Προς το περιεχόμενο

Δεν εμφανίζονται στο γραφείο εργασίας οι Εξ.Σκληροί

RODIATAXI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν εμφανίζονται στο γραφείο εργασίας οι Εξ.Σκληροί,ενώ από το βοήθημα δίσκων τους βρίσκω κανονικά έκανα επαλήθευση και επισκευή χθές,αλλά συνεχίζουν να μην εμφανίζονται πουθενά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα έκανα όλα δεν εμφανίζονται με τίποτα.Τον μπουτάρισα από άλλο σκληρό που έχω με εγκατεστημένα τα mavericks και και τον βλέπει κανονικά!

λογικα οι δισκοι που δεν κανει mount το mac σου ειναι ntfs ε;

βαλε το paragon ntfs.

στο 2ο mac που δοκιμασες, εχεις εγκατεστημενο καποιο προγραμμα για read/write ntfs ;

Στο κύριο έχω το tyxera ntfs τους έβλεπε κανονικά πριν, απότομα έγινε αυτό,το παράξενο είναι ότι στο 2ο δεν έχω εγκατεστημένο πρόγραμαead/write ntfs.

Στη μπάρα δεξιά στο Finder τους δείχνει; Αν ναι, τότε κοίτα στα preferences του Finder. Έχει επιλογή να δείχνει ή όχι τους εξωτερικούς δίσκους στην επιφάνεια εργασίας.

κι εμενα εφαγε ενα ακυρο ξαφνικα με tuxera, τοσο ξαφνικο που νομιζα πως πεθανε ο δισκος και επικοινωνησα με seagate.

μου προτειναν ενα δικο τους εγαλειο, αλλα τελικα βρηκα κι εβαλα το paragon ntfs.

http://www.seagate.com/gb/en/support/downloads/item/ntfs-driver-for-mac-os-master-dl/

• Like 1

Τελικά παιδιά το tyxera την έκανε την δουλειά.Με το που έβαλα το paragon ntfs τους "είδε"αμέσως.Λογικά τώρα φαντάζομαι ότι πρέπει να το απεγκαταστήσω αφού το paragon κάνει καλά τη δουλει'α του.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...