Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Απο χθες έχω ενα περίεργο πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Ενω εμπαινα κανονικά στο ιντερνετ, ξαφνικά έχω πρόσβαση μόνο στο facebook , στο gmail και στο youtube (αλλά μόνο μεσω facebook) . Δοκίμασα όλους τους browsers..
Τηλεφώνησα στην forthnet και μου είπαν να αλλάξω θύρα ethernet. Κανένα αποτέλεσμα. Αλλάξαμε τις ρυθμίσεις πρωτοκόλλου ΙΡ από το αυτόματα που το είχα αλλά και πάλι τίποτα. Μου ειπαν να γραψω στην γραμμη εντολων cmd και μετα ping και μια ιστοσελιδα και ανταποκριθηκε. Οποτε μου ειπαν πως δεν ειναι προβλημα της forthnet αλλα του υπολογιστή μου. Εκλεισα το antivirus, το dropbox.. τιποτα. Σκαναρα για ιους, εσβησε οσους βρηκε.. τιποτα... Σε αλλες συσκευες (laptop , κινητο) εχω προσβαση κανονικα. Συνδέομαι με wifi.
Το λειτουργικό μου σύστημα ειναι windows 7 , 64bit, 4GB ram. Σας παρακαλώ βοηθείστε με..

Δημοσ.

Δοκίμασε σε safe mode with network.

Αν και τι σκας, αφού μπαίνει FB; Γι'αυτό δεν είναι οι υπολογιστές;  B)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις! Ναι , εκανα ρισταρτ.  Αυτο με το safe mode δεν το κατεχω..  Καποια παραπανω εξηγηση, αν ειναι ευκολο..

Δημοσ.

Πάτα F8 την ώρα που bootάρει το PC και θα σε βγάλει ένα μενού και επιλέγεις Safe Mode with Networking ή ασφαλές λειτουργία.

Δημοσ.

Κατέβασε από άλλον Η/Υ Malwarebytes Antimalware, εγκατέστησέ το στον προβληματικό Η/Υ με το καλώδιο δικτύου εκτός, κάνε boot σε safe mode και πλήρη σάρωση.

Δημοσ.

Αυτό μου μοιάζει σαν browser hijack. Κάνε όπως σου είπε ο hawk για καθαρισμό με το malwarebytes, αλλά όχι σε ασφαλή λειτουργία. Αν μπορέσεις να το εγκαταστήσεις και να το ενημερώσεις κάνε τον έλεγχο από κανονική λειτουργία. Αν και θα έλεγα πρώτα έλεγχο με adwcleaner που είναι πιο γρήγορο και άμεσο (χωρίς εγκατάσταση) και μετά malwarebytes.

Το ότι δεν ανοίγουν άλλες σελίδες το δοκίμασες από τα bookmarks ή έδωσες π.χ. www.google.gr και δεν ένοιξε το google;

Μια ερώτηση, όταν λες ότι δοκίμασες σε όλους τους browsers τι εννοείς; Κατέβασες π.χ. opera και πάλι δεν άνοιγαν οι σελίδες ή δοκίμασες με chrome, ie που έχεις ήδη εγκατεστημένους; Αν ισχύει το 2ο κατέβασε κάποιον browser που δεν έχεις ήδη ή δοκίμασε με κάποιον portable.

Πάτα WINDOWS+R στο πληκτρολόγιο και δώσε το παρακάτω:

notepad.exe %windir%\system32\drivers\etc\hosts

Θα σου ανοίξει το σημειωματάριο με κάποιες πληροφορίες. Αν έχει στο τέλος, κάτω από τις γραμμές που αρχίζουν με # κάτι άλλο πέρα από 127.0.0.1 localhost κάνε αντιγραφή τα πάντα και δώστα με επικόλληση σε μήμυμα. Αν έχει μόνο localhost άστο, εντάξει είναι.

Τέλος, κατέβασε hijackthis, σώστο στο desktop και τρέξτο. Κάνε scan and save log και κάνε copy-paste τις πληροφορίες από το σημειωματάριο σε μήνυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...