Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ASUS αποκάλυψε μια ακόμη νέα συσκευή που έρχεται να προστεθεί στην οικογένειά των φορητών υπολογιστών της με την ονομασία Transformer Book Flip.Εφοδιασμένο με το λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και με δυνατότητα κλίσης της οθόνης σε οποιοδήποτε σημείο από 0 μέχρι και 360 μοίρες, το Flip θα έρχεται εφοδιασμένο με επεξεργαστές Intel Core i7, την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT840M, ενώ θα διατεθεί σε τρία μοντέλα με οθόνες αφής 13.3, 14 και 15.6 ιντσών, ανάλυσης 1920 x 1080.

Όλα τα νέα μοντέλα θα έρχονται εφοδιασμένα με την τεχνολογία "Instant On" που θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τα επαναφέρουν από το Sleep mode μέσα σε μόλις δύο δευτερόλεπτα. Σε περίπτωση που η μπαταρία πέσει κάτω από το 5% τότε πραγματοποιείται αυτόματα backup όλων των αρχείων και των δεδομένων του χρήστη.

Posted Image

Κάθε Transformer Book Flip θα συνοδεύεται και από την υπηρεσία ASUS WebStorage ενώ η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει στα τέλη του Ιουνίου. Μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές στις οποίες θα τα δούμε στα ράφια των καταστημάτων.

Link.png Site: TechPowerUp

Δημοσ.

Αυτό (και πολλα αλλα που θα ακολουθησουν) προς απαντηση των haters σε προηγουμενο θεμα εδώ στο insomnia περι windows 8.1 και αχρηστο το metro interface και μπλα μπλα μπλα.....

Οριστε κυριοι οθονη αφης για να δουλεψετε το modern ui (εγω και πολλοι αλλοι με οθονες αφης που το ζουμε ειμαστε μια χαρα) και να δειτε ότι το μελλον είναι ΕΔΩ.....

Και desktop περιβαλλον για να δουλεψετε και με το ποντικι σας.....και να κανετε ότι μεχρι τωρα.....

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό (και πολλα αλλα που θα ακολουθησουν) προς απαντηση των haters σε προηγουμενο θεμα εδώ στο insomnia περι windows 8.1 και αχρηστο το metro interface και μπλα μπλα μπλα.....

Οριστε κυριοι οθονη αφης για να δουλεψετε το modern ui (εγω και πολλοι αλλοι με οθονες αφης που το ζουμε ειμαστε μια χαρα) και να δειτε ότι το μελλον είναι ΕΔΩ.....

Και desktop περιβαλλον για να δουλεψετε και με το ποντικι σας.....και να κανετε ότι μεχρι τωρα.....

Χαρισμα σου και το touch interface σε μεγαλες οθονες και τα windows 8 και το metro ui.

Εγω θα καθομαι απο διπλα και θα γελαω βλεποντας σε να προσπαθησεις να ακουμπας την οθονη και να τις κανεις ερωτα μιας και θα πρεπει να την φερνεις τοσο κοντα ωστε να την ακουμπας ανετα που θα ειναι τουλαχιστον αστειο, και να κανεις 10 φορες πιο αργα το ιδιο πραγμα που κανω με το touch pad , και να μου λες για προοδο και πιπες. 

Ξερω και κατι αλλο που ανοιγει οχι σε 2, αλλα σε ενα δευτερολεπτο απο sleep, OS Χ λεγεται. 

Δημοσ.

θα σου απαντησω ξεκινώντας από το τελος.....

Τις εκφρασεις περι πιπας στους φιλους σου, δεν σου επιτρεπω!

Οσον αφορα για τα υπολοιπα και μονο που αναφερεσαι σε άλλο os ότι και να ελεγα γνωμη δεν θα σου αλλαζα...το εχετε εσεις που ειστε με το πλευρο της μηλοεταιρειας....

Καλη συνεχεια!

• Like 6
Δημοσ.
Papakaliati, on 04 Jun 2014 - 11:32 PM, said:Papakaliati, on 04 Jun 2014 - 11:32 PM, said:Papakaliati, on 04 Jun 2014 - 11:32 PM, said:

Χαρισμα σου και το touch interface σε μεγαλες οθονες και τα windows 8 και το metro ui.

Εγω θα καθομαι απο διπλα και θα γελαω βλεποντας σε να προσπαθησεις να ακουμπας την οθονη και να τις κανεις ερωτα μιας και θα πρεπει να την φερνεις τοσο κοντα ωστε να την ακουμπας ανετα που θα ειναι τουλαχιστον αστειο, και να κανεις 10 φορες πιο αργα το ιδιο πραγμα που κανω με το touch pad , και να μου λες για προοδο και πιπες. 

Ξερω και κατι αλλο που ανοιγει οχι σε 2, αλλα σε ενα δευτερολεπτο απο sleep, OS Χ λεγεται. 

Τωρα θα μας πεις οτι ειναι πιο ευκολο και γρηγορο το browsing με touch pad,απ'οτι με τη αφη???

Καλα οτι πεις!

Μεχρι να αποκτησει το macbook touchscreen panel και το osx touchscreen δυνατοτητες(δλδ ΠΟΤΕ),καλον ειναι να περιοριζεστε σε θεματα που αφορουν μηχανηματα που δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα!Αλλιως ειστε ολιγον τι ακυροι! :devil:

Η συζητηση εδω γινεται για τους windows χρηστες που ΕΧΟΥΝ την δυνατοτητα να ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ μεταξυ touchscreen εμπειρια ή μη touchscreen εμπειρια!

Οι χρηστες του OSX ΔΕΝ εχουν τη πολυτελεια αυτης της ΕΠΙΛΟΓΗΣ!

• Like 9
Δημοσ.

Ως εργαλείο μου φαίνεται εξαιρετικό αλλά δεν είμαι σίγουρη για την asus... Την εμπιστευόμαστε; Γιατί έχω δει/ακούσει τα πάντα. Από τα καλύτερα μέχρι τα χειρότερα. 

Δημοσ.

Και ενω αν γραψεις σε Mac os topic κατι για windows η κρινεις την apple γινεσαι troller, αν συμβει κατι αντιστοιχο σε windows topic δεν υπαρχει κανενα προβλημα...

Συμφωνο με τον προλαλησαντα εχουν ακουστει τα παντα για την assus.παντως απιστευτα μηχανακια και πολυ εναλακτικα.

Δημοσ.
sokinfragoul, on 05 Jun 2014 - 12:42 AM, said:sokinfragoul, on 05 Jun 2014 - 12:42 AM, said:sokinfragoul, on 05 Jun 2014 - 12:42 AM, said:

Και ενω αν γραψεις σε Mac os topic κατι για windows η κρινεις την apple γινεσαι troller, αν συμβει κατι αντιστοιχο σε windows topic δεν υπαρχει κανενα προβλημα...

Συμφωνο με τον προλαλησαντα εχουν ακουστει τα παντα για την assus.παντως απιστευτα μηχανακια και πολυ εναλακτικα.

Nα γραψει αλλα οχι σε θεματα που αφορουν χαρακτηριστηκα/δυνατοτητες που δεν μπορουν να συγκριθουν με κατι αντιστοιχο των mac!

Δεν υπαρχουν υβριδικα mac!

Υπαρχουν τοσα ωραια θεματα για τα windows laptop ή για τα windows σαν λογισμικο,που μπορεις να συζητησει και να συγκρινεις!

Εδω συζητουμε για touchscreen χρηση των υβριδικον windows συστηματων,τι θα συγκρινεις με τα macbook?

Y.Γ.Και οσο αφορα για τις δυνατοτητες που αναφερε για sleep&backup,απλα η asus αναφερει αυτα που ισχυουν σε ολα τα windows 8.x μηχανηματα.Και δε θελει 2 δευτερολεπτα για να βγει απο sleep οταν εχεις ssd,στο δευτερολεπτο εισαι μεσα στο λογισμικο!

Εδω με την αργη emmc το asus t100 bootαρει στα 10",οχι και να θελει 2" να βγει απο sleep!

• Like 3
Δημοσ.

Μαλλον δεν με καταλβες φιλε.συμφωνω με αυτα που λες.

Ερωτηση:πως κρινεις εσυ οτι μια MMC ειναι αργη?

Δημοσ.
sokinfragoul, on 05 Jun 2014 - 01:34 AM, said:

Ερωτηση:πως κρινεις εσυ οτι μια MMC ειναι αργη?

Γιατι υπαρχουν benchmarck και εχω μηχανημα και με ssd και emmc και καταλαβαινεις την διαφορα!

Oσα συστηματα ειναι με τους fanless bay trail μπαινουν μονο emmc,τα υπολοιπα ειτε hdd,ειτε ssd θα εχουν!

Σορυ δε διαβασα καλα και μπερδεψα το νοημα!:P

Παλι συγνωμη!

• Like 2
Δημοσ.

Τωρα θα μας πεις οτι ειναι πιο ευκολο και γρηγορο το browsing με touch pad,απ'οτι με τη αφη???

Καλα οτι πεις!

Μεχρι να αποκτησει το macbook touchscreen panel και το osx touchscreen δυνατοτητες(δλδ ΠΟΤΕ),καλον ειναι να περιοριζεστε σε θεματα που αφορουν μηχανηματα που δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα!Αλλιως ειστε ολιγον τι ακυροι! :devil:

Η συζητηση εδω γινεται για τους windows χρηστες που ΕΧΟΥΝ την δυνατοτητα να ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ μεταξυ touchscreen εμπειρια ή μη touchscreen εμπειρια!

Οι χρηστες του OSX ΔΕΝ εχουν τη πολυτελεια αυτης της ΕΠΙΛΟΓΗΣ!

Aυτο θα μπορουσα να το γραψω εγω.. απλα με λιγο περισσοτερο μισος.. Nice one 

Δημοσ.

Καλα οτι πεις!

Σαφεστατα  και δεν ειναι πιο ευκολο στα windows 8, επειδη με  touch pad  ειναι απλα καρκινος,

Αυτος δεν ειναι  λογος να δεχτω το touchscreen σε μεγαλη οθονη, ουτε την υπαρξη ενως τοσο δυσχηστου προιντος οπως τα windows 8. Και οχι , το να δουλευεις μια touch screen οθονη 15 ινστες απο 30 εκατοστα δεν ειναι cool. Eιναι τραγικα αβολο. 

Oi touch screens δεν εχουνε θεση σε μεγαλα λαπτοπς και στα αυτοκινητα, εκτος αμα συνοδευονται και απο Knobs. 

Δηλαδη σορρυ που δεν μπορω να δεχτω οτι κανανε ενα deskop, laptop λειτουργικο απιστευτα εκνευριστικο και παραλλογο ωστε απλα και μονο να το κανουνε touch friendly χωρις να σκεφτουνε την εμπειρια του χρηστη. Γιατι το να δουλευεις σε windows 8 , απο λαπτοπ με touchpad  η ποντικι ειναι απο τα χειροτερα πραγματα που μπορεις να κανεις.

Δημοσ.

Σαφεστατα  και δεν ειναι πιο ευκολο στα windows 8, επειδη με  touch pad  ειναι απλα καρκινος,

Αυτος δεν ειναι  λογος να δεχτω το touchscreen σε μεγαλη οθονη, ουτε την υπαρξη ενως τοσο δυσχηστου προιντος οπως τα windows 8. Και οχι , το να δουλευεις μια touch screen οθονη 15 ινστες απο 30 εκατοστα δεν ειναι cool. Eιναι τραγικα αβολο. 

Oi touch screens δεν εχουνε θεση σε μεγαλα λαπτοπς και στα αυτοκινητα, εκτος αμα συνοδευονται και απο Knobs. 

Δηλαδη σορρυ που δεν μπορω να δεχτω οτι κανανε ενα deskop, laptop λειτουργικο απιστευτα εκνευριστικο και παραλλογο ωστε απλα και μονο να το κανουνε touch friendly χωρις να σκεφτουνε την εμπειρια του χρηστη. Γιατι το να δουλευεις σε windows 8 , απο λαπτοπ με touchpad  η ποντικι ειναι απο τα χειροτερα πραγματα που μπορεις να κανεις.

Φιλε μου παλιομοδιτη, σε λιγο καιρο που τα ultrabooks θα ειναι φθηνα, και θα τα αγορασεις, και θα λιωνεις με το touch και τοτε θα πεις "τι χαζουλης ημουνα, ειχαν δικιο τα παιδια στο ινσομνια".

peace

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...