niktsik17 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το θελω καθαρά για fps games. Ειμαι ανάμεσα σε •G400s •Deathadder 2013 •Steelseries Rival Ποιο προτείνετε εσεις και γιατι; Εχω μεγάλο χέρι και ειμαι palm-claw grip τύπος.
Zapee995 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Προσωπικα, δοκιμαζω αυτον τον καιρο το steelseries rival..Αν και ειμαι fanατικος της logitech και δεν αλλαζω το g500s με τιποτα, το rival με βολεψε περισσοτερο γιατι ειναι μεγαλυτερο..Θα σου ελεγα να του ριξεις μια ματια.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το Rival δεν το εχω δοκιμασει στα χερια μου αλλα σιγουρα θα του εδινα μια ευκαιρια οποτε απο εμενα θα διαλεγα το G400s αν και θα σου ελεγα να συμπεριλαβεις στην λιστα και το Corsair M45.
Haris San Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Για μενα το deathadder ειναι το καλυτερο απο αυτα, αλλα και τα αλλα 2 ειναι απιστευτα! Αλλα εφοσον εισαι claw grip τυπος & εχεις μεγαλα χερια τοτε πας στο steelseries rival! Ειναι μεγαλο και παρα πολυ καλο ποντικι δεν νομιζω να μεινεις απογοητευμενος!
mason Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 To g400s είναι απίστευτο. Ειδικά για FPS βολεύει πάρα πολύ. Το αγκαλιάζεις όλο το ποντίκι με την παλάμη και άμα έχεις και ένα καλό mousepad τότε δεν θα το αλλάξεις για τίποτα άλλο
niktsik17 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Μόλις γύρισα και παράγγειλα το rival. Επίσης θα ήθελα και mousepad. Νομίζω πως ενα extended θα με βόλευε πολύ. Τι προτείνετε; το razer goliathous ειναι καλο;
Hyphen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Μόλις γύρισα και παράγγειλα το rival. Επίσης θα ήθελα και mousepad. Νομίζω πως ενα extended θα με βόλευε πολύ. Τι προτείνετε; το razer goliathous ειναι καλο; καλα εκανες φιλε...ειχα g400 πηρα rival χωρις να υπαρχει λογος ετσι γιατι μου την βαρεσε ειναι παρα πολυ βολικο και πολυ ωραια κλικ. Χωρις να σημαινει οτι το g400s δεν ειναι καλο πολυ καλο και αυτο. Για μενα rival ομως! Οσο για mousepad προτεινω goliathus! To εχω 5 χρονια και δεν εχει χαλασει καθολου.Το ειχα παρει 30 ευρω τοτε! Εχει και control or speed εκδοση.
Ακραίος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Razer Goliathus ή Steelseries QCK. Κορυφαία mousepads. Προσωπικά αν και έχω το Goliathus Medium Speed Edition μαζί με το Deathadder 2013 θα σου πρότεινα να πας στο Steelseries μιας και είναι ίδια εταιρία με το ποντίκι και θεωρώ πως θα είναι καλύτερα αφού όλες τις δοκιμές του ποντικιού τις κάνουν πάνω στα δικά τους mousepad και το αντίστροφο.
niktsik17 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μάλλον σε goliathous και κυρίως για το λόγο του extended. Με ενοχλεί να είναι σε διαφορετική επιφάνεια οι καρποί μου. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Την αλλη βδομάδα που θα τα έχω αν το θυμηθώ θα γράψω τις εντυπώσεις μου.
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Για μενα η razer σαν εταιρεια εχει αποκλειστει για 2 λογους.Οι τιμες της εχουν ξεφυγει και το απαραδεκτο synapsis2 που ειναι πολυπλοκο και αχρειαστο.Αγορασα 2 mouse της razer το 2008 το copperhead και το krait.Το krait το εδωσα αλλα το copperhead πολυ περιεργως λειτουργει ακομα.Οταν εψαχνα εγω τι να παρω το mouse συνδυαζοταν παντα με το καταλληλο mousepad πχ το krait που ηταν optical και ειχε πιο λιγα dpi επαιζε καλυτερα σε σκληρο pad ενω το copperhead σε μαλακο.Τι ισχυει τωρα δεν ξερω πως επιλεγεις και τι πρεπει να κοιταξεις.Αν και σωστο φαινεται να ειναι της ιδιας εταιρειας και το mouse και το pad.
kataramenos32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Για μενα η razer σαν εταιρεια εχει αποκλειστει για 2 λογους.Οι τιμες της εχουν ξεφυγει και το απαραδεκτο synapsis2 που ειναι πολυπλοκο και αχρειαστο. Αγορασα 2 mouse της razer το 2008 το copperhead και το krait.Το krait το εδωσα αλλα το copperhead πολυ περιεργως λειτουργει ακομα.Οταν εψαχνα εγω τι να παρω το mouse συνδυαζοταν παντα με το καταλληλο mousepad πχ το krait που ηταν optical και ειχε πιο λιγα dpi επαιζε καλυτερα σε σκληρο pad ενω το copperhead σε μαλακο.Τι ισχυει τωρα δεν ξερω πως επιλεγεις και τι πρεπει να κοιταξεις.Αν και σωστο φαινεται να ειναι της ιδιας εταιρειας και το mouse και το pad. Το synapse αν εννοεις αυτο ουτε πολυπλοκο ειναι ουτε αχρειαστο
Haris San Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Θα παρεις το steelseries qck+ 15 ευρω απλα θελει να εχεις χωρο γιατι ειναι μεγαλο. Για να παρεις αντιστοιχο απο razer θες 30 ευρω. 1
mason Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Θα παρεις το steelseries qck+ 15 ευρω απλα θελει να εχεις χωρο γιατι ειναι μεγαλο. Για να παρεις αντιστοιχο απο razer θες 30 ευρω. Αυτό που είπε και ο Haris, το έχω εδώ και 1 χρόνο και είναι γαμάτο. Το πλένεις κιόλας. http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/mousepads/steelseries-qck-plus-mousepad/prod1140326pp/ 15E στα public με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή. 1
temeko1999 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ειναι παρα πολυ καλο και φθηνο για αυτα που κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα