georgexx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Απιστευτη πολιτικη να κανουν αναπαντητες και μαλιστα πολλες φορες σε ωρες κοινης ησυχιας.την πρωτη φορα τους πηρα,την αλλη μερα με ξαναπηραν και παλι τοα αφησαν να χτυπησει 2 φορες.μετα απο συζητηση με εναν φιλο μου μου ειπε οτι το εχουν κανει και σε αυτον ενω σημερα το εκαναν και στον πατερα μου.
~mxls~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 http://www.fpress.gr/agora/tilepikoinvnies/item/12967-se-enohloyn-sto-kinito-tilepolites-des-pos-tha-amyntheis
jlopin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Απιστευτη πολιτικη να κανουν αναπαντητες και μαλιστα πολλες φορες σε ωρες κοινης ησυχιας.την πρωτη φορα τους πηρα,την αλλη μερα με ξαναπηραν και παλι τοα αφησαν να χτυπησει 2 φορες.μετα απο συζητηση με εναν φιλο μου μου ειπε οτι το εχουν κανει και σε αυτον ενω σημερα το εκαναν και στον πατερα μου. μήπως ήσουν στη wind και σου κάνανε αναπάντητες ? συνήθως εκεί ακούγεται ότι κάνουν . Για τη forthnet πρώτη φορά το ακούω ότι το κάνει αυτό
georgexx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Το τηλεφωνο μου με πηρανε ειναι 2111077411.φιλε mxls ευχαριστω πολυ!!!
arc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οι αναπάντητες ειναι για να αυξήσουν οι πωλητές τον αριθμό των κλήσεων που κάνουν (υπάρχει κατώτατο όριο). Αν κάποιος απαντήσει καλώς αλλά προτιμούν να μην απαντήσει
georgexx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) αν ηταν απλως για να αυξησουν τον αριθμο των κλησεων δεν θα επαιρναν και θα ξαναεπαιρναν.ακουσα οτι οντως το κανει και η wind. και κατα ποσο τους δικαιολογει αυτο. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2014 από georgexx
BritGreek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) +1000 και από εμένα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Στα κινητά, στη δουλειά, στο σπίτι, μεσημεριάτικα, 9 η ώρα το βράδυ. Είτε αναπάντητες ή προσφορές, τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα και μάλιστα από συνεχόμενους αριθμούς, άρα από το ίδιο call center. Δεν παλεύεται άλλο πια. Αυτό είναι παρενόχληση. Τους λέω για το άρθρο 11, και η μόνιμη απάντηση είναι ότι δεν μπορούν να ξέρουν ποιοι είναι ενταγμένοι, γιατί απλά καλούν τυχαίους αριθμούς από λίστα. Χτες με νευρίασε μια γυναίκα αφάνταστα (για προσφορά κινητού και σταθερού) η οποία δεν ανέφερε το όνομά της, γιατί μου την είπε όταν απάντησα κοφτά ότι δεν με ενδιαφέρει και έχω ενταχθεί στο άρθρο 11, τονίζοντας ότι είναι παράνομο να με καλεί. Απάντηση: "μα καλά, σοβαρολογείτε κύριε; Από πότε είναι παράνομο να σας κάνουμε προσφορά; Δημοκρατία έχουμε και η αγορά είναι ελεύθερη. Αυτά τα γράφουν άσχετοι στο internet. Είστε επιθετικός λόγω χαρακτήρα!!!!! Δεν θα ασχοληθώ άλλο, εσείς χάνετε. Καθήστε να πληρώνετε τσάμπα λεφτά". Όλα αυτά, σε πολύ έντονο τόνο, σχεδόν φωνάζοντας. Και την ώρα που της απαντούσα, απλά μου το έκλεισε στα μούτρα. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2014 από BritGreek
Rib21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εμένα με πήραν μια μέρα ένας ξένος αριθμός ένα βράδυ και απλά δεν το πρόλαβα!!!ήταν νωρίς κατά τις έντεκα!!!!Τελως πάντων επειδή νόμιζα ότι είναι ένας φίλος από την Κύπρο!!!!και πήρα από το κινητό του πατέρα μου και ήταν ροζ γραμμή που μάλιστα μετα από τον αναλυτικό λογαριασμό του ΟΤΕ χρεώνει 0,1 το δευτερόλεπτο!!!!!!με χρέωσε 50 λεπτά για 5 δευτερόλεπτα!!!τι να πεις????Στο θέμα εταιριών οι τύποι είναι αδίστακτοι 4 ώρα το μεσημέρι έφαγαν ένα βρισιμο
bkran Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εγώ έχω μια απορία σχετικά με τα call center αυτά. Σε παίρνει ο άλλος/άλλη και σε ρωτάει σε ποιον πάροχο είσαι, πόσα τηλέφωνα, πόσα πληρώνεις κτλ κτλ. Από ότι καταλαβαίνω, παίρνουν στην τύχη και περιμένουν από εμάς να τους δώσουμε στοιχεία να καταχωρήσουν - πουλήσουν στην συνέχεια στις εταιρίες? Στέκει αυτό γιατί εγώ τους λυπάμαι και δεν τους κράζω, αλλά η τελευταία τα ψιλοάκουσε γιατί επέμενε να μάθει σε ποιον πάροχο είμαι. Σκέφτομαι από εδώ και πέρα, όποιος με παίρνει να του λέω ότι είμαι ήδη συνδρομητής στην χ,ψ εταιρία από την οποία με καλούν.... Τουλάχιστον έτσι θα το κλείνουν γρήγορα
apostol1s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 παιδια για καινουριους πελατες ψαχνουν,και μαλιστα κανουν αναπαντητες για να μην χρεωνονται.αυτη η τακτικη ειναι καινουρια τωρα τελευταια δουλευει πολυ.και για να μην σας ενοχλουνε τους λετε το εξης: χρωσταω τοσα μηνιατικα στην ταδε εταιρια. π.χ. στην cyta που ειμαι, και οχι μονο κλεινουν το τηλ στα καπακια αλλα δεν με ξαναπερνουνε ποτε τηλ.
keravnos21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Κανανε το λαθος και με πηρανε 3-4 μερες συνεχομενα αφου τους ειχα πει ότι δεν ενδιαφέρομαι και να σβησουν το νουμερο μου από τους καταλογους το τι τους κατεβασα δεν τα γραφω γιατι με βλεπω για ban . EDIT : Και φυσικα δεν εχουν καμια ιδεα για το τι πουλανε απλα ένα χαρτι διαβαζουν .
snip3r Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 το πιο ενοχλητικο νουμερο και ειδικα μια κοπελα που πρεπει να ναι μονιμος μανουριασμενη! 50 φορες τουλαχιστον + (μηνες κραταει η δουλεια-τελεταια πριν 30 λεπτα) απαντωντας ευγενικα δεν θελουμε ουτε νοβα ουτε φορθνετ αλλα συνεχιζουν να παιρνουν οτι ναναι ωρες (υπαρχουν ηλικιωμενοι στο σπιτι) απλα ενημερωσα τον παροχο μου (wind) περιμενα κανα λεπτο και με ενημερωσε οτι προωθητικα τηλ δεν θα ξαναδεκτω στο σταθερο. ειδωμεν.........
djkostas84 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μάλλον εγώ είμαι περίεργος, αλλά δεν έχω ενοχληθεί ποτέ από τηλε-πωλητή. Ακόμα και με εισπρακτική εταιρία, που όλοι τις βρίζουν, δεν είχα πρόβλημα. Ναι, με έχουν πάρει περίεργες ώρες, κάποιοι περισσότερες από μία φορές, αλλά πάντα δηλώνοντας ότι δεν ενδιαφέρομαι τελειώνει η συζήτηση! Θεωρώ αυτονόητο ώρες που δεν θέλω να ενοχληθώ να κλείνω το κινητό ή να το βάζω στο αθόρυβο και αν ήταν κάποιος που ξέρω και θέλω να μιλήσω τον παίρνω εγώ αργότερα. Ειδικά κάποιοι που μιλάτε για ηλικιωμένους, παιδιά, σκυλιά... Δεν μπορείτε να έχετε το κινητό με τέρμα ένταση και να νευριάζετε με όσους σας καλούν. Ή βάλτε το πιο σιγά/σε δόνηση/αθόρυβο ή ρυθμίστε το να μην χτυπάει όταν σας παίρνουν άγνωστα νούμερα.
Porg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Το τηλεφωνο μου με πηρανε ειναι 2111077411.φιλε mxls ευχαριστω πολυ!!! είχα και εγώ αναπάντητες κλήσεις απο αυτό το νμ, μόλις το έψαξα στο google να δω τι παίζει και βρέθηκα εδώ με έχουν ζαλίσει 2-3 βδομάδες τώρα να βάλω forthnet+nova
BritGreek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εμένα μου κάνουν σχεδόν κάθε μέρα αναπάντητες από αυτό το νούμερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα