trujillo2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 μαγκες καλησπερα . εδω και καιρο ειμαι στο ψαξιμο για μεταχειρισμενο αυτοκινητο . εχω καταληξει στα εξης 3 (με τη σειρα που τα βαζω) 1)ford focus 2)scoda octava 3)opel astra το μεγαλο διλημμα εχει να κανει με 3 παραγοντες : αξιοπιστια μοντελων , οικονομια(οχι μονο σε βενζινη αλλα και σε συντηρηση) και ασφαλεια (ενεργητικη - παθητικη) . εσεις τι θα διαλεγατε? στο αλλο σκελος δεν ξερω αν πρεπει να παω σε 1.4 η' σε 1.6 μοτερ (με το αναλογο τιμημα σε τελη , ασφαλεια , καταναλωση βενζινης και γενικα κοστος χρησης) θα εκτιμουσα τη γνωμη σας (κυριως απο ατομα που τα εχουν στην κατοχη τους η' τα εχουν οδηγησει) . ευχαριστω πολυ
NickTG Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν σε ενδιαφέρει η ενεργητική ασφάλεια προφανώς ξεχνάς τα 1400 κυβικά. Εκτός αν μιλάμε για Octavia 1.4 turbo. Για πόσα λεφτά μιλάμε?
trujillo2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 χμμμ τσιμα τσιμα μεχρι 5000 ευρω το πολυ φιλε μου , να μην πω 4500.....
NickTG Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Για μένα ψάξε για Focus Ti-VCT. Κάτι σαν αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5102143/ Καλός κινητήρας, το Focus είναι καλύτερο στο δρόμο από τα άλλα 2 και δεν έχει ακουστεί κάτι ιδιαίτερο για το μοντέλο.
trujillo2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 να σου πω την αληθεια και γω για φοκους ελεγα (αλλωστε γιαυτο το εβαλα πρωτο) απο αξιοπιστια τι λεει?
NickTG Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι κακό για το συγκεκριμένο. Σαν μεταχειρισμένο βέβαια το θέμα είναι να βρεις κάποιο με σωστή χρήση και συντήρηση.
trujillo2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 εδω ακριβως ειναι το μεγαλο μου θεμα . τα περισσοτερα focus ακουω ως ειναι η' νοικιαρικα η' leasing...
NickTG Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 εδω ακριβως ειναι το μεγαλο μου θεμα . τα περισσοτερα focus ακουω ως ειναι η' νοικιαρικα η' leasing... Κυρίως τα 1400αρια είναι αυτά ή κανένα βασικό 1600αρι στην καλύτερη. Προσωπικά θα έψαχνα για 1600 στην έκδοση sport. Δεν νομίζω να βρεις τέτοιο νοικιάρικο ή leasing.
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 +1 και απο εμενα στο focus. Ειναι απίστευτα τίμιο αυτοκίνητο και παίζει σε καλές τιμές... Στα - το οτι ειναι κοινό αυτοκίνητο leasing και στις μάντρες τα περισσότερα ειναι απο εκει... Ειχε την περασμένη εβδομάδα ενα 1600 Focus full extra με οθονες κλπ στα 4000 και 70000 πραγματικα χλμ αλλα εφυγε...
trujillo2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 να μην κοιταω καν σε 1,4? αν βρω κατι σε καλη κατασταση?
NickTG Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Είναι πάρα πολύ αργό. Πέρα από τα τέλη δεν κερδίζεις κάτι εκτός αν έχεις θέμα με τεκμήρια. Καλύτερα να κατέβεις κατηγορία αν θες να γλιτώσεις κυβικά.
NickTG Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Η αλήθεια είναι πως δεν έχει σημασία η εμπειρία μου. Τα νούμερα επιδόσεων αρκούν. Παρ'ολα αυτά μπορείς να οδηγησεις και εσύ ενα και να δεις αν σου κάνει. Επειδή όμως πιστεύω πως η ενεργητική ασφάλεια είναι σημαντική δεν μπορώ να το προτείνω.
nickolas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Τη δύσκολη στιγμή δε θα σε σώσει το γκάζι, θα κάνεις ελιγμό αποφυγής και θα πατήσεις φρένο. Το μόνο στο οποίο βοηθά να έχεις γκάζι, είναι κάποιες προσπεράσεις σε παλαιό εθνικό δίκτυο, που θα σου επιτρέψουν να πας λίγο πιο γρήγορα. Επιπλέον κάποια πιο αδύναμα μοντέλα καίνε περισσότερο αλλά αυτό είναι σπάνιο και οι διαφορές γενικά μικρές. πχ. το Corsa C 1200 καίει λίγο περισσότερο από το 1400.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα