sokinfragoul Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Παιδια τα φωτα σας.ενα hp g6.προβλημα οθονης...συγκεκριμενα.γραμμες και τρεμοπαιξηματα σε λευκο φοντο οταν ανοιγω την οθονη σε θεση λειτουργιας και καθως την κουνω πανω κατω.. Τι συμβαινει:αρχιζω να χανω τα λογικα μου καθως οταν ξεβιδωσω την οθονη και την απομακρυνω απο το πλαστικο καλυμα της ολα καλα.μολις την τοποθετω παλι τα ιδια..οταν φερνω κοντα το εξωτερικο καλυμα της οθονης του υπολογιστη αρζιζει τις γραμμες.βιδωνω την οθονη πανω του.ολα καλα για λιγο μετα παλι τα ιδια.αν ξεβιδωσω και ριξω πισω το καλυμα και κρατησω το καλωδιο με την οθονη εγω ολα καλα.κουνωντας το καλωδιο και την επαφη του στην οθονη δεν κανει κατι.μιλις πλησιασω το πλαστικο καλυμα για να την στερωσω τα ιδια!!!! Εχω κανει και rebailling την καρτα γραφικων!!!ασχετο αλλα το εκανα καλου κακκου.το κλωδιο δεν δειχνει να φταιει ουτε η οθονη καθως δεν δημιουργειται προβλημα αν δεν βιδωθει στο καλυμα...το pc εχει ιστορικο επισκευης απο καταστημα γερμανο με αλλαγμενη lcd και καρτα γραφικων η οποια ειναι on board!!!!παιδια βοηθεια θα με τρελανει το λαπτοπ.καμια φορα το βιδωνω το κλεινω ολα καλα για λιγο μετα παλι τα ιδια με το που ανοιγω κλεινω το laptop η αφηνω σταθερη την οθονη
coolerman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 σε εξωτερικό μόνιτορ τι σου δείχνει;;εξακολουθεί..
sokinfragoul Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Στο μονιτορ φιλε δεν κανει χαζα.σκεψου λιγο μολις παω να την στερεοσω στο πλασιο το πλαστικο του υπολογιστη αρχιζει τα χαζα ενα παραξενο πραγμα να πω οτι φταιει ο μαγνητης που χρησιμευει στο κλεισιμο;και χωρις αυτον τα ιδια...αιιιι πεςς
jdammy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Στο μονιτορ φιλε δεν κανει χαζα.σκεψου λιγο μολις παω να την στερεοσω στο πλασιο το πλαστικο του υπολογιστη αρχιζει τα χαζα ενα παραξενο πραγμα να πω οτι φταιει ο μαγνητης που χρησιμευει στο κλεισιμο;και χωρις αυτον τα ιδια...αιιιι πεςς Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Μήπως τελικά το κατάφερες κι αν ναι τι έφταιγε τελικά??? Ευχαριστώ.
sokinfragoul Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι φιλε βρηκα τι εφταιγε αλλα το μηχανημα πλεον εμεινε απο μητεικη!!!τι να πεις...το λαπτοπ παλιοτερα ειχε παει σε σεβρισ γερμανου.ειπαν αλλαγη οθονης.και καλα.ανοιξα την καλωδιοταινια.φαινοταν ενα γυμνο καλωδιο απο τα πολλα να ειναι κολημενο με καλαι πανω στο βυσμα.εβαλα λιγο καλαι στην κοληση γτ δεν φαινοταν καλα στερςομενο και τυλιξα-μονοσα το υπολοιπο καλωδιο και επαιξε!!!χτες ομως πρεπει να τα κλασε η μητρικη!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα