king2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Παρτε τηλεφωνο στον οτε και πειτε τους να σας βαλουν στη λιστα με τα ατομα που εχουν κανει μπλοκ τετοιους αριθμους.Καπως λεγετε αυτο αλλα δεν θυμαμε.Θα γινετε φραγη σε τετοιους αριθμους και δεν θα σας ξανα ενοχλησουν.
eddie1996 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 είχα και εγώ αναπάντητες κλήσεις απο αυτό το νμ, μόλις το έψαξα στο google να δω τι παίζει και βρέθηκα εδώ με έχουν ζαλίσει 2-3 βδομάδες τώρα να βάλω forthnet+nova Εμένα μου κάνουν σχεδόν κάθε μέρα αναπάντητες από αυτό το νούμερο. Εφόσον απαντήσετε μπορείτε να πείτε ότι έχετε υπογράψει συμβόλαιο πρόσφατα και καλά με hol-wind-ote και ότι δεν μπορώ να φύγω γιατί έχω δεσμευτεί για 1 χρόνο! κτλ κτλ
leonidas_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Λοιπόν, για να καταλάβετε πως έχει το πράγμα, δεν σας κάνει κανείς αναπάντητες για να τον πάρετε πίσω. Καταρχήν οι κλήσεις δεν γίνονται από άνθρωπο, αλλά από dialer.Όταν σκάει λοιπόν η κλήση από τον dialer πρέπει με κάθε τρόπο αυτός που του έρχεται η κλήση να κρατήσει τον πελάτη στη γραμμή. Δε σας ρωτάει κανείς σε ποιον πάροχο είσαι κ πόσα δίνεις, έτσι γιατί του κάπνισε απλά επειδή πρέπει να σε κρατήσει στη γραμμή όσο περισσότερο μπορεί για να τον ακούσεις κ να δει αν έχει να σου προτείνει κάτι καλύτερο.Όσο για εκείνους που είναι τόσο μάγκες κ βρίζουν, έχετε υπόψιν σας ότι όταν εσείς αράζετε το μεσημέρι με το air coditionaκι σας κ όταν σας παίρνουν τα παιδιά που δουλεύουν λέτε οτι σας ενόχλησαν κ τους βρίζετε χαλαρώστε λίγο. Καταλάβετε ότι κ αυτοί προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Δε φταίνε αυτοί που σας παίρνουν το μεσημέρι. Απλά αυτή την ώρα δουλεύουν. Χαλαρώστε λιγάκι γιατί δεν σας τηλεφωνεί κανένα μεγάλο κεφάλι από το γραφείο του. Είναι ως επί το πλείστον φοιτητές που δουλεύουν για 300 ευρώ το μήνα.
kathlos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Όσο για εκείνους που είναι τόσο μάγκες κ βρίζουν, έχετε υπόψιν σας ότι όταν εσείς αράζετε το μεσημέρι με το air coditionaκι σας κ όταν σας παίρνουν τα παιδιά που δουλεύουν λέτε οτι σας ενόχλησαν κ τους βρίζετε χαλαρώστε λίγο. Καταλάβετε ότι κ αυτοί προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Δε φταίνε αυτοί που σας παίρνουν το μεσημέρι. Απλά αυτή την ώρα δουλεύουν. Χαλαρώστε λιγάκι γιατί δεν σας τηλεφωνεί κανένα μεγάλο κεφάλι από το γραφείο του. Είναι ως επί το πλείστον φοιτητές που δουλεύουν για 300 ευρώ το μήνα. Προσωπικα τυχαινει να δουλευω το μεσημερι, αλλα αν δεν δουλευα θα εστελνα στο διαολο οποιον μου χαλασει το μεσημερι. Οτι δουλεια και να κανεις πρωτα πρεπει να εισαι ανθρωπος. Και ναι θα γινω απανθρωπος αν μου χαλας καποια βασικα πραγματα. Ας με συνδεσουν με το αφεντικο τους δεν με νοιαζει. Ειναι θεμα αρχων. Ειναι μεσημερι τελος, καμια διαπραγματευση. Οποιος εχει δουλεψει 12+ ωρες και του εχουν χαλασει την ξεκουραση μπορει να καταλαβει και να νιωσει τι θελω να πω. Οσοι δεν το καταλαβουν καντε γαργαρα. 1
leonidas_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικα τυχαινει να δουλευω το μεσημερι, αλλα αν δεν δουλευα θα εστελνα στο διαολο οποιον μου χαλασει το μεσημερι. Οτι δουλεια και να κανεις πρωτα πρεπει να εισαι ανθρωπος. Και ναι θα γινω απανθρωπος αν μου χαλας καποια βασικα πραγματα. Ας με συνδεσουν με το αφεντικο τους δεν με νοιαζει. Ειναι θεμα αρχων. Ειναι μεσημερι τελος, καμια διαπραγματευση. Οποιος εχει δουλεψει 12+ ωρες και του εχουν χαλασει την ξεκουραση μπορει να καταλαβει και να νιωσει τι θελω να πω. Οσοι δεν το καταλαβουν καντε γαργαρα. Βάλε το τηλέφωνο σε σίγαση. Δεν είναι θέμα αρχής. Λες οι υπάλληλοι να μην καταλαβαίνουν ότι ενδέχεται να ενοχλούνε. Ότι ο άλλος μπορεί να κάνει το οτιδήποτε; Η λες να έχουν όρεξη να ακούνε τα μπινελίκια του κάθε μπουρτζόβλαχου κ απολίτιστου; Σκέψου εσύ 2 πιο κατάλληλες 6 ωρες βάρδιες κ πρότεινε το στις εταιρίες. Σκέψου ότι κάποιοι εκεί μέσα δουλεύουν γι αυτά τα 370 ευρώ κ σκύβουν το κεφάλι γιατί τα έχουν ανάγκη. Πρωτού λοιπόν κάνουν γαργάρα εκείνοι που σου χαλάνε την ξεκούραση κάνε κ εσύ μια διπλή για τις 200+ κλήσεις που ανέχονται το υφάκι κ τη μαγκιά του καθενός για να πάρουν αυτά τα 370 ευρώ. 1
zoumperman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν, για να καταλάβετε πως έχει το πράγμα, δεν σας κάνει κανείς αναπάντητες για να τον πάρετε πίσω. Καταρχήν οι κλήσεις δεν γίνονται από άνθρωπο, αλλά από dialer. Όταν σκάει λοιπόν η κλήση από τον dialer πρέπει με κάθε τρόπο αυτός που του έρχεται η κλήση να κρατήσει τον πελάτη στη γραμμή. Δε σας ρωτάει κανείς σε ποιον πάροχο είσαι κ πόσα δίνεις, έτσι γιατί του κάπνισε απλά επειδή πρέπει να σε κρατήσει στη γραμμή όσο περισσότερο μπορεί για να τον ακούσεις κ να δει αν έχει να σου προτείνει κάτι καλύτερο. Όσο για εκείνους που είναι τόσο μάγκες κ βρίζουν, έχετε υπόψιν σας ότι όταν εσείς αράζετε το μεσημέρι με το air coditionaκι σας κ όταν σας παίρνουν τα παιδιά που δουλεύουν λέτε οτι σας ενόχλησαν κ τους βρίζετε χαλαρώστε λίγο. Καταλάβετε ότι κ αυτοί προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Δε φταίνε αυτοί που σας παίρνουν το μεσημέρι. Απλά αυτή την ώρα δουλεύουν. Χαλαρώστε λιγάκι γιατί δεν σας τηλεφωνεί κανένα μεγάλο κεφάλι από το γραφείο του. Είναι ως επί το πλείστον φοιτητές που δουλεύουν για 300 ευρώ το μήνα. Έτσι είναι όπως τα λες. Άλλωστε αυτό το κάνουν όλοι αλλά αν σκεφτούμε ότι αυτά τα παιδιά δουλεύουν για 300 ευρώ το μήνα . το καλύτερο είναι να ακούς και απλά στο τέλος να τους λες δεν ενδιαφέρομαι ή να ακούσεις καμιά καλύτερη προσφορά και αν τελειώνει το συμβόλαιο να το σκεφτείς αν σε συμφέρει η προσφορά 1
kathlos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Βάλε το τηλέφωνο σε σίγαση. Δεν είναι θέμα αρχής. Λες οι υπάλληλοι να μην καταλαβαίνουν ότι ενδέχεται να ενοχλούνε. Ότι ο άλλος μπορεί να κάνει το οτιδήποτε; Η λες να έχουν όρεξη να ακούνε τα μπινελίκια του κάθε μπουρτζόβλαχου κ απολίτιστου; Σκέψου εσύ 2 πιο κατάλληλες 6 ωρες βάρδιες κ πρότεινε το στις εταιρίες. Σκέψου ότι κάποιοι εκεί μέσα δουλεύουν γι αυτά τα 370 ευρώ κ σκύβουν το κεφάλι γιατί τα έχουν ανάγκη. Πρωτού λοιπόν κάνουν γαργάρα εκείνοι που σου χαλάνε την ξεκούραση κάνε κ εσύ μια διπλή για τις 200+ κλήσεις που ανέχονται το υφάκι κ τη μαγκιά του καθενός για να πάρουν αυτά τα 370 ευρώ. Ρε πατε καλα; Θα βαλω σε σιγαση το κινητο μου να γιατι καποιος πληρωνεται να με ενοχλει; Και πριν μιλησεις διαβασε. Γαργαρα καντο εσυ που δεν καταλαβαινεις, οχι αυτοι. Γιατι απο οτι λες αυτοι καταλαβαινουν. Και δεν χρειαζεται κανενας να ανεχτει το υφακι μου εκτος και αν μετα το "δεν θελω ευχαριστω" επιμεινει. Στην τελικη γιαυτο πληρωνεται, οπως ο καθενας πληρωνεται να ανεχεται της μαλακιες της δουλειας του. Και το ποσο αναγκη εχουν τα λεφτα δεν το ξερεις εκτος και αν εχεις κανει την δουλεια που και παλι μιλας μονο για σενα. Κανενας δεν δουλευει για χαβαλε μικρε ΞΥΠΝΑ! Και θα το πω μια τελευταια: δεν πληρωνομαι να τον ακουω! Ο χρονος ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο ΔΕΝ ΣΤΟΝ ΔΙΝΩ 3
leonidas_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε πατε καλα; Θα βαλω σε σιγαση το κινητο μου να γιατι καποιος πληρωνεται να με ενοχλει; Και πριν μιλησεις διαβασε. Γαργαρα καντο εσυ που δεν καταλαβαινεις, οχι αυτοι. Γιατι απο οτι λες αυτοι καταλαβαινουν. Και δεν χρειαζεται κανενας να ανεχτει το υφακι μου εκτος και αν μετα το "δεν θελω ευχαριστω" επιμεινει. Στην τελικη γιαυτο πληρωνεται, οπως ο καθενας πληρωνεται να ανεχεται της μαλακιες της δουλειας του. Και το ποσο αναγκη εχουν τα λεφτα δεν το ξερεις εκτος και αν εχεις κανει την δουλεια που και παλι μιλας μονο για σενα. Κανενας δεν δουλευει για χαβαλε μικρε ΞΥΠΝΑ! Και θα το πω μια τελευταια: δεν πληρωνομαι να τον ακουω! Ο χρονος ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο ΔΕΝ ΣΤΟΝ ΔΙΝΩ Είναι αυτονόητο ότι έχω περάσει από αυτό το χώρο για να μπορώ να εκφέρω άποψη κ να μιλήσω για τη συνολική εικόνα τον τότε συναδέλφων μου κ όχι ατομικά. Κ μόνο που χαλάς το χρόνο σου για να μου την πεις κ να μου μιλήσεις με αυτό το ύφος μου είναι αρκετό. Ίσως να είμαι μικρότερος, ίσως και όχι, αλλά μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει ότι εσύ είσαι μικρόνοος. Υ.Γ. Μην απαντήσεις. Δε χρειάζεται να υποδηλώσεις περαιτέρω τον κομπλεξισμό σου.
kathlos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι να μην απαντησω; Σε Κουρασα; Θα πρεπε να πληρωνομαι μηπως; Μπραβο λοιπον μου με ανεχτηκες οταν με πηρες τηλεφωνο και με ζαλισες. Μπραβο και τωρα. Συγνωμη που σε πληγωσα για μια δουλεια μου εκανες και δεν σου αρεσε. Welcome to the real world. Και αστα υστερογραφα για κανα loveletter. 1
leonidas_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι να μην απαντησω; Σε Κουρασα; Θα πρεπε να πληρωνομαι μηπως; Μπραβο λοιπον μου με ανεχτηκες οταν με πηρες τηλεφωνο και με ζαλισες. Μπραβο και τωρα. Συγνωμη που σε πληγωσα για μια δουλεια μου εκανες και δεν σου αρεσε. Welcome to the real world. Και αστα υστερογραφα για κανα loveletter. Δε νομίζω να σε είχα πάρει κ να το ξέχασα, σαν εσενα υπάρχουν πολλοί αλλά εσύ είσαι με περικεφαλαία, οπότε θα σε θυμόμουνα σίγουρα κ θα σου είχα απαντήσει καταλλήλως να είσαι σίγουρος! Δεν περίμενα εσένα να με καλωσορίσεις στην πραγματικότητα την αντιλαμβάνομαι πολύ περισσότερο από εσένα. Μόνος κάποιος με χαμηλό iq κ μορφωτικό επίπεδο αντιδρά έτσι. Στοιχηματίζω ότι είσαι ο ίδιος τυπάς που τσακώνεσαι για την αγαπημένη σου ομάδα στην καφετέρια. Ψηλέ, μάθε ότι το υστερόγραφο χρησιμοποιείται στο γραπτό λόγο γενικότερα κ όχι μόνο στα loveletters σου!! Αναρωτιέμαι γιατί ΑΣΧΕΤΟΙ με την τεχνολογία έχουν θέση μέσα σε τεχνολογικά forum. Τι μπήκες εδώ να μας δείξεις πόσο τσαμπουκάς είσαι κ πως ξεκατινιάζεσαι με τους τηλεφωνικούς πωλητές; Και καμαρώνεις κ όλας; Όταν τελειώσεις πες μου να σου χτυπήσω κ παλαμάκια!! Υ.Γ. Άλλαξε nickname και κάντο Kafros. Σου ταιριάζει καλύτερα. Φιλάκια... Υ.Γ2. Πήγαινε καλύτερα να ξεκατινιαστείς κ να διαθέσεις τον πολύτιμό σου χρόνο σε κανένα thread με Games γιατί μέχρι εκεί είσαι...
kathlos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 http://giros.gr/apoklistika-tin-ora-pou-kimaste-tha-perni-tilefono-i-vodafone/
xp-user Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Οποιος περνει σε ωρες κοινης ησυχιας και ειδικα απο απορητα νουμερα για να πουλησει πιστωτικες-συνδεσεις τηλεφωνου-εισητηρια κλπ..κλπ , ακουει τα μπινελικια της ζωης του και ολης του της οικογενειας.Και σε οποιον δεν αρεσει να ακουει τετοια μπινελικια ας ερθει στο μαγαζι μου να του φτιαξω μια στεκα ΔΩΡΕΑΝ και να βγει να πουλησει λαχεια στο δρομο αμα δεν ξερει να κανει τιποτα αλλο..Το παραμυθακι καθομαι σε ενα γραφειο με το a.c μου -με τη ζεστουλα μου και με ενα τηλεφωνο νομιζω οτι θα βγαλω λεφτα με την ανεση μου εχει τελειωσει. 2
Mr_Terror Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Σε μενα εδω και 2 μηνες περιπου,σε καθημερινη βαση με παιρνουν στο κινητο απο το 2111077411.Το σηκωνεις και δεν απανταει κανενας.Το ιδιο βιολι γινεται 2 μηνες τωρα.Το νουμερο ειναι απο forthnet-nova πωλησεις.
xp-user Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Σε μενα εδω και 2 μηνες περιπου,σε καθημερινη βαση με παιρνουν στο κινητο απο το 2111077411.Το σηκωνεις και δεν απανταει κανενας.Το ιδιο βιολι γινεται 2 μηνες τωρα.Το νουμερο ειναι απο forthnet-nova πωλησεις. Βαλε το call-blocker η καποιο παρομοιο app στο κινητο σου και να καταχωρης εκει οποια νουμερα θες να μπλοκαρεις και αστους να σε περνουν τηλ. 1
kathlos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Οποιος περνει σε ωρες κοινης ησυχιας και ειδικα απο απορητα νουμερα για να πουλησει πιστωτικες-συνδεσεις τηλεφωνου-εισητηρια κλπ..κλπ , ακουει τα μπινελικια της ζωης του και ολης του της οικογενειας.Και σε οποιον δεν αρεσει να ακουει τετοια μπινελικια ας ερθει στο μαγαζι μου να του φτιαξω μια στεκα ΔΩΡΕΑΝ και να βγει να πουλησει λαχεια στο δρομο αμα δεν ξερει να κανει τιποτα αλλο..Το παραμυθακι καθομαι σε ενα γραφειο με το a.c μου -με τη ζεστουλα μου και με ενα τηλεφωνο νομιζω οτι θα βγαλω λεφτα με την ανεση μου εχει τελειωσει. Πες τα γιατι εδω το φιλαρακι μας ο Λεοναιντας μας θελει να μας πει οτι η γη γυριζει αναποδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα