linkinpark4175 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 γιατι το windows phone ειναι ο πατερας του flat design ολα τα αλλα ακολουθουν... Το flat design ειναι ελβετικό design style και υπάρχει δεκαετίες τώρα. 1
hackerW32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 εγω οσους δοκιμασα στο ideos u8150, ολοι κόλαγαν, εκτός απο εναν, ο οποιος ηταν και μαζι με την custom rom, adwlauncher μακαρι να ειχα την 4.0.4 ακομα μεσα να δοκιμαζα τον nova
paloukaros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το double tap σαν του LG G2 για να ξυπνάει το κινητό και να κλειδώνει το βάλανε όπως λέγανε???
21century Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αξίζει για τάμπλετ αλλά περιμένω να είναι γρήγορος όπως παλιά και να μην κάνει lag...
Windows8 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το flat design ειναι ελβετικό design style και υπάρχει δεκαετίες τώρα. για τα λογισμικα μιλαει προφανως dude, chill.
vrwmiaris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Επίσης και το unread έχει πάρει update και είναι πλέον μουρατο με πολλές ςπροσθήκες
spartan29gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Επιτελους ανασταση!!!απο τον δεκεμβριο ειχε να μας δωσει αναβαθμιση ο συγκεριμενος launcher.
fingolfingr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 To premium εχει μείνει πίσω ή μου φαίνεται? Εχω καιρό που το εχω βγάλει, αλλα χθες που μπήκα δείχνει ενημερωμενο μονο το free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα