broxopios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλημέρα Θέλω να δημιουργήσω ένα DVD που θα περιέχει εικόνες μαζί με μουσικά κλιπάκια από πίσω. Επίσης θα ήθελα και πριν μερικές εικόνες να μπορώ να έχω και ένα κείμενο που να εξηγώ τι θα δούμε μετά. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτό?
TheELF Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Θα κάνεις και το κείμενο σε εικόνα/ες,ακόμα και με το mspaint μπορείς άνετα να το κάνεις,μετά movie maker live,δες κάνα βίντεο στο youtube,αυτό είναι τυχαίο το πρώτο που βρήκα. Αν θες μετά πραγματικά να παίζει και από dvd (που δεν παίζει avi/wmv) κάνε το με το dvdflick. 1
broxopios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Και αν ολοκληρώσω ένα βίντεο στο movie maker, μπορώ ύστερα να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα για να το ντύσω καλύτερα? Με chapters κλπ, όπως το DVDstyler που αναφέρθηκε σε άλλο τοπικ?
TheELF Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ναι δέχεται πολλές μορφές το dvdstyler και δεν θα έχεις πρόβλημα. 1
nikosmakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 καλημερα θα ηθελα να ρωτησω με την σειρα μετα την δημιουργια στο movie maker της ταινιας, μετα θελω να την γραψω σε δισκακι ωστε να παιζει σε dvd player στην τηλεοραση. Εκανα μια δοκιμη σε ενα δισκακι που εγραψα αλλα δεν το αναγνωρηζε το dvd player μετα. :/
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αν θες μετά πραγματικά να παίζει και από dvd (που δεν παίζει avi/wmv) κάνε το με το dvdflick.
nikosmakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Θελω να δημιουργησω μια ταινια με φωτογραφιες και μουσικη και δεν βλεπω να δεχετε τις φωτο μου το DVDflick
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 καλημερα θα ηθελα να ρωτησω με την σειρα μετα την δημιουργια στο movie maker της ταινιας, Αφού και καλά την έκανες την ταινία.... βάλε την τώρα στο dvdflick να σου το κάνει απλό dvd που παίζει παντού.
nikosmakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 μου βγαζει το παρακατω μυνημα και δεν μμε αφηνει να περασω το αρχειο στο dvd, δοκιμασα να αλλαξω τον προορισμο αλλα τπτ παλι τα ιδια
micos000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Φαίει το "Νίκος" στον φάκελο προορισμού. Επέλεξε άλλον φάκελο αποθήκευσης, π.χ. C:\DVD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα