vlahoskwn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 γεια σας εχω το σταθερο της υπογραφης μου τον οποιο σκεφτομαι να ανταλαξω με ενα σταθερο ο οπιος ειναι 2 γιγα ραμ δυπηρινος επεξεργαστης 16ρης δισκος και μαζι θα παρω ενα hp 2140 αξιζει να το κανω αυτο; ποσο ποιανουν αν θελω να πουλησω μετα; το σκεφτομαι να το δωσω μιας και χρειαζομαι ενα λαπτοπ αλλα αυτο ειναι netbook και αν μπορω μετα να δωσω ευκολα τα δινω και παιρνω ενα λαπτοπ εσεις τι λετε;
vlahoskwn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ωχ συγνωμη λαθος μου!!! ειναι Pentium e5700 4 gb ram 800ghz 250 disk 550 watt psu
vlahoskwn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 παιδια απαντηστε μου μιας και πρεπει να αποφασησω μεχρι σημερα το βραδυ
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σε τι ακριβώς να απαντήσουμε με αυτά που λες; Έχεις αυτό που αναφέρεις τέλος πάντων και θες λες να ανταλλάξεις για: ενα σταθερο ο οπιος ειναι 2 γιγα ραμ δυπηρινος επεξεργαστης 16ρης δισκος
vlahoskwn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 160ρη δισκο εχει λαθος μου αξιζει σαν ανταλαγη; αν θελω να τα πουλησω μετα ποσο ποιανουν;
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Έχω ένα αμάξι κόκκινο, αξίζει να το αλλαξω για ένα άσπρο; Ρε φίλε μας τρολάρεις τώρα; Για το netbook δες στις αγγελίες πόσο πιάνουν, το άλλο αφού δε ξέρεις ούτε τι επεξεργαστή φοράει, τι να λέμε;
vlahoskwn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ας ππουμε οτι ειναι καποιος pentium αξιζει;
Rod@X Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μπορεί ναι , μπορεί και .....όχι. Τρέξε το speccy http://www.piriform.com/speccy Ανέβασε ότι βγάλει, για να εκτιμηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα