mary Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μεταξύ πολλών συσκευών που παρουσίασε η Asus στη Computex 2014 και μετά τις Acer, Dell, Lenovo, HP, Toshiba και Samsung, ήρθε η σειρά της να παρουσιάσει το δεύτερο, μεγαλύτερο laptop με λειτουργικό σύστημα Chrome OS, το Chromebook C300.Το Chromebook C300 έχει anti-glare οθόνη 11.6 ιντσών, ανάλυσης 1366x768 pixels, τροφοδοτείται απο τον επεξεργαστή Intel Celeron N2830 χρονισμένο στα 2,4Ghz, φέρει 2GB μνήμη RAM και 4GB/16GB/32GB εσωτερικό χώρο. Διαθέτει ακόμα κάμερα ανάλυσης 720p, θύρα 3,5mm για ακουστικά, μια έξοδο HDMI, μια θύρα USB 2.0, μια USB 3.0 και μια υποδοχή για SD κάρτες. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, υποστηρίζει Bluetooth 4.0 και Wi-Fi 802.11 b/g/n out-of-the-box, ενώ το βάρος του φτάνει περίπου το 1,5 κιλό. Τέλος, ενώ έχουν αρχίσει οι προπαραγγελίες, η τιμή του είναι αμφιλεγόμενη. Στο Amazon φαίνεται πως θα κοστίζει όσο η μικρότερη εκδοχή του, περίπου 185€ ενώ άλλοι υπσοτηρίζουν πως η τελική του τιμή θα είναι περιπου 55€ περισσότερα, δηλαδή 240ευρώ. Site: liliuputing
ShadowSora94 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν γίνεται να "φορέσει" κάποια άλλη διανομή linux, κομπλέ. 2
tasos1995 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Γιατί δε βάζουν Windows που θα πουλούσε σα ζεστό ψωμί.
ramparter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν βαζαν windows θα ανεβαινε αυτοματως η τιμη και βεβαια θα χρειαζοταν καλυτερο hardware, με 2gb ram δε πας πουθενα τωρα...
damastes Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Γιατί δε βάζουν Windows που θα πουλούσε σα ζεστό ψωμί. ρίξε μια ματιά στα amazon best sellers και θα δείς οτι δεν τα πάνε και άσχημα
Nix Pixel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Άμα ήθελε ο άλλος windows, υπάρχουν χιλιάδες μηχανήματα για να διαλέξει. Το παν είναι να υπάρχει ποικιλία. Θα ήθελα να υπάρχουν στην αγορά όλες οι επιλογές (Linux, Windows, Chrome OS, OS X, δυστυχώς υπάρχουν μόνο η 2η και η 3η), για όλες τις ανάγκες. Μια χαρά είναι το chrome os για το κοινό που απευθύνεται και μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Σταματήστε τη μιζέρια ορισμένοι. Το μόνο του "κακό" είναι ότι η Google δεν το δίνει σε κάποιο ISO να το βάλουν όσοι θέλουν. Ευελπιστώ σύντομα να έρθουν και στη χώρα μας. 1
hgemwn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Λοιπόν σαν χρήστης Chromebook για τα λεφτά του είναι άψογο...στα ίδια λεφτά με Windowsκαι με αυτά τα χαρακτηριστικά θα σέρνονταν...μπαίνει κανονικάlinux αν και στο chrome store συνέχεια βγαίνουν εφαρμογές...εμένα με καλύπτει πλήρως και για τα λεφτά του είναι άψογο
mason Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Και φυσικά θα δηλώσει πίστη, άλλωστε είναι top seller στα Retailers και στο Amazon σε Αμερική και Ευρώπη. Στην Ελλάδα δεν είναι διαδεδομένα απλά. δε σημαίνει ότι δεν είναι και παγκοσμίως. Στο Amazon κάνει $200(~146€). ιδανικό για άτομα που θέλουν κάτι φτηνό για internet browsing και τα βασικά που μπορεί να σου προσφέρει ένας υπολογιστής πέρα από το internet. Είναι η τέλεια εναλλακτική ενός Smartphone, κατάλληλο για προ-έφηβους, ηλικιωμένους και άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με έναν Η/Υ. Είναι ουσιαστικά Netbook με Chrome OS.
hgemwn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν είναι εναλλακτική smartphone Ούτε για προεφηβους,ηλικιωμένους...netbook και στις 14 και 13,3 ίντσες Δεν νομίζω να είναι...είναι λειτουργικό με έμφαση ναι στο browse και κυρίως στο share...δημιουργεί έγγραφα,επεξεργασία φωτογραφιών κτλ...και όλα στο σύννεφο...για εμένα είναι το μέλλον στους φορητούς...είναι άψογο για φοιτητές και πλέον σε επαγγελματίες που κινούνται συνεχώς.
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν βαζαν windows θα ανεβαινε αυτοματως η τιμη και βεβαια θα χρειαζοταν καλυτερο hardware, με 2gb ram δε πας πουθενα τωρα... καλα ανάλογα την χρηση πανατ, εγω δοκίμασα σε pc με 512ddr1 τα 7αρια και εντυπωσιασμένος ειδα να πηγενει τέλεια. φυσικα δεν τόλμησα να ανοιξω mozilla ή καποιον browser, ετσι και αλλιως δεν πηγενε για internet
ektor7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν σαν χρήστης Chromebook για τα λεφτά του είναι άψογο...στα ίδια λεφτά με Windowsκαι με αυτά τα χαρακτηριστικά θα σέρνονταν...μπαίνει κανονικάlinux αν και στο chrome store συνέχεια βγαίνουν εφαρμογές...εμένα με καλύπτει πλήρως και για τα λεφτά του είναι άψογο Αν βαζαν windows θα ανεβαινε αυτοματως η τιμη και βεβαια θα χρειαζοταν καλυτερο hardware, με 2gb ram δε πας πουθενα τωρα...Ολα τα windows tablets με bay trail ειναι με 2gb ram και πετανε! Το θεμα ειναι οτι οι εταιρειες καλα κανουν να υποστηριξουν και αλλου ειδους προιοντα για να υπαρχει ποικιλια,οπως αναφερε πιο πανω ο @Nix Pixel και οχι μονο windows συστηματα! Εγω προσωπικα θα ηθελα να υπαρχει και ενα θεμα στο φορουμ για τα cromebooks,να μπορουν οι κατοχοι,να βοηθουν και να ενημερωνουν τους υποψηφιους αγοραστε για τα συγκεκριμενα μηχανηματα!Αυτο θα βοηθουσε πολυ αρκετους ενδιαφερομενους και τους χρηστες! Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2014 από ektor7 1
DooM_STeR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν γίνεται να "φορέσει" κάποια άλλη διανομή linux, κομπλέ. sto acer c710 παντος περναει debian καθαρο. μια χαρά πάει πετάει. τώρα λογικά είναι καιρος μου να το αναβαθμίσω σε assus c300
kostasfalcon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν είναι εναλλακτική smartphone Ούτε για προεφηβους,ηλικιωμένους...netbook και στις 14 και 13,3 ίντσες Δεν νομίζω να είναι...είναι λειτουργικό με έμφαση ναι στο browse και κυρίως στο share...δημιουργεί έγγραφα,επεξεργασία φωτογραφιών κτλ...και όλα στο σύννεφο...για εμένα είναι το μέλλον στους φορητούς...είναι άψογο για φοιτητές και πλέον σε επαγγελματίες που κινούνται συνεχώς. Στην Ελλαδα ειμαστε όχι σε καμια άλλη χωρα με wifi ακομη και στα χωράφια ή πακετα data με απλετα gigabytes.... Ακυρο από μενα....πιο ακυρο δεν γινεται....
hgemwn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Όχι μην το λες αυτό...μην έχουμε αυτή την ξενομανία.Είμαστε πολύ καλά και σε WiFi και κυρίως σε προγράμματα3g ...πήγα Αμερική και σε αυτό το θέμα πίστεψε με έχουμε κάνει βήματα μπροστά απο Ευρώπη.ααα και Δεν ψήφισα σαμαρά
hgemwn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Και ένα βίντεο σε arm διανομή ubuntu Στο YouTube υπάρχουν άπειρα βίντεο για Linux σε Chromebooks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα