paok_komotini Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Kαλησπερα προσφατα πηρα ενα lenovo Z710 με επεξεργαστη i7 4700mq 2,4 με δυνατοτητα να φτασει μεχρι τα 3,4.Παω λοιπον να κατεβασω το intel turbo boost απο το site της intel και μου βγαζει ενα error που λεει πως δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση γιατι ο υπολογιστης δεν διαθετει επεξεργαστη με τεχνολογια intel turbo boost.Mπορειτε να μου πειτε τι φταιει?
Demon Lord Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Νομίζω πως δεν το υποστηρίζει φίλε μου... τουλάχιστον εδώ δε λέει κάτι Site: link + ότι για να σου βγάζει τέτοιο μήνυμα, μάλλον δεν το υποστηρίζει άκυρο... μήπως δεν κατεβάζεις τη σωστή έκδοση;
TheELF Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ρίξε μια ματιά στο bios,ενδέχεται να πρέπει να το ενεργοποιήσεις πρώτα.
paok_komotini Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν εχω ιδεα τι ακριβως πρεπει να πειραξω στο bios ωστε να μπορω να κανω την εγκατασταση....Βοηθεια
TheELF Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν εχω ιδεα τι ακριβως πρεπει να πειραξω στο bios ωστε να μπορω να κανω την εγκατασταση....Βοηθεια Κατά προτίμηση κάτι που να λέει intel turbo boost https://www.google.gr/search?q=intel+turbo+boost+bios+settings&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=XhWPU4_pIrTrygOArIHYCg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1024&bih=621#imgdii=_
paok_komotini Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ενταξει την βρηκα την ακρη και το κατεβασα το προγραμματακι.Πως μπορω τωρα να δω αν ο επεξεργαστης μου περναει τα 2,4 και τρεχει ακομα πιο γρηγορα?
coolerman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 αυτόματα γίνεται η ενεργοποίηση του turbo boost.
TheELF Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τρέξε το core temp και εννοείται τρέξε και κάτι βαρύ.
paok_komotini Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Και κατι τελευταιο παιδια.Πριν παρω το pc ειχα ψαξει στο youtube την καρτα γραφικων του και ειδα ενα video με το battlefield 4 στα ultra γραφικα χωρις κολληματα.Οταν το κατεβασα και το ανοιξα πρωτη φορα στο ultra graphic settings ψιλοκολλουσε.Ξερουμε τι φταιει?Τα χαρακτηριστικα του laptop μου ειναι windows 8/i7 4700mq 2,4/nvidia geforce 745m/8 RAM/ Βαζω και το video απο το youtube
TheELF Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Πέρασες όλα τα patch update του παιχνιδιού;;;; Γιατί όπως βγήκε ήταν πολύ χάλια και το φτιάξανε μετά. Και όπως λέει και στην περιγραφή του βίντεο,κλείσε το antialiasing.
paok_komotini Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν τα εχω κατεβασει φιλαρακι.Μπορεις να μου στειλεις το link για να το κατεβασω?
Peleus17 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Φίλε μου, το Turbo Boost δεν είναι κάτι το οποίο κατεβάζεται αλλά μια λειτουργεία που έχουν όλοι οι σύγχρονοι επεξεργαστές τις Ιντελ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα