giannispds Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια ψαχω case που να εχει καλο airlow τιμη 60 με 70 ευρω καινουργιο η μεταχειρισμενο δεν εχω προβλμα να ειναι Full tower η Mid με αυτα τα λεφτα δυσκολα να βρω φουλ καινουργιο αλλα αμα εχετε να μου προτεινει ενα καλο mid δεν εχω κανα προβλημα CPU:i7 920 M/B:MSI X58M RAM:1GX4 1033 MHZ GPU:Nvidia 9800 gt 1gb Hard Disk:Western Digital 500gb Αποτι καταλαβατε ειναι λιγο παλιο συστημα και επιανε μεγαλες θερμοκρασιες ο επεξεργαστης γενικα τωρα δεν ξερω αν εφταιγε το κουτι η ετσι ειναι ο συγκεκριμενος επεξεργαστης οποιος εχει ιδεα μεχρι ποσους πρεπει να πιανει σε full load και σε κανονικες συνθηκες ας μου πει για να δω αν ειναι καλα οσο πιανω τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ψύκτρα έχεις τη στοκ της ιντελ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 τα 1366 ειναι θερμαστρες αμα εισαι με την στοκ λογικο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispds Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ψύκτρα έχεις τη στοκ της ιντελ; ναι εσυ με την 212 evo που εχεις ποσο πιανεις? ειναι καλη εχω ακουσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 καλη ειναι αλλα βρισκεις και καλητερες μεχρι 40 ευρω ,idle εχω 40 και full load 70 βαθμους με το fractal R2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Βάλε μια aftermarket και θα δεις διαφορά, με το κουτί δε θα δεις μεγάλη εκτός και αν είναι φούρνος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispds Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Απο κουτι εχετε καμια προταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 μεχρι τα λευτα που θες corsair 200R,300R Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μερικά καλά σε αυτά τα λεφτά: 1. https://www.skroutz.gr/s/4119567/BitFenix-Shinobi-Window.html 2. https://www.skroutz.gr/s/428670/Corsair-Carbide-300R.html 3. https://www.skroutz.gr/s/4815848/Corsair-Carbide-Spec-02.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Κοίτα να βάλεις και μια ψύκτρα που να χωράει στο κουτί που θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα