Προς το περιεχόμενο

Convert ton odhgo tou trustfm se pdf! mporei kaneis?!

Jastonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon exw problhma sto na diabasw ton odhgo tou trustfm! Regional k Language options einai ola se sta greek! Internet Explorer dokimasmeno kai to Greek windows + iso... k den kserw ti allo na kanw?!

Mono agglikes lekseis k noumera blepw... ola t'alla kinezika! Yparxei tropos na metatrepsw to exe se pdf? Katebasa kapoia arxeia apo to http://www.ebookcreator.com alla den ginetai tpt oute me auta!:(

P.S. pros mods : nomizw pws einai to kalytero meros gia na rwthsw an k 8a mporouse na mpei k sto software.... edw sto divx o odhgos tou trust einai must... k ton exoun oloi:)

Δημοσ.

Εγώ έχω κρατήσει μια παλαιότερη έκδοση που είχε κυκλοφορήσει "αποκλειστικά" σε pdf, χαχα. Είναι ~540kb.

Θα σου την στείλω αν θες.

Αλλιώς αύριο θα δω αν μπορώ να κάνω μια καινούρια σε pdf, αλλά πολύ δύσκολο για μένα, θα είναι η πρώτη μου φορά.

Δημοσ.

Απο τον acrobat reader σε παει λινκ στο site της Adobe ,οπου με ενα registration - password σου κανει αυτοματη μετατροπη των αρχειων που θα του δωσεις σε pdf (max 5 αρχεια - trial).To τελικο αποτελεσμα μπορει να στο στειλει με e-mail η να το κατεβασεις απο το σερβερ του site

Δημοσ.

Στο site του TrustFM πήγα και κατέβασα αυτόν που είχε εκεί.

Έχω Acrobat 6 Professional. Οτιδίποτε τυπώνεται μπορεί να γίνει και PDF.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...