skiabox Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλημέρα σας. Θέλω να πουλήσω το macbook pro μου. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνω; Σκέφτηκα να βάλω αγγελία και στο Insomnia αλλά βρίσκομαι στο εξωτερικό Γερμανία-Λουξεμβούργο οπότε δεν ξέρω αν γίνεται να στείλω Ελλάδα. Ευχαριστώ. Οι λεπτομέρειες είναι οι παρακάτω για όποιον ενδιαφέρεται και ξέρει κάποιον τρόπο να γίνει η πώληση αυτή. Macbook Pro 17 Mid 2010 (i5 intel) 8gb Ram, 256Gb SSD, καινούρια μπαταρία 2 μηνών, καινούριος φορτιστής 2 μηνών επίσης. Το πληκτρολόγιο είναι άθικτο καθώς γράφω με εξωτερικό πληκτρολόγιο. Δώρο στον αγοραστή Samsung Galaxy Tab 3 10.2 (tablet 2 μηνών με λειτουργικό android). Τιμή : 1000 ευρώ.
ramarg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ebay? (ελληνικά) Βάλτο στο ινσομνια αρχικα και μετα σε καποια χρυση ευκαιρια...
basilis5 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 φιλε τα μεταφορικα να το στειλεις ελλαδα αν υποθεσουμε οτι βρισκεις καποιον να το δωσεις 1000 ευρω, θα ειναι αρκετα, και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει. καλυτερα ψαξε να βρεις το insomnia της γερμανιας , να πουλησεις εκει.
skiabox Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Νομίζω ότι τα μεταφορικά από Γερμανία προς Ελλάδα είναι πολύ πιο χαμηλά απλά δεν ξέρω πως μπορεί να με πληρώσει κάποιος αν βρίσκεται Ελλάδα. Η τιμή γενικά πιστεύετε ότι είναι καλή?
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 η τιμή είναι καλή πιστεύω. Δώστο EBAΥ θα φύγει πιο γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα