giwrgos_k91 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Γεια σας, ειμαι ετοιμος να παραγγειλω το 1s, αλλα σκευτομαι παρα πολυ να ππαρω το πρωτο μοντελο, λογο καλυτερης αυτονομιας. Θελω να βγαζει κοντα 2 μερες, και με χρηση 15 λεπτα τηλεφωνο την μερα και χρηση viber, παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν. Εχει καποιος εμπειρια απο το κινητο; Καποια αλλη προταση μεχρι 120 ευρω, αλλα να μην εχει πολυ μεγαλη οθονη.
free05 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δικες μου φωτο απο το Note. Ειναι μεγαλο οκ, οι περισσοτεροι που το πηραν το συνηθισαν σε 3-4 μερες. Μην το απορριπτεις. Εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, συγκρινεται με πολυ ακριβοτερα κινητα. Μεταξυ των αλλων δυο, μαλλον το CoolPad θα επαιρνα. Να'σαι καλά doctorkostis, πάντα πρόθυμος να βοηθήσεις! Μιας και το έχεις πιάσει το κινητό στα χέρια σου θα ήθελα άλλη μια βοήθεια. Διάβασα ότι το βάρος του είναι 199gr!!! Λογικό για το μέγεθος του αλλά στο χέρι πως είναι?? Στην τσέπη θα μπορώ να το βάλω ή θα είναι σαν να έχω ρίξει άγκυρα?? Επίσης αν και η μπαταρία του είναι πολύ μεγάλη, με την επίσης μεγάλη οθόνη των 5,5'' και λογική προς μέτρια χρήση θα βγάζει πάνω από μια μέρα? Επίσης μια απορία που έχω είναι τι διαφορές έχει η Miui? Από ότι καταλαβαίνω βασίζεται στο Android αλλά στην πράξη θα καταλάβω διαφορά?
doctorkostis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Το βάρος δε με ενόχλησε ιδιαίτερα. Το μέγεθος ήταν κάπως, έχω 5ιντσο nexus. Ο φίλος που το πήρε είχε πριν s3, το συνήθισε σε 2-3 ημέρες. Η μπαταρία του βγάζει άνετα μέρα, με συνεχή χρήση (πάντα ανοιχτά δεδομένα, συνέχεια κλήσεις και viber/whatsapp).μη φοβάσαι τη μπαταρία, πολύ δύσκολο να ξεμείνει αν δεν παίζεις παιχνίδια. Η miui είναι custom Rom της Xiaomi που βασίζεται σε Android. Εμφανισιακά προσπαθεί να δώσει κάτι από iOS σε εικονίδια και εμφάνιση. Κατά τα άλλα, ρυθμίσεις και λειτουργίες Android, δε θα έχεις πρόβλημα.
stklinis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειχα παρει χαμπαρι το αλλο τοπικ. Οσον αφορα τη μπαταρια, νομιζω οτι το Asus θα ειναι συγκρισιμο με το Hongmi 1S, ο snapdragon τρωει περισσοτερη μπαταρια σε σχεση με τον 6589Τ του απλου Hongmi. Μια μερα δηλαδη, απο το πρωι ως το βραδυ με κανονικη χρηση και data. Η χρηματικη διαφορα ειναι κατω απο 10% και 11€ σε απολυτη τιμη. 113€ το 1S, 124€ το ZenFone. Νομιζω οτι τα 2GB μνημη, αξιζουν τη μικρη αυτη υπερβαση. Η επιπλεον μνημη ειναι το πιο futureproof χαρακτηριστικο σε αυτα τα τηλεφωνα. Αν το μπατζετ ειναι αυστηρα ως τα 120€, οκ Hongmi 100%. Εχω πει και παλιοτερα οτι ειναι εξαιρετικο, ανετα θα μπορουσα να το εχω ως κυριο τηλεφωνο και να μην κανει κιχ. τελικά αγόρασα το hongmi 1s, το οποίο είναι super Αλλά εκλάπη το zte v967s και είμαι πάλι στη γύρα, λες και περισεύουνε τα λεφτά !!!! Μάλλον θα πάρω και 2ο xiaomi, εκτός και εάν υπάρχει στο μεσοδιάστημα κάτι εξίσου ενδιαφέρον πάντα στα 100 και κάτι ευρώ Ευχαριστώ
free05 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Επαναφέρω το θέμα για να ζητήσω ξανά την πολύτιμη γνώμη σας. Με ενδιαφέρει κινητό με 5 ίντσες οθόνη 2γιγα ραμ και πολύ καλή κάμερα (13MP) και τιμή μέχρι 200 δολάρια περίπου. Συνεχίζουν να είναι οι καλύτερες επιλογές τα coolpad F1 και Zenfone? Κάτι καινούργιο που έχετε να μου προτείνετε?
Donalhioy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 βαλε και το nubia z7 mini http://www.minideal.net/zte-nubia-z7-mini-4g-lte-android-4-4-2-3ghz-5-0-1080p-ram-2gb-rom-16gb-smartphone.html και αναλογως το πορτοφολι και με το τι εννοεις καλη καμερα το A8 A806
free05 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ Donalhioy, το Α8 Α806 το είχα σε προτεραιότητα αλλά με χαλάει ότι είναι μονόκαρτο. Το nubia που μου προτείνεις το βρήκα στο vickmall στα 290$, μάλλον ξεφεύγει από το budget μου. Αξίζει αυτά τα λεφτά? Καλή κάμερα εννοώ να μπορώ να βγάζω καλές φωτογραφίες σε κάποια εκδρομή ή εκδήλωση, όχι κάτι υπερβολικό. Άρα με αυτά τα δεδομένα καλύτερη επιλογή εξακολουθεί να είναι το F1?
maddoctor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το θέλεις απαραίτητα δίκαρτο? Γιατί σε μονόκαρτο υπάρχει αυτό της Xiaomi που είναι πολύ καλό και είναι στα 200$! XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone
free05 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το θέλεις απαραίτητα δίκαρτο? Γιατί σε μονόκαρτο υπάρχει αυτό της Xiaomi που είναι πολύ καλό και είναι στα 200$! XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone Όχι απαραίτητα αλλά καλό είναι να υπάρχει αυτή η δυνατότητα αν είναι δυνατόν. Το Νοτε είναι 5,5'' και μου φαίνεται πολύ μεγάλο.
chios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Καλή φωτογραφική ΑΝ δεν κάνω λάθος Έχει και το Huawei 3c
free05 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Καλή φωτογραφική ΑΝ δεν κάνω λάθος Έχει και το Huawei 3c Πολύ παλιό δεν είναι αυτό? Ανταγωνίζεται το F1?
chios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Είναι παλιό το f1 είναι πιο γρήγορο και πιο καινούργιο
free05 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Έχει κάποιος άποψη για το παρακάτω? http://www.vickmall.com/doogee-dg900-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-smartphone-fhd-corning-gorilla-glass-3-screen-18-0mp-camera-golden.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα