Haris San Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ειναι παρα πολυ καλο και φθηνο για αυτα που κανει Διαβαζεις καθολου τι ζηταει ο TS? Η οπου βλεπεις "gaming mouse" τιτλο πας και βαζεις αυτη την αηδια? Το παλικαρι λεει FPS GAMES! Δεν νευριαζω επειδη προτεινεις αυτο απλα θα πρεπει να ειμαστε λιγο πιο υπευθυνοι οταν κανουμε προτασεις σε αλλους γιατι αυτα καποιος θα παει να τα αγορασει! Δεν νομιζω να σου αρεσε εσενα να πας να παρεις κατι που σου προτειναν ατομα που και καλα "ξερουν" και να ειναι μλκια τελικα... Φιλικα..
niktsik17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Για να μην ανοίγω άλλο θεμα. Για speakers τι να προτιμησω;;; 2.0 ή 2.1;;; και αν ειναι ευκολο να μου προτεινετε καποια μην μπλέκεστε στα χρήματα, θα αργησει ακομα αυτη η αγορα και θελω να δω γνωμες.
Haris San Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Για να μην ανοίγω άλλο θεμα. Για speakers τι να προτιμησω;;; 2.0 ή 2.1;;; και αν ειναι ευκολο να μου προτεινετε καποια μην μπλέκεστε στα χρήματα, θα αργησει ακομα αυτη η αγορα και θελω να δω γνωμες. Εγω εχω 2.1 Logitech θα σε γελασω ποιο μοντελο..Τα ειχα παρει 50 ευρω πριν απο 6 χρονια,μπορει και 7...Απιστευτα! Και οταν βλεπω ταινιες ανεβαζω το woofer....Σιγουρα με woofer παρε!!
niktsik17 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ωραία Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την προθυμία σου..
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Για να μην ανοίγω άλλο θεμα. Για speakers τι να προτιμησω;;; 2.0 ή 2.1;;; και αν ειναι ευκολο να μου προτεινετε καποια μην μπλέκεστε στα χρήματα, θα αργησει ακομα αυτη η αγορα και θελω να δω γνωμες. Εγω θα ειμαι εντελως αντιθετος απο τον φιλο Hari. Θα σου πω να παρεις 2.0 στις 5" (οι καλυτερες ειναι οι 8" αλλα το κοστος ανεβαινει αρκετα) για να μην χανεις απο το μπασο και να εχεις οσο γινεται καθαροτερη διαυγεια και πιστοτητα του ηχου παρα συνοθυλευμα και θορυβο. Γιατι το λεω αυτο? Γιατι ΟΛΑ (και το εννοω ΟΛΑ) τα αφτακια μπορουν να διακρινουν τον καλο ηχο. Αν "μαθει" το αφτακι σου να ακουει σωστα τοτε θα σου ειναι αδυνατο να ακουσεις τα ηχεια που υπαρχουν στο PC. Για εμενα να κοιταξει λυση 2.0 σπιτιου ειτε αυτοενισχυομενα ή ακομα καλυτερα ενισχυτη και παθητικα ηχεια. Η ευκολια βεβαια ειναι στα αυτοενισχυομενα. Φυσικα αυτη η λυση κοστιζει καπως παραπανω αλλα σιγουρα αξιζει τα λεφτα της καθως προκειται για -πραγματικη- επενδυση. Ειναι το μοναδικο κομματι στο στον υπολογιστη σου (και γενικα στο home system σου) που δεν προκειται να αλλαξεις ποτε εκτος και αν πρεπει.
niktsik17 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Αυτη την εντυπωση ειχα και εγω. Γενικα δεν εχω ειμαι happy με τα 5.1 που εχω τωρα( ασχετα που τα χρησιμοποιώ σαν 2.1) και μιας και τα επαιξε μαλλον το sub τον Σεπτέμβρη λεω να αλλαξω μιας και θα φυγω απο το σπιτι :D Ομως τι να προτιμησω απο 2.0; Μαρκες; Μοντελα και λοιπα; (εχεις να μου προτείνεις
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Οτιδηποτε απο μοντελα η/και εταιριες που ειδικευονται σε αυτο το πραγμα. Audiophile κατασταση δηλαδη. Πας σε ενα καταστημα που εχει αποκλειστικα ειδη ηχου και ηχεια και βλεπεις. Υπολογισε ομως οτι το κοστος σου θα ειναι γυρω στα 200-250 ευρω. Αν το σκεφτεις καλα δεν ειναι και κανενα σοβαρο ποσο για κατι που δεν προκειται να αλλαξεις ποτε ξανα εκτος και αν -πρεπει-. Συγκεκριμενες προτασεις δεν εχω να σου πω καθως ολες οι προτασεις audiophile ειναι αξιολογες. Θα σου πω ομως να επιλεξεις ή να ζητησεις και απο το καταστημα να σου προτεινει ηχεια συγκεκριμενα για θεαση/ακουσμα/παιξιμο για να εχουν λιγο χρωμα, μην ειναι ξερα σαν να θες να κανεις ηχογραφηση. Οπως σου ειπα η καλυτερη δυνατη λυση ειναι ενισχυτης + παθητικα ηχεια με τα αυτοενισχυομενα να παρεχουν ευκολια και την δευτερη καλυτερη λυση. Τραβα σε κανα καλο καταστημα και διαλεξε.
niktsik17 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Αυτη η κατασταση αργει ακομα Τωρα σαν φοιτητης θελω κατι προσωρινό και... φτηνό. Παντως το Σεπτέμβρη θα κοιταξω καλυτερα. Ευχαριστω πολυ..
Haris San Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Τι 250 ευρω ρε παιδια ειμαστε με τα καλα μας??Τι θα το κανεις σινεμα-club το σπιτι? Παρε εκει 2 ηχεια με 50 ευρω και κανε την δουλεια σου. Για ταινιες και μουσικη μια χαρα ειναι,εγω αμα τα δυναμωσω ακουγονται μεχρι 2 σπιτιτα παρακατω. Μετα για games ετσι κ αλλιως θες headset..
niktsik17 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Headset θα παρω τωρα σε μια βδομαδα. Τωρα για ηχεια ετσι απο περιεργια ρωτησα. Μιας και ειμαστε εδω και δεν χανομαστε, Ε ω μπλεχτει απειρα με headset. Δεν ξερω τι να παρω. Ειμαι ανάμεσα σε corsair 1500 και logitech g430 αλλα υπαρχουν αλλα τοσα. Τι να κανωωωωω
Eladrion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Επειδη κ εγω το ιδιο επαθα οσο ψαχτηκα βρηκα οτι τα steelseries siberia v2 frost edition θα παρω η τα logitech g430
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Τι 250 ευρω ρε παιδια ειμαστε με τα καλα μας??Τι θα το κανεις σινεμα-club το σπιτι? Παρε εκει 2 ηχεια με 50 ευρω και κανε την δουλεια σου. Για ταινιες και μουσικη μια χαρα ειναι,εγω αμα τα δυναμωσω ακουγονται μεχρι 2 σπιτιτα παρακατω. Μετα για games ετσι κ αλλιως θες headset.. Την ποιοτητα δεν την μετραμε με την ενταση. Απο τη στιγμη ομως που ειναι φοιτητης ας παρει κατι σαν αυτα και θα την κανει τη δουλεια του. http://www.e-shop.gr/zalman-zm-s400-21-multimedia-speaker-black-p-PER.806959
Haris San Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Την ποιοτητα δεν την μετραμε με την ενταση. Απο τη στιγμη ομως που ειναι φοιτητης ας παρει κατι σαν αυτα και θα την κανει τη δουλεια του. http://www.e-shop.gr/zalman-zm-s400-21-multimedia-speaker-black-p-PER.806959 Προφανως, απλα δεν βρισκω τον λογο να δωσει τοοοσα λεφτα! Επισης καλυτερα να κοιταξει σε καμια καλυτερη μαρκα οπως Logitech. Headset θα παρω τωρα σε μια βδομαδα. Τωρα για ηχεια ετσι απο περιεργια ρωτησα. Μιας και ειμαστε εδω και δεν χανομαστε, Ε ω μπλεχτει απειρα με headset. Δεν ξερω τι να παρω. Ειμαι ανάμεσα σε corsair 1500 και logitech g430 αλλα υπαρχουν αλλα τοσα. Τι να κανωωωωω Εγω θα πηγαινα στο logitech. Νομιζω και η corsair εχει πολυ καλο customer service,στο εξωτερικο ειναι αριστο! Τωρα για Ελλαδα να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι παιζει για να μην σου λεω χαζομαρες. Αν η corsair εχει ισαξιο service με την logitech (για ελλαδα μιλαω παντα) τοτε παρε οποιο σου αρεσει πιο πολυ οπτικα. Αλλα αν η corsair χρειαζετε σε περιπτωση εγγυησης να στειλεις στο εξωτερικο τοτε....απο μενα μην το παρεις. Αν καποιος που ξερει για την εγγυηση των προιοντων της Corsair για Ελλαδα ας μας φωτισει.. Επειδη κ εγω το ιδιο επαθα οσο ψαχτηκα βρηκα οτι τα steelseries siberia v2 frost edition θα παρω η τα logitech g430 Πολυ καλα και τα 2. Η αποφαση σου θα κριθει απο το αν θελεις στερεο ή virtual 7.1
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δεν εχει καλα ηχεια η Logitech. Σε ολα της τα προιοντα ειναι εξαιρετικη αλλα οχι στα ηχεια που ειναι σχεδον πατος.
johnnnnavrozidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το θελω καθαρά για fps games. Ειμαι ανάμεσα σε •G400s •Deathadder 2013 •Steelseries Rival Ποιο προτείνετε εσεις και γιατι; Εχω μεγάλο χέρι και ειμαι palm-claw grip τύπος. Τα εχω δοκιμασει και τα τρια ! Το g400s δεν με βολεψε τοσο οποτε αστο καλυτερα ... το Rival εχει καλυτερο sensor απο το Deathadder ειναι σχεδον ισαξιο . Δεν θα καταλαβεις σχεδον την διαφορα αλλα οι competitive players την καταλαβαινουν . Προσωπικα παρε Rival ! Παρε και ενα Steelseries Qck+ Mousepad και εισαι μια χαρα . Δεν λεω οτι το deathadder δεν ειναι καλο απλα για μενα ερχεται δευτερο ... φοβερα και τα δυο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα