Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα χρειάζομαι τα φώτα σας, έχω ενα καλό android tablet 8αρι  (samsung galaxy note 8.0 wi-fi)

αλλά δυστυχώς είναι χωρίς 3G 

πείτε μου την καλύτερη επιλογή στο τι να πάρω ώστε να μπαίνω internet ,από οπουδήποτε για εκτός σπιτιού!

να δίνει καλό σήμα αλλά μην είναι και πολυ ακριβή λύση!

τι μου προτείνετε?

θα ήθελα αν γίνετε να μη είναι τύπου usb φλασάκι (το tablet έχει micro usb)έχω πάρει βέβαια και otg για να συνδέω usb stick άλλα δε ξέρω,καλύτερα δε είναι να πιάνει σήμα αυτό που θα αγοράσω και να το μεταδίδει ασύρματα σε συσκευές (πχ ώστε να δίνω και σε κινητό μου ιντερνετ...)  παρά μόνο στο tablet...

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΩΣ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ? και ποιάς εταιρίας? αθηνα είμαι.

ευχαριστώ!  ( και αν είναι με ογκοχρεώσεις,τι να πάρω? πόσο θα χρεώνομαι/ ή και MB την ώρα για απλό σερφάρισμα?  

πχ το θέλω maximum να μου δίνει ιντερνετ στο tablet Μ/Ο  (απλό σερφάρισμα όχι games)  6-7-8 ώρες την ημέρα το πολύ  Χ  25 μέρες το μήνα ας πούμε!   ΔΗΛΑΔΗ 150 ώρες σε σελίδες διάφορες το μήνα(και ας κάνω 100 οκ)

Δημοσ.

Αν εχεις κινητό android και έχεις data στο πρόγραμμα σου, μπορείς να κάνεις το κινητό hotspot και να δίνει internet στο tablet μεσω wifi

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δεν ξερω αν το cosmote on the go δουλευει και με αλλες καρτες αλλιως

http://www.mobifun.gr/nl-cellphones-accessories/memory_cards/memory_cards_stick_m2/mobile-broadband.html

http://www.insomnia.gr/topic/533943-tablet-3g-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/

αν εχεις/βρεις φοιτητικο πασο τοτε εχουν καλυτερα πακετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...