Spinfall Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σας Ανάφτρες! Μια "απλή" ερώτηση που , τουλαχιστον εμένα , με ταλανίζει ταμαλα! Έχω το παρακάτω: http://www.alpenfoehn.de/index.php/en/cpu-cooler/10-cpu-kuehler/16-sella και αφού δεν έχω κρατήσει το AMD mounting kit που είχε μέσα η συσκευασία σαν χαζός και γω, τώρα που απο Intel το "γύρισα" σε AMD , ήρθε η ώρα μου , να αναρωτηθώ που μπορώ να βρώ κάτι αντίστοιχο , για να μην πάει η ψύκτρα για πέταμα. Υπάρχει κάποιος που να έχει τις γνώσεις ή τις διασυνδέσεις , να ξέρει που μπορεί να βρεθεί κάτι αναλογο και κατα πόσο αυτο συμφέρει? Αναμένω με ανυπομονησία σε αναμένα κάρβουνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spinfall Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εν τέλη δεν είναι και τόσο εύκολη η ερωτησή μου ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Κοίταξες στο ebay? Αν δεν έχει βάλε μια αγγελία ζήτησης και ίσως κάποιος που την έχει και δεν θέλει το amd bracket να στο δώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα