Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Αποφάσισα να πάρω το πρώτο μου smartphone και κατέληξα ότι θα πάω σε κινέζικο λόγω τιμής και χαρακτηριστικών. Η χρήση θα είναι νορμάλ χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, αυτά που θα ήθελα είναι 

1. Nα μπορώ να μπαίνω στο ίντερνετ χωρίς προβλήματα από wi-fi

2. Nα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν gps στο αυτοκίνητο

3. Nα μπορώ να βγάλω αξιοπρεπής φωτογραφίες

4. Nα μπορώ να βάλω εφαρμογές android

5. Οθόνη 4.7'' ή 5''

6. Τιμή 100ε και λίγο παραπάνω

Γενικά η χρήση θα είναι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις για κορυφαία χαρακτηριστικά για ταινίες, ταχύτητα κτλ.

Περιμένω τις προτάσεις σας.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To hongmi 1S στα 120-130€. Φτηνοτερο και να κανει τα παντα απροβληματιστα δυσκολο. Ειδικα για το GPS ειναι καλυτερο να προτιμησεις το συγκεκριμενο, λογω καλυτερης κεραιας GPS σε σχεση με καποιο φθηνοτερο.

• Like 3
Δημοσ.

To hongmi 1S στα 120-130€. Φτηνοτερο και να κανει τα παντα απροβληματιστα δυσκολο. Ειδικα για το GPS ειναι καλυτερο να προτιμησεις το συγκεκριμενο, λογω καλυτερης κεραιας GPS σε σχεση με καποιο φθηνοτερο.

Παρε το hongmi 1s

Δημοσ.

Σχετικά με το κινητό που ψάχνω, έχει κανείς εικόνα από αυτό??

http://www.tinydeal.com/mi...-p-122712.html

Σαν χαρακτηριστικά και τιμή πάντως φαίνεται καλό.

Αγνωστο. Αμφιβαλλω αν το εχει κανεις στην Ελλαδα. Επισης, καλο ειναι να αποφυγεις το tinydeal. Υπαρχουν πιο αξιοπιστα κινεζομαγαζα.

Δημοσ.

Πολυ ομορφο το Inew V3, αλλα πραγματικα φτηνοκατασκευη. Και δεν το λεω εγω, που το εχω πιασει στα χερια μου, το λενε ατομα στο myphone που επισκευαζουν κινητα. Ενας φιλος που το αγορασε αρχισε να διαλυεται χωρις να ειναι κινητοφαγος.

Για τα αλλα δυο δε μπορω να πω γνωμη, δεν εχω ιδεα, αλλα σαν χαρακτηριστικα ειναι λιγο υποδεεστερα απο το Hongmi 1S που σου προτεινα εγω και ο Chourdis πιο πανω. Ψαξε και το αντιστοιχο φορουμ στο myphone για εμπειριες.

Το εχω πει και σε αλλο τοπικ, το ξαναλεω και εδω. Προσωπικη μου γνωμη, αγορασε απο καποια επωνυμη κινεζικη εταιρεια και οχι του σωρου. Ειναι πιο πιθανο να αγορασεις κατι μηχανικα και λειτουργικα απροβληματιστο. (Xiaomi, Huawei, Lenovo, ZTE).

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ doctorkostis, θα μπορούσες απλά να μου πείς επειδή έχω μπερδευτεί, ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ xiaomi 1S και red rice?

Δημοσ.

Το 1S εχει επεξεργαστη Snapdragon 400 και 8 GB Rom, αντι για Mediatek 6589T και 4 GB Rom αντιστοιχα.

Πρακτικα ειναι  λιγο πιο γρηγορο το 1S, αλλα με ελαφρα χειροτερη αυτονομια. Με κανονικη χρηση βεβαια εχεις ανετα 24ωρο. Το απλο red rice φτανει ευκολα 36+ ωρες με κανονικη παντα χρηση. Εγω το 1S  θα επαιρνα μεταξυ των δυο.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...