NeTeD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπέρες! Έχω εδώ και λίγες μέρες βάλει το firewall αυτό και το βρίσκω άκρως ικανοποιητικό. Άλλα έχω ένα πρόβλημα-απορία. Θέλω σαν γενικό rule να το έχω στο Deny Unknown και μετά να φτιάξω Permit rules για συγκεκριμένα ports/adresses/applications. Ωραία μέχρι εδώ. Θέλω όμως να μου κράταει σε log όλα τα denied packets! Δε βλέπω επιλογή για να το κάνω αυτό, παρά μόνο την επιλογή "Log when this rule matches", με λίγα λόγια να logάρει όσα γίνονται permited. Σκέφτηκα μια έμμεση λύση, να φτιάξω ένα rule που να κάνει Deny τα πάντα και σε αυτό να ορίσω "Log when this rule matches". Μετά από πάνω του θα φτιάξω κι όλα όσα θέλω να κάνω Permit. Μήπως υπάρχει καμιά επιλογή και δε τη βλέπω? Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTeD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Χμ η έμμεση λύση που σκέφτηκα καθώς έγραφα το post ( ) δουλεύει όπως θα ήθελα οπότε δε βλέπω λόγο να ψάχνω για κάτι άλλο! Να απαντήσει κάποιος στην ερώτηση του σε reply post έχει ξαναγίνει, δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί να απαντάει κάποιος καθώς ρωτάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Να απαντήσει κάποιος στην ερώτηση του σε reply post έχει ξαναγίνει, δε νομίζω να έχει ξανασυμβεί να απαντάει κάποιος καθώς ρωτάει Κι εγώ έχω απαντήσει σε δική μου ερώτηση, αλλά με πιο μεγάλη καθυστέρηση, γύρω στα 10 λεπτά (αφού έκανα ένα search στο Google και βρήκα τη λύση στο πρόβλημα που είχα). Το να απαντάει καθώς ρωτάει, όχι, πρώτη φορά το βλέπω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.