Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.έχω ένα θεματάκι.ο υπολογιστής μ κάνει κάτι κόλπα.του φίλου μ δηλαδή.ενώ πατώ το power και παίρνει ρεύμα δν κάνει τπτ.η οθόνη μένει μαύρη χωρίς να ανοίγει.ούτε αυτό το κλασικό μπιπ κάνει όπως έκανε όταν άνοιγε.έχω αλλάξει τροφοδοτικο και μάλιστα έβαλα από 750 μεγαλύτερο 850.τπτ όμως.τσάμπα τα λεφτά.μπορεί να είναι κάρτα γραφικών ή σκληρός δίσκος;

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου.

Για αρχή, πες μας από τι αποτελείται ολόκληρο το σύστημα. Φυσικά και μπορεί να είναι κάρτα γραφικών ή μητρική. Σκληρός δίσκος δύσκολο, αν είχε χαλάσει τουλάχιστον θα φόρτωνε το bios. Δοκίμασε για αρχή είτε με άλλη κάρτα γραφικών είτε με τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή (αν έχει).

Δημοσ.

Αρχικά δοκίμασε μια αλλη κάρτα γραφικών , αν δεν κανει παλι τιποτα λύσε το στο πάτωμα και δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς δίσκους και cdrom επάνω , επισης κανε ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής

Δημοσ.

οκ..θα προσπαθησω σημερα μιας και το πσ ειναι ενος φιλου να ασχοληθω λιγακι το απογευμα...μακαρι να βρουμε μια λυση...την προηγουμενη φορα με το ρεσετ της μητρικης δουηλεψε....οποτε μαλλον ειναι μητρικη η δεν εχει ακμια σχεση?

Δημοσ.

Μπορεί να ειναι μπορει και οχι δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν κανεις μερικές δοκιμές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...