Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο μετά τη κυκλοφορία των factory images του Android 4.4.3 για συσκευές Nexus από τη Google, ήρθε η σειρά της Motorola να ανακοινώσει την ίδια αναβάθμιση για τα Moto G, Moto E και Moto X.Η εταιρεία αναφέρει πως η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη αυτή την εβδομάδα για τους κατόχους των Moto X, που το προμηθεύτηκαν απο τη T-Mobile, τους κατόχους Moto G από Αμερική και Βραζιλία και τους κατόχους Moto E απο Αμερική, ενώ θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως τις προσεχείς βδομάδες.

Η Motorola κατέγραψε τις αλλαγές που θα επέλθουν με την αναβάθμιση σε Android 4.4.3 KitKat και για τα 3 μοντέλα Moto, οι οποίες αφορούν αναβαθμισμένο phone dialer, διορθώσεις σε θεματα ασφαλείας και σταθερότητας, και βελτιώσεις στο προφίλ ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, η αναβάθμιση στα Moto G και Moto Χ θα φέρει τη δυνατότητα παύσης καταγραφής βίντεο στο viefinder, αναβαθμισμένο phone dialer, καθώς επίσης και τη προσθήκη του Motorola Alert App, με το οποίο σας δίνεται η δυνατότητα να στείλετε περιοδικές ειδοποιήσεις σχετικά με τη τοποθεσία σας σε επιλεγμένες επαφές.

Το Moto X θα λάβει αναβάθμιση και για την κάμερά του, με βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και καλυτερη λήψη φωτογραφιών με τη μπροστινή κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στο Moto E η αναβάθμιση θα φέρει μόνο έναν πιο ενημερωμένο phone dialer με καλυτερα γραφικά και χρώματα ώστε να βελτιωθεί η συνοχή και η χρηστικότητα.

Link.png Site: NdTV

Link.png Site: FoneArena

Δημοσ.

??? Πότε ακριβώς ήρθε η 4.4.3 στο Nexus και δεν το πήρα χαμπάρι;; Εγώ ακόμα να την λάβω.

Edit: άκυρο, έψαξα και έμαθα :P

Δημοσ.

μπράβο στην Lenovo γρήγορη

Γνωριζει κανεις ποιες οι διαφορες με το android 4.4.2 γενικοτερα και οχι μονο για τα moto g.

γενικές αλλαγές δεν υπαρχουν αλλαγές αφορούν μόνο της rom του nexus/motog/motox/motoe και ολες της aosp/aokp rom

με λιγα λογια bugfixes για aosp/aokp ειναι τπτ παραπάνω

Δημοσ.

η motorola ειχε και εχει την τεχνογνωσια πριν καν βγουν τα κινητα!!!βεβαια παιζονται πολυ βρωμικα παιχνιδια για να εχεις το πιο μεγαλο κομματι στην πιτα των πωλησεων!

Δημοσ.

Το μονο κακο στο moto g ειναι η αδυναμια επεκτασης μνημης.ζοριζοντσς το αποδειχθηκε πολυ καλυτερο απο καποια εμπορικα (βλεπε galaxy s 3) τηλφωνα τα οποια πλεον απευθυνονται σε ηλικιες γυμνασιου λυκειου.

• Like 1
Δημοσ.

Η Samsung το εχει χασει το παιχνιδι στην mid range αγορα, γενικα η moto εχει το g το οποιο ειναι μια κατηγορια απο μονο του, δυστυχως πολλοι στην ελλαδα θεωρουν την μοτορολα την χειροτερη ολων, μια κοπελα μου λεει σημερα μολις ειδε το τηλ μου, τι μαρκα ειναι; και της λεω μοτορολα και μου λεει, μωρε μπραβο η μοτορολα δουλεια, δεν ηξερα οτι φτιαχνει τοσο ωραια κινητα

Δημοσ.

Το μονο κακο στο moto g ειναι η αδυναμια επεκτασης μνημης.ζοριζοντσς το αποδειχθηκε πολυ καλυτερο απο καποια εμπορικα (βλεπε galaxy s 3) τηλφωνα τα οποια πλεον απευθυνονται σε ηλικιες γυμνασιου λυκειου.

Κυκλοφορεί (σύντομα) η νέα έκδοση http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00KB0YDBG/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1401890813&sr=1-1&keywords=Moto+g+lteτ ου Moto G με LTE και msd υποδοχή. Είμαι στο όριο να το παραγγείλω από amazon αλλά κάνω υπομονή να δω τον διάδοχο του Moto X, που αναμένεται αργότερα το καλοκαίρι.

• Like 2
Δημοσ.
Κυκλοφορεί (σύντομα) η νέα έκδοση http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00KB0YDBG/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1401890813&sr=1-1&keywords=Moto+g+lteτ ου Moto G με LTE και msd υποδοχή. Είμαι στο όριο να το παραγγείλω από amazon αλλά κάνω υπομονή να δω τον διάδοχο του Moto X, που αναμένεται αργότερα το καλοκαίρι.

Δεν ξερεις αν θα ερθει ελλαδα και ποτε.

Να πουμε στα κοριτσακια και στον καθε ασχετο οτι χωρια του οτι οταν εβγαζε η motorrola τηλεφωνα,εταιρειες οπως η samsung kai apple ασχολιοντουσαν με τοστιερες η μια και με θεωρειες η αλλη,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ GSM ΔΙΚΤΥΟΥ πανω στο οποιο πατησαν ολες οι εταιρειες και συγχρονες εταιρειες ωστε να εχουν τα κοριτσακια το 4g για να ποσταρουν στο facebook τι τρωνε αυτην την ωρα σε μια τυχια σουβλακερι της εθνικης οδου.

Αυτα για την ιστορια

• Like 3
Δημοσ.

Ισως καθυστερησουν επιτηδες να φερουν το Moto G LTE στην Ελλαδα για να πουλησουν οσο το δυνατον περισσοτερα κομματια απο το απλο Moto G.

Εδω δεν εφεραν το απλο Moto G 16 gb.

To Moto G LTE θα βγει σε 16 gb?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...