Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστηρακια κουτιου και θορυβος

kokos198

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα,

καταρχην δεν εχω προβλημα με θερμοκρασιες (6πυρηνος ΑΜΔ κατω απο 50 βαθμους ακομα και σε gaming αντε να παει 53) αλλα εχω αρκετο θορυβο. Ειχα τρια ανεμιστηρακια μεσα, 2 πισω ενα μπροστα και καποτε το ενα απο τα πισω αρχισε να κανει υπερβολικο θορυβο απο χαλασμενο ρουλεμαν. Το κοστος ητανε χαμηλο και ετσι τα αλλαξα τα 2 πισω με 2 που πηρα απο το πλαισιο turbo x με 18db θορυβου και το μπροστινο το εβγαλα τελειως. Μετα απο ενα 6μηνο μου φαινεται οτι κανει θορυβο (η απλα συνηθισα αυτο που εκανε) και σκεφτομαι να τα αλλαξω. Εχει κανενας αποψη για τα 2 αυτα που εχω κοιταξει?? 

http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f8-fan-80mm-p-PER.650184

http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f8-pro-80mm-case-fan-p-PER.650138

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλιστα..."Κακο" κουτι ,απο την αποψη οτι θα ειναι δυσκολο να επιτυχεις ενα μινιμουμ ικανοποιητικης ροης αερα και παραλληλα να κρατησεις τον θορυβο σε χαμηλα επιπεδα.

Επειδη βλεπω οτι κοιτας budget λυσεις,θα σου πω τι θα εκανα εγω.

1.Παρε 2 ανεμιστηρες 120μμ Link.png Site: Link και με πατεντα(αυτοκολλητη ταινια διπλης οψεως ) ,αν σε παιρνει χωροταξικα, βαλε ενα μπροστα και ενα πισω.

2.Αν δε σε παιρνει χωροταξικα,παρε 2 απο αυτους Link.png Site: Link ,βαλε ενα μπροστα 1 πισω

3.Δεν ασχολεισαι αλλο με το συγκεκριμενο κουτι,το πας για ευθανασια, και βαζεις στην ακρη 30-40 ευρω για ενα καινουριο που θα εχει τουλαχιστον τα βασικα (120μμ ανεμιστηρες,στοιχειωδες cable management κτλ)

Έχω πάρει τα artic cooling τα 120 και είμαι ευχαριστημένος και από απόδοση και από θόρυβο. Οπότε και στην κατηγορία 80mm θα είναι καλά. Αλλά η λύση για καλύτερο κουτί πρέπει να την σκεφτείς ;)

Πάρε ένα από τα artic που έβαλες στο ποστ σου, είναι εξίσου καλά. Για καινούργιο κουτί εννοείται πως είναι επένδυση, αλλά στην κρίση που ζούμε βολεύεσαι και με αυτό που έχεις :)

δεν εχω οικονομικο θεμα για 10-20 ευρω :-P το κουτι μου ειναι το Vento A8 chasis και αποτι ειδα μπροστα μπορω να βαλω 12αρι (εχει τρυπες) αν και τωρα το εχω βγαλει τελειως το 8αρι απο τη λειτουργια για να μην εχω θορυβο μπροστα...πισω πρεπει να τραβηξω ολοκληρο το επιπλο να δω αν παιρνει 12αρι....

υστ. ειδα απο τις πληροφοριες: Ανεμιστήρες: Θέσεις για 2 x 8cm (εμπρός) ή 1 x 12cm και 2 x 80 (πίσω) (δεν περιέχονται). οποτε μπροστα δε βαζω τιποτα και θα βαλω πισω 2 αλλα μικρα.... :-(

κατεληξα σε αυτα...ειναι οτι πιο αθορυβο υπαρχει στις στροφες αυτες. http://www.e-shop.gr/be-quiet-shadow-wings-sw1-80mm-low-speed-p-PER.640199

καλή επιλογή τα be quiet, αλλά αν δεν βάλεις μπροστά δε θα έχεις καλό air flow, βάλε ένα 80ρι πισω να βγάζει και ενα 120άρι μπροστά να βάζει

• Like 1

θα γραψω εντυπωσεις οταν τα βαλω σε σχεση με αυτα που ειχα....αλλα προσπαθω να το αποφυγω μπροστα....γιατι το κουτι ειναι στο μισο μετρο και θα το εχω μεσα στ'αυτια μου...αν εβαζα ενα 80αρι μπροστα και ενα πισω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...