Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,
Πριν από περίπου ένα μήνα αντικατέστησα την μπαταρία cmos ενός dell optiplex 380, επειδή κατά την έναρξη έβγαζε ειδοποίηση low battery.
Όλα καλά, μέχρι τώρα (μετά από ένα μήνα ) εμφανίζει πάλι το ίδιο μήνυμα (παρόλο που είναι καινούργια η μπαταρία) 
Επομένως, συμβαίνει κάτι με την τροφοδοσία ρεύματος.
Έχει τύχει και σε κανένα άλλο κάτι ανάλογο, τι μου προτείνεται να κάνω?

Δημοσ.

Απο περιέργεια άλλαξε παλι μια μπαταρία να δουμε αν το βγάζει και με την καινούργια, η τροφοδοσία να ειναι λίγο δύσκολο μου φαίνεται τι σχέση να εχει με την μπαταρία :unsure:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο περιέργεια άλλαξε παλι μια μπαταρία να δουμε αν το βγάζει και με την καινούργια, η τροφοδοσία να ειναι λίγο δύσκολο μου φαίνεται τι σχέση να εχει με την μπαταρία 

Πήρα τηλέφωνο την dell και μου είπε να αποφορτίσω το μηχάνημα και να κάνω bios update και εάν τίποτα από αυτά δεν φτιάξει το πρόβλημα τότε έχει πρόβλημα η υποδοχή της μπαταρίας που σημαίνει αλλαγή της μητρικής.

Καλά πώς γίνεται να χαλάσει έτσι στα ξαφνικά μια υποδοχή μπαταρίας στην μητρική?? 

Δημοσ.

Βαλε την μπαταρια επανω στο board και βρες ενα πολυμετρο αν μπορεις .Μετρα κατοπιν την μπαταρια στα πινακια του board αν τα ποδαρακια ειναι απο κατω μετρα την απο κατω,αν ειναι επαφανειακης στηριξης μετρα την απο πανω.

Αν εκει εχεις 3v τα πινακια της motherboard ειναι μια χαρα.

Κανε και ενα clear log απο το bioς ,αυτα τα κωλο οptiplex εχουνε θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...