kostasfalcon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Φιλε μου παλιομοδιτη, σε λιγο καιρο που τα ultrabooks θα ειναι φθηνα, και θα τα αγορασεις, και θα λιωνεις με το touch και τοτε θα πεις "τι χαζουλης ημουνα, ειχαν δικιο τα παιδια στο ινσομνια". peace Δεν προκεται ποτε ενας χρηστης - οπαδος - φανμπου - πες το όπως σε βολευει να παραδεχτει ότι το iPhone ή το mac του είναι κατωτερα του ανταγωνισμου..... Για αυτό βλέπεις την μηλοεταιρεια με τετοια κερδη κάθε χρονια παρολο που εχει πανάκριβα προιοντα.... 2
StigmaX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το να δουλέψεις έναν Desktop υπολογιστή με touch, προφανώς και είναι άβολο μιας και το setup του εξοπλισμού δεν βολεύει. Το να δουλέψεις όμως ένα laptop/netbook/hybrid με touch είναι πολύ πρακτικό και λειτουργικό σε πολλούς τομείς. Τώρα για τους ισχυρισμούς του άνωθεν για OSX απλά αστείοι... θέλω να δω τι θα λές όταν βάλει και η Apple υποστήριξη touch στο OSX. 1
Papakaliati Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το να δουλέψεις έναν Desktop υπολογιστή με touch, προφανώς και είναι άβολο μιας και το setup του εξοπλισμού δεν βολεύει. Το να δουλέψεις όμως ένα laptop/netbook/hybrid με touch είναι πολύ πρακτικό και λειτουργικό σε πολλούς τομείς. Τώρα για τους ισχυρισμούς του άνωθεν για OSX απλά αστείοι... θέλω να δω τι θα λές όταν βάλει και η Apple υποστήριξη touch στο OSX. Αμα το κανει οπως το κανε η MS, που σε θεματα παραγωγικοτητας η ευκολιας δεν μου προσφερει τιποτα και εκτος απο αυτο μου χαλαει και την mousepad,mouse εμπεριαι τοτε θα την κραξω .# Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι δεν ειναι καλες οι touch screen, σε ταμπλετ, μικρα τρανσφορμερς μια χαρα ειναι. Λεω οτι τα windows 8 ειναι gtp γιατι θυσιανε την desktop εμπειρια για να το κανουνε συμβατα με touchscreen , και επισης λεω οτι αμα δεν εχεις αποσμωμενο keyboard δεν βολευει να δουλευεις με touch screen στην 8.1 υλοποιηση.
Windows8 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αμα το κανει οπως το κανε η MS, που σε θεματα παραγωγικοτητας η ευκολιας δεν μου προσφερει τιποτα και εκτος απο αυτο μου χαλαει και την mousepad,mouse εμπεριαι τοτε θα την κραξω .# Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι δεν ειναι καλες οι touch screen, σε ταμπλετ, μικρα τρανσφορμερς μια χαρα ειναι. Λεω οτι τα windows 8 ειναι gtp γιατι θυσιανε την desktop εμπειρια για να το κανουνε συμβατα με touchscreen , και επισης λεω οτι αμα δεν εχεις αποσμωμενο keyboard δεν βολευει να δουλευεις με touch screen στην 8.1 υλοποιηση. Που την θυσιασανε την εμπειρια; σου απαγορευουν να χρησιμοποιεις το desktop? που? ακομα και στην start screen πανευκολο ειναι.. να φανταστω εισαι ο τυπος που δοκιμασε τα windows 8 (ουτε καν 8.1) στα Public για 20 δευτερολεπτα ε; και στην τελικη, αν δεν σου αρεσει απλα απενεργοποιεις το metro, και μενεις απλα με το desktop, και εχεις παλι κατι καλυτερο απο αυτο που σου προσφερει η apple. damn homie, μην το κουραζεις αλλο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα