epipolaios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Περιπου απ οταν εκανα φορματ μου βγαζει αυτο το μνμ,ενω εχω γνησια windows. Μου γραφει επιλυση μονο ηλεκτρονικα,μπαινω ξαναγραφω τον serial αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια Καμια ιδεα?
epipolaios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το φορματ το έκανες με δικο του DVD ; οχι δεν ειχα dvd ηταν ηδη μεσα απ τον κατασκεβαστη Ποια windows? 7 home premium 64
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αν έκανες επαναφορά από το σύστημα που έχει το λάπτοπ τότε δεν θα έπρεπε να σου ζητήσει κωδικό. Τα screenshot ανέβασε, θέλω να δω το μήνυμα όπως το βγάζει.
epipolaios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αν έκανες επαναφορά από το σύστημα που έχει το λάπτοπ τότε δεν θα έπρεπε να σου ζητήσει κωδικό. Τα screenshot ανέβασε, θέλω να δω το μήνυμα όπως το βγάζει. Αμα τα καταφερω θα ανεβασω. Γιατι πρωτων το μνμ το βγαζει μονο μια φορα οταν ανοιγω το pc και πανω σ αυτο εχω το προβλημα πως απο χθες ξεκινησε να μην ανοιγει και να κανει μπιπ επαναλλαμβανομενα με φωτακι σε standby mode τη τρελα μ και δεν ανοιγει παρα μια στις 50. Το βλεπω για τεχνικο κ η εγγυηση ελλειξε πριν κανα τριμηνο οχι δεν εκανα επαναφορα,κατεβασα τ αντιστοιχα windows και τα φραψα,εκανα format περασα το γνησιο σεριαλ και τα κανα μεταφραση με το vistalizator
arc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αμα τα καταφερω θα ανεβασω. Γιατι πρωτων το μνμ το βγαζει μονο μια φορα οταν ανοιγω το pc και πανω σ αυτο εχω το προβλημα πως απο χθες ξεκινησε να μην ανοιγει και να κανει μπιπ επαναλλαμβανομενα με φωτακι σε standby mode τη τρελα μ και δεν ανοιγει παρα μια στις 50. Το βλεπω για τεχνικο κ η εγγυηση ελλειξε πριν κανα τριμηνο οχι δεν εκανα επαναφορα,κατεβασα τ αντιστοιχα windows και τα φραψα,εκανα format περασα το γνησιο σεριαλ και τα κανα μεταφραση με το vistalizator Μάλλον το σημειωμένο κόκκινο σου έκανε τη ζημιά. Εχουν αναφερθεί αρκετές περιπτωσεις που τo vistalizator δημιούργησε αυτό το πρόβλημα στα windows 7. Αν δούλευε το μηχάνημα σου, θα σου έλεγα να ρίξεις μια νεα εγκατάσταση των windows (όπως έκανες πριν) και να μην περάσεις το vistalizator για 1-2 μέρες. Αν δεν σου βγάλει μήνυμα ενεργοποίησης, βρήκες τον ένοχο.
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αγγλικά 7άρια είχες όταν πήρες το λάπτοπ; Δοκίμασες με τα Ελληνικά 7 home premium 64 μήπως σου δεχτεί το serial; Δεν νομίζω το vistalizator να δημιουργεί τέτοια προβλήματα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν λέω σίγουρα.
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ... οχι δεν εκανα επαναφορα,κατεβασα τ αντιστοιχα windows και τα φραψα,εκανα format περασα το γνησιο σεριαλ και τα κανα μεταφραση με το vistalizator Έχω κάνει πολλες φορες την ίδια ακριβώς διαδικασία. Αναφέρει πιο πάνω ο arc ότι πιθανότατα το vistalizator στην έκανε, σε μένα δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο. Ερώτηση, κατεβασμένο απ'τον θείο ήταν το iso ? Γιατί μου έχει τύχει κάτι ανάλογο, παρα το γνήσιο σιριαλ. Αντίθετα απ'το digital river (και με την διαδικασια του vistalizator) δεν έκατσε ποτε στραβή.
epipolaios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Έχω κάνει πολλες φορες την ίδια ακριβώς διαδικασία. Αναφέρει πιο πάνω ο arc ότι πιθανότατα το vistalizator στην έκανε, σε μένα δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο. Ερώτηση, κατεβασμένο απ'τον θείο ήταν το iso ? Γιατί μου έχει τύχει κάτι ανάλογο, παρα το γνήσιο σιριαλ. Αντίθετα απ'το digital river (και με την διαδικασια του vistalizator) δεν έκατσε ποτε στραβή. Δεν καταλαβα
Andrew Geo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 κανε οπως ειπε ο arcαν θες μεταφραση η microsoft εχει updates για γλωσσες
arc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 αν θες μεταφραση η microsoft εχει updates για γλωσσες Δυστυχώς η επιλογή και αλλαγή γλώσσας δεν υποστηρίζεται στα windows 7 home premium Το βέλτιστο ειναι να βρει untouched iso από ελληνικά win 7 home premium 64
Andrew Geo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς η επιλογή και αλλαγή γλώσσας δεν υποστηρίζεται στα windows 7 home premium Το βέλτιστο ειναι να βρει untouched iso από ελληνικά win 7 home premium 64 Δυστυχώς η επιλογή και αλλαγή γλώσσας δεν υποστηρίζεται στα windows 7 home premium Το βέλτιστο ειναι να βρει untouched iso από ελληνικά win 7 home premium 64 εγω τωρα γιατι νομιζα πως ειναι για home premium και πανω (professional, ultimate, enterprise);; Οντως αν μπορεις βρες untouched iso και κανε και μια συγκριση MD5 και SHA1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα