sarantatessera Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Έκανα αναβάθμιση της σύνδεσης και πρόκειται να μου ενεργοποιηθεί το πακέτο του ΟΤΕ με 24άρα ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες σε κινητά. Έχω 3 ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει: 1. Το μόντεμ που έχω, LINKSYS WAG200G, κάνει ή πρέπει να τ' αλλάξω; Και πρέπει να κάνω καμία περαιτέρω διαδικασία για να ενεργοποιηθεί; Εννοώ μήπως χρειάζεται κάποιες ρυθμισεις; 2. Το πακέτο που πήρα αναφέρει 36,50 € το μήνα για το πρώτο εξάμηνο και 40,50 € το δεύτερο εξάμηνο. Αυτές είναι τελικές τιμές ή παίζουν και τίποτα επιπλέον φόροι; 3. Οι λογαριασμοί θα έρχονται κάθε μήνα ή κάθε δίμηνο όπως γινόταν μέχρι τώρα;
leonidas_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Έκανα αναβάθμιση της σύνδεσης και πρόκειται να μου ενεργοποιηθεί το πακέτο του ΟΤΕ με 24άρα ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες σε κινητά. Έχω 3 ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει: 1. Το μόντεμ που έχω, LINKSYS WAG200G, κάνει ή πρέπει να τ' αλλάξω; Και πρέπει να κάνω καμία περαιτέρω διαδικασία για να ενεργοποιηθεί; Εννοώ μήπως χρειάζεται κάποιες ρυθμισεις; 2. Το πακέτο που πήρα αναφέρει 36,50 € το μήνα για το πρώτο εξάμηνο και 40,50 € το δεύτερο εξάμηνο. Αυτές είναι τελικές τιμές ή παίζουν και τίποτα επιπλέον φόροι; 3. Οι λογαριασμοί θα έρχονται κάθε μήνα ή κάθε δίμηνο όπως γινόταν μέχρι τώρα; 1. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, παίζει κανονικά όπως έπαιζε κ πριν. Εφόσον λες ότι έκανες αναβάθμιση στο πακέτο σου, έισαι ήδη οτέ κ έχεις ήδη setαρισένα τα username και τα pass της ΟΤΕΝΕΤ. 2. Είναι τελικές τιμές. Θα πληρώσεις μόνο επιπλέον κλήσεις (αν κάνεις), όπως κλήσεις σε πενταψήφιους αριθμούς. 3. Θα έρχονται κάθε δίμηνο, όπως γινόταν μέχρι τώρα.
sarantatessera Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 1. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, παίζει κανονικά όπως έπαιζε κ πριν. Εφόσον λες ότι έκανες αναβάθμιση στο πακέτο σου, έισαι ήδη οτέ κ έχεις ήδη setαρισένα τα username και τα pass της ΟΤΕΝΕΤ. 2. Είναι τελικές τιμές. Θα πληρώσεις μόνο επιπλέον κλήσεις (αν κάνεις), όπως κλήσεις σε πενταψήφιους αριθμούς. 3. Θα έρχονται κάθε δίμηνο, όπως γινόταν μέχρι τώρα. Σ' ευχαριστώ πολύ!
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Έκανα αναβάθμιση της σύνδεσης και πρόκειται να μου ενεργοποιηθεί το πακέτο του ΟΤΕ με 24άρα ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες σε κινητά. Έχω 3 ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει: 1. Το μόντεμ που έχω, LINKSYS WAG200G, κάνει ή πρέπει να τ' αλλάξω; Και πρέπει να κάνω καμία περαιτέρω διαδικασία για να ενεργοποιηθεί; Εννοώ μήπως χρειάζεται κάποιες ρυθμισεις; 2. Το πακέτο που πήρα αναφέρει 36,50 € το μήνα για το πρώτο εξάμηνο και 40,50 € το δεύτερο εξάμηνο. Αυτές είναι τελικές τιμές ή παίζουν και τίποτα επιπλέον φόροι; 3. Οι λογαριασμοί θα έρχονται κάθε μήνα ή κάθε δίμηνο όπως γινόταν μέχρι τώρα; σιγουρεψου οτι το linksys ειναι pppoe/llc και οχι pppoa/vcmux.επισης σιγουρεψου οτι εχεις το τελευταιο firmware 1.01.09 .καλο θα ηταν να ειναι και τα 2 φτιαγμενα σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα