Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα πήγαινα σε athlon 750 στα 70 ευρω και το κατοσταρικο που θα γλίτωνα θα το έχωνα στην κάρτα.. ι5 και 240 μόνο ανούσια σπατάλη μπορουν να χαρακτηριστούν...

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πατησε την τοτε με ιντελ, και μετα μην κλαίγεσαι αν δεν μπορεις να παίξεις ούτε καν σε low με τις απαραδεκτες καρτες του πενηνταρικου..

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο τμήμα του forum εξυπηρετεί συγκεκριμένα πράγματα.Αν θέλετε να εξυπηρετηθείτε και εσείς σωστά αλλα και να διευκολύνετε και αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν καλό είναι να ξέρετε που γράφετε και τι ζητάτε με σαφήνεια.

Για αυτό υπάρχει η φόρμα για τα νέα συστήματα.

Δημοσ.

Τι χρηση θελεις να κανεις ακριβως? Αν ειναι καθαρα για βαρυ gaming πρεπει να ριξεις επεξεργαστη και να ανεβεις σε καρτα γραφικων. 

Δημοσ.

βασικα ηταν σε λαπτοπ

δεν κουνουσε μια ουτε καν για broswing δεν εκανε και απο τοτε μου εχει μεινει

./..

Δημοσ.

Είσαι λίγο troll...

Γιατί δεν μας λες από την αρχή ότι θες ένα καινούργιο σύστημα και τη χρήση που το θες...

Ακόμα να απαντήσεις στον Millennium...

Δημοσ.

ρε παιδια μην με περνεται απο τα μουτρα

ειμαι σε φαση να αφησω τον παλιο μου υπολογιστη (10ετιας) και να παρω ενα καινουργιο
αλλα δεν ξερω σκεφτομαι κατι φθηνο....

και να με καλυπτει ολες μου την αναγκες

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου ο παλιος σου τι ήταν κ άντεξε τόσα χρονια ?

Ποσο θέλεις ν'αντεξει ο καινούριος σου ?

Αν θέλεις κάτι φτηνό κοιτα κ στα μεταχειρισμένα έχει ευκαιριουλες.

Αν θέλεις όμως υπολογιστή γενιάς 2014 να τα παίζει όλα και να έχει κ βάθος χρόνου,πρεπει να ξεφύγεις από την σκέψη φτηνό,αυτο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μπεις στην αντίθετη λογική "ακριβό".. 

Αρα ξεκαθάρισε τι θέλεις ποσα χρήματα είσαι διατεθημενος να διαθέσεις και εδώ είμαστε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...