Προς το περιεχόμενο

tv dongle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι στην αναζητηση ενος tv dongle  που βασικα αυτο που θελω να κανει καλα δεν ειναι στριμινγκ η να ειναι σα tv box αλλα να μπορει να δειχνει οτι εχω στο ταμπλετ η στο κινητο γρηγορα και ανετα

εχει κανεις καποια προταση η κατι που εχει χρησιμοποιησει που του αρεσε και το προτεινει η ακομα και το αντιθετο

ευχαριστω

Δημοσ.

Μα ποιος ο λογος να εχεις ταμπλετα και να θελεις το tv dongle να αναλαβει να παρει το σημα από αυτην και να το εμφανισει στην τηλεοραση σου, όταν με ένα Micro hdmi καλωδιο μπορεις να το κανεις και μαλιστα πιο οικονομικα......

Δεν καταλαβαινω  σε τι αποσκοπει ετσι που τα ευκολα τα κανεις δυσκολα....

Δημοσ.

για να γινει ασυρματα η μεταδοση με ευκολια απτο καναπε σου οταν δεν εχεις σμαρτ τιβι η αν δεν υποστηριζει μιρορινγκ

τελος παντων αν καποιος εχει καποια επαφη με καποια συσκευη να προτεινει θα ηταν χρησιμο

Δημοσ.

Αν το κινητο και το tablet σου υποστηριζουν miracast,εισαι μια χαρα μ'αυτο που ποσταρες!

Για ios κοιτας να υποστηριζει airplay,ενω για android&windows κοιτα για miracast(αν το υποστηριζει η συσκευη σου)!

Δημοσ.

εχεις δικιο απολυτο

ψαχνοντας απο πολλα ριβιου κατεληξα σαυτο που ποσταρα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για οποιον ενδιαφερεται παρελαβα σημερα σε μολις δυο εβδομαδες και ετσι οπως περιγραφαν σε ξενα σαιτς για το συγκεκριμενο στικ ειναι.

δοκιμασα ολες τις λειτουργειες τρεχει χωρις κανενα προβλημα

οποιο προφιλ χρησιμοποιεις ειτε μιρορινγκ ειτε dlna ειτε ezcast κανει τα παντα ταχυτητατα

ειχα σκεψεις για το wifi αν ειναι δυνατο εχει ερθει με προεκταση οπου εχω τελειο σημα

εχει διαφορες αναλυσεις και βεβαια παιζει τελεια σε full hd

νιωθω εδω και αρκετο καιρο οτι για τα λεφτα που κοστιζει ειναι η πιο καλη αγορα οταν εχει κανεις απο τετοια αναγκη

συνδεεται και με windows,android,mac

βεβαια το mirroring για να γινει πρεπει να καλυπτει η συσκευη σου 

εγω το συνδεσα μενα g700 που εχει και ηταν αψογο

επισης εχει φουλ ελληνικο μενου σε ολες τις λειτουργιες και μαλιστα με το που το εβαλα εκανε και αναβαθμιση το φιρμγουερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...