RODIATAXI Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δεν εμφανίζονται στο γραφείο εργασίας οι Εξ.Σκληροί,ενώ από το βοήθημα δίσκων τους βρίσκω κανονικά έκανα επαλήθευση και επισκευή χθές,αλλά συνεχίζουν να μην εμφανίζονται πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ρίξε μια ματιά στό άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RODIATAXI Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Τα έκανα όλα δεν εμφανίζονται με τίποτα.Τον μπουτάρισα από άλλο σκληρό που έχω με εγκατεστημένα τα mavericks και και τον βλέπει κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 λογικα οι δισκοι που δεν κανει mount το mac σου ειναι ntfs ε; βαλε το paragon ntfs. στο 2ο mac που δοκιμασες, εχεις εγκατεστημενο καποιο προγραμμα για read/write ntfs ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RODIATAXI Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Στο κύριο έχω το tyxera ntfs τους έβλεπε κανονικά πριν, απότομα έγινε αυτό,το παράξενο είναι ότι στο 2ο δεν έχω εγκατεστημένο πρόγραμαead/write ntfs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Στη μπάρα δεξιά στο Finder τους δείχνει; Αν ναι, τότε κοίτα στα preferences του Finder. Έχει επιλογή να δείχνει ή όχι τους εξωτερικούς δίσκους στην επιφάνεια εργασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 κι εμενα εφαγε ενα ακυρο ξαφνικα με tuxera, τοσο ξαφνικο που νομιζα πως πεθανε ο δισκος και επικοινωνησα με seagate. μου προτειναν ενα δικο τους εγαλειο, αλλα τελικα βρηκα κι εβαλα το paragon ntfs. http://www.seagate.com/gb/en/support/downloads/item/ntfs-driver-for-mac-os-master-dl/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RODIATAXI Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Τελικά παιδιά το tyxera την έκανε την δουλειά.Με το που έβαλα το paragon ntfs τους "είδε"αμέσως.Λογικά τώρα φαντάζομαι ότι πρέπει να το απεγκαταστήσω αφού το paragon κάνει καλά τη δουλει'α του.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Πάντα Paragon (11 αν είσαι σε Mavericks), μόνο Paragon. 3 χρόνια με βαριά χρήση, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μόνο 20$... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα