Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ειδα προσφατο το zte blade Q maxi στα 130 ευροπουλα

εχει καλα specs αν εξερεσεις την κακη αναλυση οθονης

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Κατέληξα στο Jiayu G4S και είμαι στην αναμονή για να το παραλάβω.

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Κατέληξα στο Jiayu G4S και είμαι στην αναμονή για να το παραλάβω.

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας.

Πολύ καλή επιλογή! Μεγιές! :-)

Δημοσ.

Πολυ ομορφο το Inew V3, αλλα πραγματικα φτηνοκατασκευη. Και δεν το λεω εγω, που το εχω πιασει στα χερια μου, το λενε ατομα στο myphone που επισκευαζουν κινητα. Ενας φιλος που το αγορασε αρχισε να διαλυεται χωρις να ειναι κινητοφαγος.

Για τα αλλα δυο δε μπορω να πω γνωμη, δεν εχω ιδεα, αλλα σαν χαρακτηριστικα ειναι λιγο υποδεεστερα απο το Hongmi 1S που σου προτεινα εγω και ο Chourdis πιο πανω. Ψαξε και το αντιστοιχο φορουμ στο myphone για εμπειριες.

Το εχω πει και σε αλλο τοπικ, το ξαναλεω και εδω. Προσωπικη μου γνωμη, αγορασε απο καποια επωνυμη κινεζικη εταιρεια και οχι του σωρου. Ειναι πιο πιθανο να αγορασεις κατι μηχανικα και λειτουργικα απροβληματιστο. (Xiaomi, Huawei, Lenovo, ZTE).

Εδώ θα ήθελα την συνδρομή του Doctorkostis, την άποψη του οποίου σέβομαι. Κινητό με οθόνη λίγο μεγαλύτερη από του xIAOMI 1S, Πποιοτικό, για χρήση κυρίως internet, games, στα ίδια χρήματα για την κόρη μου.

Να σημειώσω, πριν 2 μήνες αγόρασα ZTE V967S, για τη γυναίκα μου, και είναι ενθουσιασμένη. Αρα καταλαβαίνεις πως τα κορίτσια μου χαίρονται και χωρίς high end χαρακτηριστικά!!!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εδώ θα ήθελα την συνδρομή του Doctorkostis, την άποψη του οποίου σέβομαι. Κινητό με οθόνη λίγο μεγαλύτερη από του xIAOMI 1S, Πποιοτικό, για χρήση κυρίως internet, games, στα ίδια χρήματα για την κόρη μου.

Να σημειώσω, πριν 2 μήνες αγόρασα ZTE V967S, για τη γυναίκα μου, και είναι ενθουσιασμένη. Αρα καταλαβαίνεις πως τα κορίτσια μου χαίρονται και χωρίς high end χαρακτηριστικά!!!

Ευχαριστώ

Καλησπερα φιλε. Τον τελευταιο καιρο εχουν εμφανιστει 2 "διαμαντια" απο καλες εταιρειες και σε πολυ καλες τιμες.

Το πρωτο ειναι το ASUS Zenphone 5 με intel επεξεργαστη, 2 GB RAM και 5αρα 720p οθονη στα 180$.  http://www.vickmall.com/asus-zenfone5-smartphone-android-4-3-intel-z2560-cpu-1-6ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-8-0mp-2gb-ram-8gb-rom.html

Το δευτερο ειναι το CoolPad F1 με 8πυρηνο ΜΤΚ 6592, 2GB RAM, και επισης 5αρα 720p οθονη στα 170$. http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html

Και τα δυο εχουν εξαιρετικο value for money, το Hongmi αν και μου αρεσει πολυ, νομιζω οτι δειχνει πλεον την ηλικια του.

Μεταξυ των δυο και επειδη προκειται για την κορη σου, θα ελεγα να προσανατολιστεις περισσοτερο προς το ASUS γιατι σαν πρωτη εντυπωση δειχνει να χρειαζεται να ασχοληθεις λιγοτερο μαζι του. Το CoolPad ειναι μαλλον πιο δυνατο, αλλα φαινεται οτι ειναι για χρηστες που "πειραζουν" τα κινητα τους. Ειναι και τα δυο λιγο καιρο στην αγορα, εχουν πολυ "ρευμα", συζητιουνται και πουλανε αρκετα. Αυτο ειναι πολυ καλο γιατι θα υπαρχει σοβαρη ανεπισημη υποστηριξη (πρωτη σε αυτον τον τομεα θεωρω οτι ειναι η Xiaomi).

Μακαρι να διαλεξεις το καλυτερο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα φιλε. Τον τελευταιο καιρο εχουν εμφανιστει 2 "διαμαντια" απο καλες εταιρειες και σε πολυ καλες τιμες.

Το πρωτο ειναι το ASUS Zenphone 5 με intel επεξεργαστη, 2 GB RAM και 5αρα 720p οθονη στα 180$.  http://www.vickmall.com/asus-zenfone5-smartphone-android-4-3-intel-z2560-cpu-1-6ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-8-0mp-2gb-ram-8gb-rom.html

Το δευτερο ειναι το CoolPad F1 με 8πυρηνο ΜΤΚ 6592, 2GB RAM, και επισης 5αρα 720p οθονη στα 170$. http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html

Και τα δυο εχουν εξαιρετικο value for money, το Hongmi αν και μου αρεσει πολυ, νομιζω οτι δειχνει πλεον την ηλικια του.

Μεταξυ των δυο και επειδη προκειται για την κορη σου, θα ελεγα να προσανατολιστεις περισσοτερο προς το ASUS γιατι σαν πρωτη εντυπωση δειχνει να χρειαζεται να ασχοληθεις λιγοτερο μαζι του. Το CoolPad ειναι μαλλον πιο δυνατο, αλλα φαινεται οτι ειναι για χρηστες που "πειραζουν" τα κινητα τους. Ειναι και τα δυο λιγο καιρο στην αγορα, εχουν πολυ "ρευμα", συζητιουνται και πουλανε αρκετα. Αυτο ειναι πολυ καλο γιατι θα υπαρχει σοβαρη ανεπισημη υποστηριξη (πρωτη σε αυτον τον τομεα θεωρω οτι ειναι η Xiaomi).

Μακαρι να διαλεξεις το καλυτερο!

Του τα ειπαμε ηδη αυτα στο δικο του τοπικ αλλα μαλλον ηθελε να τα ακουσει απο σενα! το zenphone καλο αλλα πολυ κακη μπαταρια εχει θα τελειωνει πολυ νωρις..(που ειναι και ενσωματωμενη με οτι αυτο συνεπάγεται οταν και αν χαλασει.)

Το hongmi s1 ειναι το καλητερο για αυτον(γνωμη μου). Και στα λεφτα που μας ειπε οτι θελει να διαθεσει

η τα 2 coolpad που σου ειπα ειναι με κατω απο 110 το ενα και το αλλο 125..

http://www.insomnia.gr/topic/534995-smart-china/?do=findComment&comment=53323938

edited.

Επεξ/σία από nepe
  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ σωστά καθώς ο προϋπολογισμός μου δεν ξεπερνά τα 120 ευρώ, οπότε οι παραπάνω προτάσεις με ξεπερνούν

Sent from my RM-914_eu_greece_363

απ ότι βλέπω το ASUS ZENFONE 5, κοστίζει στο minideal 118 ευρώ. Μάλλον προς τα εκεί κλείνω

Δημοσ.

Του τα ειπαμε ηδη αυτα στο δικο του τοπικ αλλα μαλλον ηθελε να τα ακουσει απο σενα! το zenphone καλο αλλα πολυ κακη μπαταρια εχει θα τελειωνει πολυ νωρις..(που ειναι και ενσωματωμενη με οτι αυτο συνεπάγεται οταν και αν χαλασει.)

Το hongmi s1 ειναι το καλητερο για αυτον(γνωμη μου). Και στα λεφτα που μας ειπε οτι θελει να διαθεσει

η τα 2 coolpad που σου ειπα ειναι με κατω απο 110 το ενα και το αλλο 125..

http://www.insomnia.gr/topic/534995-smart-china/?do=findComment&comment=53323938

edited.

Δεν ειχα παρει χαμπαρι το αλλο τοπικ. Οσον αφορα τη μπαταρια, νομιζω οτι το Asus θα ειναι συγκρισιμο με το Hongmi 1S, ο snapdragon τρωει περισσοτερη μπαταρια σε σχεση με τον 6589Τ του απλου Hongmi. Μια μερα δηλαδη, απο το πρωι ως το βραδυ με κανονικη χρηση και data.

Η χρηματικη διαφορα ειναι κατω απο 10% και 11€ σε απολυτη τιμη. 113€ το 1S, 124€ το ZenFone. Νομιζω οτι τα 2GB μνημη, αξιζουν τη μικρη αυτη υπερβαση. Η επιπλεον μνημη ειναι το πιο futureproof χαρακτηριστικο σε αυτα τα τηλεφωνα.

Αν το μπατζετ ειναι αυστηρα ως τα 120€, οκ Hongmi 100%. Εχω πει και παλιοτερα οτι ειναι εξαιρετικο, ανετα θα μπορουσα να το εχω ως κυριο τηλεφωνο και να μην κανει κιχ.

• Like 1
Δημοσ.

υποθέτω πως το asus έρχεται έτοιμο με ελληνικά και playstore. Δεν είμαι για πολλά πολλά σκαλίσματα και δεν με εμπιστεύωμαι.

Η ενσωματωμένη μπαταρία με αγχώνει, και η μικρή υπέρβαση, ε δεν είναι και απαγορευτική. Μια φορά το χρόνο έχει γενέθλια το κορίτσι!!!!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Doctorkostis θα μπορούσες να μου δώσεις την γνώμη σου για αυτά τα δύο που γράφεις συν το Xiaomi Redmi Note?

Ο επεξεργαστής του Asus σε σχέση με τον 6592 πως είναι?

Δημοσ.

Doctorkostis θα μπορούσες να μου δώσεις την γνώμη σου για αυτά τα δύο που γράφεις συν το Xiaomi Redmi Note?

Ο επεξεργαστής του Asus σε σχέση με τον 6592 πως είναι?

Μεταξυ των 3 που αναφερεις εγω θα διαλεγα πρωτο το Redmi Note. Το εχω πιασει στα χερια μου, ειναι πολυ ποιοτικη κατασκευη. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ειναι λιγο μεγαλο, οριακο ισως για τα δικα μου χερια.

Για τον επεξεργαστη του zenfone, το μονο που ξερω να σου πω ειναι οτι στα benchmark (antutu) ειναι λιγο υποδεεστερος απο τον 6592. Αυτο ισως και να μη λεει τιποτα, καθως καμια φορα αυτα τα προγραμματα δεν τα πανε καλα με τους καινουριους επεξεργαστες. Πιστευω οτι ειναι περιπου ισοδυναμα σε επεξεργαστικη ισχυ, μικρες ισως διαφορες, ασημαντες για την καθημερινη χρηση.

Το Asus μου αρεσει περισσοτερο οπτικα, το μονο που με χαλαει ειναι η μικροτερη μπαταρια του.

Το CoolPad το εχουν ηδη παραλαβει αρκετοι στο myphone και γραφουν καλα πραγματα, ενω το zenfone το περιμενουν αρκετοι. Αυτο σημαινει οτι θα υπαρχει κοινοτητα που θα ασχολειται με ενδεχομενα θεματα που ισως προκυψουν.

Δημοσ.

Άρα αν απορρίψω το Note λόγω μεγέθους από τα άλλα δύο ποιό θα πρότεινες?

Και εμένα το ASUS μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά αλλά με προβληματίζει η μικρή μπαταρία.

Κατα τα άλλα πρέπει να είμαι αρκετά ισοδύναμα.

Δημοσ.

Δικες μου φωτο απο το Note. Ειναι μεγαλο  οκ, οι περισσοτεροι που το πηραν το συνηθισαν σε 3-4 μερες. Μην το απορριπτεις. Εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, συγκρινεται με πολυ ακριβοτερα κινητα.

TGEwj7IL.jpg  VYjRqBWV.jpg

Μεταξυ των αλλων δυο, μαλλον το CoolPad θα επαιρνα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...