Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν η κατάσταση έχεις ως εξής, ο δίσκος μου έκανε κάποιους περίεργους θορύβους σαν να σβήνει που και που οπότε άρχισα να το ψάχνω. Ένα test της WD μου έβγαζε bad sectors τους οποίους δεν μπορούσε να κάνει repair. Με ένα φορματ είχε στρώσει για πάρα πολύ καιρό αλλά μου άρχισε τα ίδια όταν του πέρασα το curse voice. Ο δίσκος άρχισε να κάνει το χαρακτηριστικό ήχο κάθε ένα λεπτό "τσουυυυυφφ" (έσβηνε) και μετά "γρρρρρρρρ" έπερνε ξανά. Οπότε έκανα φορματ όλα οκ και μετα από μια εβδομάδα το ξαναπέρασα αφού πρώτα έκανα back up με acronis true image. Άρχισε πάλι τα ίδια και δεν με άφηνε ούτε restore με bootable disk να κάνω. Οπότε φορματ restore και όλα οκ. Το πόσταρα στο φορουμ της curse αλλά μου είπαν οτι δεν είναι από αυτό και ήταν μια σύμπτωση, απάντησα οτι το ξαναδοκίμασα και δεν πήρα καμιά απάντηση. Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε και δεν είχα προβλήματα μέχρι και σήμερα που έκανε patch to League Of Legends. Ο δίσκος ξεκίνησε να δικά του...
Επανεκκίνηση έβαλα streams, μουσική άλλα παιχνίδια, έκανα μεταφορά αρχείων τον έφτασα στα όρια του και δεν μου έκανε ούτε τσακ. Με το που σταρτάρω τον client τα ίδια. Κατέβασα το HD sentinel και ποστάρω τα αποτελέσματα.

post-287238-0-64887100-1401903677_thumb.png

Δημοσ.

Απλά το λέω σαν εμπειρία: σε εμένα μου έκανε τέτοια ένας δίσκος για αρκετό καιρό μέχρι που κάηκε η πλακέτα του...οπότε κράτα αντίγραφα καλού κακού και αν έχει εγγύηση που λήγει σύντομα στείλε τον εκεί, διαφορετικά περίμενε να δεις τι θα κάνει.

• Like 2
Δημοσ.

Άπλα δουλεύει κανονικά αλλά κρασάρει με το lol...
Το να τον αφήσω κι άλλο δεν πρόκειται να μου δείξει κάτι άλλο.

Το θέμα είναι γιατί συμβαίνει αυτό και αν υπάρχει καμιά λύση...

Δημοσ.

Αμα εχεις bad sector δεν σε σωζει το φορματ. Δυτυχως!

Οσο περναει ο καιρος με τη χρηση θα χειροτερευει! Οσο προλαβαινεις κανε backup και παρε καινουργιο δισκο!

Δημοσ.

Backup έχω πάρει τώρα αυτό που μου κάνει είναι όταν ανοίγει μετά το windows logo μένει μαύρη η οθόνη για 2 λεπτά,

ακούω τον ήχο ότι μπαίνει κανονικά παραμένει μαύρη και μετά από ένα λεπτό εμφανίζει την μπλε οθόνη σαν να έκανα

αποσύνδεση χρήστη και καλά, αλλά σε θέμα λειτουργίας όταν ανοίξει είναι ok.

Όποτε πρώτα φορμάτ για να δω μήπως και στρώσει γιατί το έχω ξανακάνει,

και εάν αρχίσει τα ίδια με βλέπω να πηγαίνω κατά εκεί: http://www.e-shop.gr/kingston-sv300s37a-120g-v300-ssd-120gb-sata3-25-retail-p-PER.345373

Έτσι και αλλιώς η mobo έχει sata 2 οπότε δεν θα αξιοποιεί μεγαλύτερες ταχύτητες.

Εσείς τι προτείνετε?

Δημοσ.

Ο ssd ειναι η καλύτερη επιλογή το θέμα ομως ειναι αν σε καλύπτει η χωρητικότητα , εκτος και αν εχεις και 2ο πανω στο pc οποτε μπορείς να αποθηκεύεις τα πράγματα σου εκει

• Like 1
Δημοσ.

Έχω έναν εξωτερικό. έναν σκληρό που δεν είναι και στα καλύτερά του

απλά ρωτάω τι θα προτείνατε για ssd (εταιρία, μοντέλο) περίπου στα ίδια χρήματα.

Δημοσ.

Έχω έναν εξωτερικό. έναν σκληρό που δεν είναι και στα καλύτερά του

απλά ρωτάω τι θα προτείνατε για ssd (εταιρία, μοντέλο) περίπου στα ίδια χρήματα.

1. καλος

http://www.skroutz.gr/s/3314997/Crucial-M500-120GB-2-5.html

2. τελειος

http://www.skroutz.gr/s/3731583/Samsung-840-Series-Evo-120GB.html

Δημοσ.

Λογικά η ταχύτητα λογο του sata 2 θα ειναι περίπου στο μισό , δεν εχει σημασία ομως και παλι θα ειναι πολυ καλύτερα σε σχέση με την μηχανικό

• Like 1
Δημοσ.

και αν τελικα παρεις το 840 EVO τοτε ενεργοποίησε το Rapid Mode από το Samsung Magician

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...