thanoskour2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ακουω γνωμες για ποιο απο αυτα ειαι καλυτερο?
jek20 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω θα πρότεινα DG800.Είναι πιο νέο μοντέλο, πιο φθηνό, και έχει περισσότερα features όπως η πίσω επιφάνεια αφής,έχει και android 4.4 Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2014 από jek20
dantouan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 η xiaomi ειναι η πιο ποιοτικη κινεζικη εταιρια, η Dodge (σορρυ ενοοω doogee) νομιζα οτι φτιαχνει αμαξια
doctorkostis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δε νομιζω οτι συγκρινονται. Και σε specs το 1S ειναι πολυ καλυτερα, αρκετα καλυτερος επεξεργαστης, μεγαλυτερη οθονη με HD αναλυση, miui rom. Σαν ονομα εταιρειας δεν το συζητω καν, η Xiaomi ειναι στο top-3 κινεζικων (και αυτο φαινεται στην ποιοτητα κατασκευης), η doogee οχι. Μπορει το συγκεκριμενο να βγει καλο, δεν ξερω, εγω δε θα το αγοραζα ουτε το προτεινω.
pp6210 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δε νομιζω οτι συγκρινονται. Και σε specs το 1S ειναι πολυ καλυτερα, αρκετα καλυτερος επεξεργαστης, μεγαλυτερη οθονη με HD αναλυση, miui rom. Σαν ονομα εταιρειας δεν το συζητω καν, η Xiaomi ειναι στο top-3 κινεζικων (και αυτο φαινεται στην ποιοτητα κατασκευης), η doogee οχι. Μπορει το συγκεκριμενο να βγει καλο, δεν ξερω, εγω δε θα το αγοραζα ουτε το προτεινω. συμφωνώ, δεν συγκρίνεται η Xiaomi που είναι πιθανότατα η ΤΟΡ κινέζικη με τη Doogee, που είναι σίγουρα από τις χειρότερες ποιοτικά.... @thanoskour2 κάνε μια βόλτα στο myphone για να δεις τι παίζει με τα doogee (και για τα Xiaomi μπορείς να δεις αλλά για αυτά συμφωνούν όλοι οτι είναι κορυφαία).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα