Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια διαφορετικη αντιμετωπιση που κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα με αυτο που κραζεις. Δεν σου αρεσε μια αποψη και την κατηγορεις. Και αν τα ειχες τοσο γραμμενα δεν θα ασχολιοσουν τοσο. Διαβασες 3 αρθρα, ειδες 2 ταινιες εκανες και ενα google search και εγινες επαναστατης.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια διαφορετικη αντιμετωπιση που κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα με αυτο που κραζεις. Δεν σου αρεσε μια αποψη και την κατηγορεις. Και αν τα ειχες τοσο γραμμενα δεν θα ασχολιοσουν τοσο. Διαβασες 3 αρθρα, ειδες 2 ταινιες εκανες και ενα google search και εγινες επαναστατης.

Διαφορετική αντιμετώπιση ως προς τους τηλεφωνικούς πωλητές όχι ως προς τις κατίνες του φόρουμ. Επίσης αυτή είναι οικιακή χρήση του διαδικτύου που κάνει ένας πιτσιρικάς σαν εσένα, οπότε πριν βγάλεις συμπέρασμα για το τι κάνω εγώ σκέψου πρώτα ότι κάποιοι το χρησιμοποιούνε για επαγγελματική χρήση. Δεν είναι για όλους μας η μόνη ανησυχία μας το fastpath και το ping που θα έχουμε στα παιχνίδια μας. Αν ήξερα από την αρχή ότι θα αντιμετώπιζα τόσους άσχετους οικιακούς χρήστες δεν θα έμπαινα καν στο τριπάκι του να σχολιάσω ή να σας κράξω.

Τελικα  η βλακεια ειναι οντος ανικητη.Εγω σηκωνω τα χερια .-

ΤΕΛΟΣ.-

Και η αμορφωσιά επίσης. Σηκώνω τα χέρια ψηλά με το μορφωτικό σου επίπεδο. Σκέψου να στείλεις κείμενο με τέτοια ορθογραφία, κανείς δε θα σε πάρει σοβαρά. Δεν πάς πουθενά.

Δημοσ.

χαμηλο χτυπημα κατω απο την ζωνη ακομα και για σενα η ορθογραθια. Αλλα, ελα πες το, σε τρωει, εισαι ανωτερος επειδη γραφεις με τονους... 
οσον αφορα αυτα που λες για την εργασια, τις ηλικιες τα @@ σου και τα ρεστα δυσκολευομαι να πιστεψω οτιδηποτε.

Αληθεια στην πραγματικη ζωη σε πιστευει κανεις? σε ακουνε οταν μιλας? σε κοιτανε στα ματια?

Μαλλον βρηκες το thread σου καποιος ασχοληθηκε μαζι σου... εστω και για λιγο

Δημοσ.

Δεν έψαχνα να βρω thread για να ασχοληθεί κανείς μαζί μου, απλά βλέποντας άσχετους να γράφουν ότι να ναι είπα να τους μάθω πως είναι τα πράγματα στα αλήθεια. Τώρα από εκεί κ πέρα εμφανίστηκαν μερικά κομπλεξικά καραγκιοζάκια κ ασχολήθηκαν μαζί μου κ συνεχίζουν να το κάνουν προκαλώντας με να απαντάω.

Τις ερωτήσεις αυτές κάνε τες πρώτα στον ευατό σου. Η δική μου αυτογνωσία είναι μια χαρά.

Το ότι κάθεσαι κ λιώνεις να παίζεις Games δείχνει κ το επιπεδό σου κ πολύ κακώς κάθομαι κ ασχολούμαι με καμμένα τυπάκια κ με τρύπιους. Είσαι πάρα πολύ μικρός από οποιαδήποτε άποψη.

Δεν θα απαντήσω άλλο σε αυτό το θέμα, έριξα ήδη αρκετά το επιπεδό μου. Αν ψάξει κανείς μπορεί εύκολα να βρει τι έχω προσφέρει στο forum από το να κάθομαι να σχόλιάζω σε ανούσια threads και σε threads με games.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...