nikolas4 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια εκανα σημερα λογαριασμο καθως εψαχνα για ενα θεμα που εχει το wifi μου λογικα και ειδα οτι εδω ειστε εξπερ σε αυτα.. Εδω και μια εβδομαδα εκει που το λαπτοπ εμπαινε κανονικα στο wifi μου ειτε hol ειτε forthnet τωρα, ξαφνικα με πεταξε και δεν το βρισκει με τιποτα ενα ολα τα αλλα τα βρισκει τριγυρω μου , οπως κανονικα μπαινει και το κινητο μου.. Οποτε λεω θα φταιει το λαπτοπ, παω σε ειδικο και το δοκιμαζει και μπαινει και αυτος κανονικα απο το δικο του ρουτερ και λεω ας το κανω ενα φορματ μπως φταιει αυτο γιατι ηθελε..το κανω και παλι τα ιδια , ερχομαι σπιτι και πολυ βρισκει ολα τα αλλα εκτος απο το δικο μου και αυτος που το εκανε φορματ μου λεει οτι φταιει το ρουτερ..μηπως γνωριζει κανεις τι παιζει????
adsl2+ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αν το ρουτερ wifi εκπέμπει σε n και στο λαπτοπ η καρτα δικτύου wifi είναι b/g γι' αυτό δεν πιάνει το δίκτυο
nikolas4 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω πολυ αδερφε για την απαντηση αλλα επειδη ειμαι λιγο εως πολυ ασχετος απο αυτα δεν καταλαβα και πολλα.. τι εννοεις οτι εκπεμπει σε n και σε b/g?
hawkpilot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Από το εγχειρίδιο του router σου βρες τη διαδικασία που απαιτείται για να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (factory reset). Ξαναφτιάξε το configuration από την αρχή και άλλαξε οπωσδήποτε τα default passwords.
apostol1s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 φιλε ξανασεταρε το ρουτερ παλι απο την αρχη.δηλαδη κανε την ιδια διαδικασια οπως οταν το ειχες αγορασει και λογικα θα μπεις στο wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα