TD-SCDMA:1800-1920 / 2010-2025WCDMA*:2100 / 1900 / 850 / 900TD-LTE:2570-2620 / 1880-1920 / 2300-2400FDD-LTE*:2100 / 1800 / 2600For the bands , please note before you place order.16gb out of stock.New stock maybe next month.16GB in stock now, do you want it ?Thanks. Προφανως παραπανω (λογω τυπογραφικου λαθους) εννοουν οτι η 64gb ειναι Out of stock. Επισης δεν εχω πολυκαταλαβει τι γινεται με το 4g, αλλα απο οσο εχω καταλαβει με colorOS ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να δουλευει το 4g εδω. Απλα μου ειπαν οτι μπορω να εγκαταστησω την cyanogenmod εγω. Αυτο το ηξερα, αλλα το 4g θα εξακολουθει να μην δουλευει. Τελος καμια απαντηση περι τελωνειου. Προσθετω σε ολα τα παραπανω οτι εγω ενδιαφερομαι για τα 64GB οπου λενε οτι θα ειναι διαθεσιμο τον επομενο μηνα... αντε γεια.! Αν μεχρι τελος Ιουνιου δεν υπαρχει ευρωπη ή το μοντελο cyanogen σε καποιο μεταπωλητη Ελλαδα/ευρωπη θα παω σε κανα oppo find 7a ή σε κανα lg g2, note 3 κλπ Σιγα μην περιμενουμε και τα ...Χριστουγεννα. Δυστυχως δεν φτανει ολο το hype που δημιουργησαν και τωρα δεχονται παραγγελιες που δεν μπορουν να καλυψουν, στην Κινα η εκδοση των 64gb κοστιζει 2299 Yuan (271 ευρω) θα πεσουν αρκετοι επανω του. (βεβαια τοσα χρηματα ειναι μισθος εξαμηνου για τους φτωχους εκει, αλλα αναφερομαι σε ολους οσους γεωγραφικα και χωρις τελωνειο τους εξυπηρετει.) Αν δεν κρατουσα με ενεσεις ενα παμπαλαιο google nexus s δεν θα με ενοιαζε. Ηρθε και το καλοκαιρι, ηταν καιρος για αλλαγη να το εχω στις διακοπες. Ομως βλεπω μεχρι να εξομαλυνθει η κατασταση, να μας πιανει τελος Αυγουστου.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μου μυριζει λαμογια. Το OnePlus One ερχεται απο μαμα με CyanogenMod και οχι με Color OS. Το Color OS ειναι της Oppo και οχι της 1+.
warewolf Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Οχι οσον αφορα το OS δεν ειναι λαμογια. Ειναι γνωστο οτι κυκλοφορει σε δυο εκδοσεις. Μια με colorOS για Κινα (ασια) και μια με cyanogenmod για global ευρωπη. Το ColorOS μπορεις να το αλλαξεις και να περασεις την cyanogenmod εαν θες. Δυστυχως ομως η εκδοση colorOS για την κινα δεν υποστηριζει το 4G στην Ελλαδα απο οσο λενε, κι αυτο δεν μπορεις να το αλλαξεις. (εκτος κι αν καποιος δεν ενδιαφερεται γιατι δεν εχει ποτέ προθεση να κανει χρηση 4G στην Ελλαδα) Μεχρι στιγμης το εχω δει να εμφανιζεται σε κινεζομαγαζα (μαλιστα βρηκα καταστημα οπου και οι δυο εκδοσεις (16/64Gb) ειναι στοκ διαθεσιμες. Ομως το καταστημα δεν εχει και πολυ καλες κριτικες αξιοπιστιας και δεν βλεπω στο ταχυδρομειο να εχει sign post για να γλυτωσεις το τελωνειο. Οποτε δεν το λες και δελεαρ, εστω κι αν πουλα την 64gb εκδοση στα 324 ευρω. http://www.fastcardtech.com/One-Plus-One-Quad-Core-Android-Phone.html?u=63569#aa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα