Demon Lord Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν δοκιμάζεις κ άλλη sata θύρα? Μηπως εχεις καμια προβληματική? ¨Εχω δοκιμάσει τις τρεις από τιε τέσσερις... αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα γιατί ακριβώς το ίδιο το πάθαινε ο παλιός μου δίσκος σε τελείως διαφορετική μητρική. Οπότε είναι αλλού το πρόβλημα και δεν είναι κάτι συνηθισμένο ή προφανές...
Demon Lord Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) εχεις ενεργοποιημενο HPET? το ποιο? αν μπορείς πες μου τι είναι... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2014 από Demon Lord
Demon Lord Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Λοιπόν, το πιο πιθανό είναι να φταίνε τα ρεύματα στο σπίτι για το πρόβλημα μου. Οπότε τι θα με συμβουλεύατε να κάνω; Θα μπορούσα να λυθεί με ένα ups;
dobro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 το Accupower ISY Line Interactive 650VA (New Series) στα 36€ με κωδικο UPAC09
Demon Lord Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 το Accupower ISY Line Interactive 650VA (New Series) στα 36€ με κωδικο UPAC09 Δεν έχω ιδέα από ups και θέλω να είμαι σίγουρος πως θα μου λύσει το πρόβλημα γιατί ήδη έχω ξοδέξει αρκετά (σχετικά) χρήματα για να εντοπίσω το πρόβλημα. Άρα θα μου κάνει; Και δεύτερη ερώτηση, απ'ότι είδα αυτό είναι 360 watt ενώ το τροφοδοτικό μου 430watt. Δεν παίζει ρόλο;
dobro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 οκ, δικο μου λαθος......νομιζα οτι ηθελες κατι φθηνο. αυτο που ουσιαστικα χρειαζεσαι, ειναι UPS που να διαθέτει AVR (Automatic Voltage Regulation) ώστε να είσαι σίγουρος ότι το ρεύμα που θα περάσει από τις συσκευές θα είναι σωστό και στα επιθυμητά επίπεδα.Κατι σαν αυτο(ακριβο ομως) http://www.skroutz.gr/s/2287828/APC-Back-UPS-1100VA-with-AVR.html
Demon Lord Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 οκ, δικο μου λαθος......νομιζα οτι ηθελες κατι φθηνο. αυτο που ουσιαστικα χρειαζεσαι, ειναι UPS που να διαθέτει AVR (Automatic Voltage Regulation) ώστε να είσαι σίγουρος ότι το ρεύμα που θα περάσει από τις συσκευές θα είναι σωστό και στα επιθυμητά επίπεδα.Κατι σαν αυτο(ακριβο ομως) http://www.skroutz.gr/s/2287828/APC-Back-UPS-1100VA-with-AVR.html Μαλιστα... σ'ευχαριστώ. Θα οιτάξω μήπως παίζει σε λιγότερα watt Αν πάρω σκέτο σταθεροποιητή τάσης, κάτι τέτοιο δηλαδή; http://www.shop4u.gr/products.php?7167&cPath=128_144_209 Βρήκα και αυτό εδώ: http://www.e-gate.gr/nrg-avr-2000va-voltage-stabilizer.html Αν μου κάνει και σκέτος; σταθεροποιητής ποιο από τα δύο να προτιμήσω;
dobro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 απλως δεν θα εχεις την μπαταρια και σε διακοπη ρευματος δεν θα προλαβεις να σωσεις-κλεισεις τον υπολογιστης σου, και ισως ο μπλε σκληρος σου κρασαρει και ο αλλος τα φτυσει.Αν βρεις κατι πιο φθηνο με αυτα τα χαρακτηριστικα......αγορασε το, για να εχεις το κεφαλι σου σε ηρεμια
Demon Lord Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 απλως δεν θα εχεις την μπαταρια και σε διακοπη ρευματος δεν θα προλαβεις να σωσεις-κλεισεις τον υπολογιστης σου, και ισως ο μπλε σκληρος σου κρασαρει και ο αλλος τα φτυσει.Αν βρεις κατι πιο φθηνο με αυτα τα χαρακτηριστικα......αγορασε το, για να εχεις το κεφαλι σου σε ηρεμια Δεν έχω πρόβλημα με διακοπές ρεύματος γενικά και δεν υπάρχουν και πολλά λευτά. Το ξέρω πως το Ups είναι επένδυση αλλά θέλω μόνο να λύσω το παρών πρόβλημα προς το παρών.
Demon Lord Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλημέρα. Εχθές ήρθε ο αδελφός μου και μου άλλαξε κάποιες πρίζες σε σούκο επειδή δεν γείωνε το ψυγείο και φούρνος μικροκυμάτων. Επείσης μου άλλαξε και το κέλυφος που μπαίνει μέσα η τικτή ασφάλεια και βιδώνει στον πίνακα (το παλιό είχε σπάσει και το είχα κολλήσει με μονωτική ταινία ). Από χθες το πρωί που έγιναν οι αλλαγές και μέχρι σήμερα το computer δεν έχει κόλλησει. Πιστεύω ότι το πρόβλημα λύθηκε γιατί σχεδόν 24 ώρες να κολλήσει
djuan1988 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλά είχες τις συσκευές σου χωρίς γείωση; Το pc σε τι πρίζα το έχεις;
Demon Lord Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το ψυγείο και το φουρνάκι ήταν χωρίς γείωση. Το pc ήταν σε κανονική πρίζα σουκο. Το σπίτι είναι παλιό και οι μισές πρίζες ήταν σούκο και οι άλλες μισές τριπολικές. Τώρα είναι όλες σούκο. Καλά είχες τις συσκευές σου χωρίς γείωση; Το pc σε τι πρίζα το έχεις; Και που να ξέρω εγώ ότι δεν είχαν γείωση; Έτσι τις βρήκα τις συσκευές, δεν 'εφερα καμιά δικιά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα