Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα προσφατα πηρα ενα lenovo Z710 με επεξεργαστη i7 4700mq 2,4 με δυνατοτητα να φτασει μεχρι τα 3,4.Παω λοιπον να κατεβασω το intel turbo boost απο το site της intel και μου βγαζει ενα error που λεει πως δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση γιατι ο υπολογιστης δεν διαθετει επεξεργαστη με τεχνολογια intel turbo boost.Mπορειτε να μου πειτε τι φταιει?

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν το υποστηρίζει φίλε μου... τουλάχιστον εδώ δε λέει κάτι Link.png Site: link

+ ότι για να σου βγάζει τέτοιο μήνυμα, μάλλον δεν το υποστηρίζει

άκυρο... μήπως δεν κατεβάζεις τη σωστή έκδοση;

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα τι ακριβως πρεπει να πειραξω στο bios ωστε να μπορω να κανω την εγκατασταση....Βοηθεια :P

Κατά προτίμηση κάτι που να λέει intel turbo boost :P

https://www.google.gr/search?q=intel+turbo+boost+bios+settings&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=XhWPU4_pIrTrygOArIHYCg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1024&bih=621#imgdii=_

Δημοσ.

Ενταξει την βρηκα την ακρη και το κατεβασα το προγραμματακι.Πως μπορω τωρα να δω αν ο επεξεργαστης μου περναει τα 2,4 και τρεχει ακομα πιο γρηγορα?

Δημοσ.

Και κατι τελευταιο παιδια.Πριν παρω το pc ειχα ψαξει στο youtube την καρτα γραφικων του και ειδα ενα video με το battlefield 4 στα ultra γραφικα χωρις κολληματα.Οταν το κατεβασα και το ανοιξα πρωτη φορα στο ultra graphic settings ψιλοκολλουσε.Ξερουμε τι φταιει?Τα χαρακτηριστικα του laptop μου ειναι windows 8/i7 4700mq 2,4/nvidia geforce 745m/8 RAM/

Βαζω και το video απο το youtube

Δημοσ.

Πέρασες όλα τα patch update του παιχνιδιού;;;;

Γιατί όπως βγήκε ήταν πολύ χάλια και το φτιάξανε μετά.

Και όπως λέει και στην περιγραφή του βίντεο,κλείσε το antialiasing.

Δημοσ.

Φίλε μου, το Turbo Boost δεν είναι κάτι το οποίο κατεβάζεται αλλά μια λειτουργεία που έχουν όλοι οι σύγχρονοι επεξεργαστές τις Ιντελ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...