MetalHead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Πριν λιγο καιρο εβαλα τα winXP pro gr και ακομα μου καθονται στο στομαχι. Ολο κατι καινουριο ανακαλυπτω που δεν μου αρεσει. Ενα απο αυτα ειναι οτι μερικες φορες εκει που ειμαι στο internet ξαφνικα κολλαει ο υπολογιστης και δεν μπορω να του κανω τιποτα. Το SP1 θα το λυσει αυτο το πρόβλημα; Ενα αλλο σπαστικο ειναι με τα games. Πχ το Delta Force Black Hawk Down πολλες φορες μου κολλαει τον υπολογιστη και μονο restart μπορω να κανω (εβαλα το patch, και νεους drivers της καρτας γραφικων αλλα τιποτα). Please απαντηστε (τουλαχιστον οσο αφορα την πρωτη ερωτηση - αν και με βλεπω να γυρναω στην λύση των win98)
nikolaos_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 den exw kati emperistatwmeno na sou pw gia 100% sigouri apantisi sto 1o erwtima. Elegkse ta eksis omws: 1) Exeis firewall; 2) Mipws exeis kapoion io (w32.blaster)? Gia to 1) tha rythmiseis sta settings tis syndesis soy, sto security tab. 2) to w32.blaster tha to elegkseis sto registry. Mpes sti symantec gia na katebaseis dwrean to removal tool. Den exw kati kalytero na sou pw sxetika, elpizo na boithisa. Xreiazetai na peis kai ligo synthesi H/Y omws.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Χίλια πράγματα μπορούν να φταίνε για αυτά που περιγράφεις. και είναι τουλάχιστον μοιρολατρεία να τα ρίχνουμε όλα στο λειτουργικό... Κατ'αρχήν, δώσε σύνθεση του υπολογιστή σου. Γα το πρώτο σου πρόβλημα, μπορεί να φταίνε π.χ. οι drivers Που χρησιμοποιεις για το modem σου ή ένας κακά καθισμένος IE, ενώ για το δεύτερο πρόβλημά σου μπορεί να φταίει μια κακή μνήμη, ένα ανεπαρκές τροφοδοτικό ή ακόμα καποια προβληματική εφαρμογή στο background που σου κρεμάει όλο το σύστημα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 @ MetalHead: Διευκρίνησέ μας κάτι: Έβαλες μήπως τα WinXP ως αναβάθμιση των Win98; Ή έκανες format και έκανες clean install;
21century Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Κοιτα καλα με ποια σειρα εκανες εγκατασταση γιατι εχει μεγαλη σημασια αλλιως δεν βλεπω να βγαζεις ακρη..
capthookb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Κατά τη γνώμη μου, τα ΧP είναι το πιο σταθερό λειτουργικό που έχει βγάλει η microsoft για desktop pc. Δηλαδή την εποχή που είχαμε 98, Με και 95 και που δε μπορούσες να δουλέψεις κατά μέσο όρο πάνω απο 2-3 ώρες χωρίς restart, ήταν καλύτερα;
wizard Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Ρε παιδιά δείτε και εδώ. Παρόλο που έβαλα το SP1 δε διορθώθηκε το πρόβλημα! http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=359033 :evil:
MetalHead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Λοιπον: 1) Το συστημα μου ειναι AMD ATHLON 1400, 256MB SDRAM, GeFORCE 2MX 400..... 2) Δεν χρησιμοποιω firewall ουτε εχω καποιο worm 3) Exω τους τελαυταιους drivers για το modem. 4) Eκανα clean install
lallasgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Apo oses syzitiseis exw petyxei epanw sta problimata twn XP exw bgalei to symperasma oti oi perissoteroi pou exoun problimata exoun ta XP ta GR!!!!Den ta katigorw oti den einai kala alla an den bariesai tin epomeni fora pou tha skefteis na alla3eis leitourgiko(format) psa3e kai bale ta english professional!!!
Dvs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Vasika pos xereis oti den exeis kapoio worm??? exeis kapoio antivirus i apla kaneis mia ipothesi??
anti Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 1) ta win xp einai ontos oti kallitero exei paroysiasei h microsofr mexri shmera alla 8eloyn sinexos live update gia ma ligosteyeis ta problhmata 2) exo aporia, bazete win xp gia na pezete pexnidia? gia ta paixnidia eiparxoyn oraiotata leitoyrgiaka opos win 98/me. gia oles tis alles doyleies mporeite na balete xp
AzmoDeus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 paizoume kai games an htan mono gia games tha pername konsola 8o)
Marcos_Aurilius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 ...2) exo aporia, bazete win xp gia na pezete pexnidia? gia ta paixnidia eiparxoyn oraiotata leitoyrgiaka opos win 98/me. gia oles tis alles doyleies mporeite na balete xp... Γιατί δεν περνας από εδώ http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=358596 να καταθέσεις την άποψή σου, αντί να ποστάρεις άσχετα με το θέμα συζήτησης?
21century Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Να ρωτησω κατι. σΤΑ XP πο εχω στο φορητο οταν ειμαι με τον απλο λογαριασμο θελω να φαινεται το εικονιδιο οτι η μπαταρια μου φορτιζει, ψαχνοντας στη μπαρα εργαλειων ειδα οτι υπηρχε στα παρεθοντα εικονιδια αλλα δεν ξερω πως θα το κανω να φαινεται κατω δεξια στη μπαρα. Καμια ιδεα υπαρχει? Εχω ta Home.
GrMikeD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Kai bebaia tha kolaei afou auto to leitourgiko xrisimopoiei resources gia ena soro perita services kai omorfa grafika pou den exoun kamia ousia. Bale ta windows 2000 na breis tin ugeia sou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.