thanasismen76 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εχω το ACER ASPIRE 6920G .Του εχω βαλει επανω τον EVO (σε SATA2 ειναι αλλα οπως και να'χει καλυτερα απο τον μηχανικο),αφαιρεσα το DVD Drive που χαλασε και στη θεση του εβαλα τον μηχανικο WD για backup με ενα HDD caddy με μετατροπη απο SATA σε ΙDE που υποστηριζε το DVD (χανω και εδω λιγο αλλα ειναι backup αυτος), και μια καινουρια μπαταρια με αυτονομια πανω απο 1 ωρα χωρις εξοικονομιση ενεργειας. Παει πολυ καλα σε Win7 64bit απλα παρ'οτι εχω αλλαξει ανεμιστηρα,εχω καθαρισει τις γρυλιες του εξαερισμου απο σκονη κτλ συνεχιζει να κανει αυτον τον ενοχλητικο θορυβο "βζβζβζβζβζζβζβζ'.Ισως ειναι λεω καιρος να ανοιξω και τα ενδοτερα(αλλαγη παστας CPU,GPU κτλ).Μια λεω που θα το κανω αυτο , λεω δε κοιταω να δω και τι σηκωνει απο hardware...Συγκεκριμενα φοραει Core 2 Duo T8100 (2.1GHz) με 3MB L2 cache, στα 800MHz Socket P(478). Η μητρικη εχει chipset Intel PM965/GM965 + ICH8M.Αν ελεγα να του βαλω θεωρητικα καλυτερο επεξεργαστη αυτος θα ηταν ο T9500, σωστα?RAM σηκωνει 2 Χ 2GB στα 667 MHz. Φοραει ηδη 2 modules 2 GB PC2-5300(333 Mhz) οποτε απο μνημη ειμαστε κομπλε.Αν ηθελα τωρα αν αλλαξω και GPU (9500M-GS) τοτε παμε σε GeForce 9600M GT. Βρισκω ομως 2 στο Ebay. Μια με 512ΜΒ και μια με 1GB.Για τη δευτερη βεβαια λεει οτι ειναι για INTEL PM45+ICH9M chipsets.Οποτε παμε στην πρωτη μονο?Για πειτε και καμια καλη παστα...ARCTIC SILVER 5??Ξερω οτι δεν πολυαξιζει να αλλαξω CPU/GPU απλα το εχω χρονια το Laptop,ειναι σκυλι,εχει και τη πλαινη κονσολα λειτουργιων(απιστευτη ξενερα στα καινουρια laptop οπου σε πολλα μοντελα δεν υπαρχει εστω ενα σετ κουμπιων εστω για φωνη ρε αδερφε) και γενικα θελω να του βαλω οτι μπορει να σηκωσει.Για πειτε γνωμες.
Peleus17 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Φίλε μου, η γνώμη μου είναι να το αφήσεις έτσι όπως είναι και όσο σε βγάζει, δεν αξίζει καθόλου να κάνεις αυτό που θέλεις γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο ότι όλα θα δουλέψουν ρολόι χωρίς προβλήματα. Άστο έτσι όπως είναι και μόλις χαλάσει πας παίρνεις ένα καινούργιο πολύ καλύτερο από αυτό που θα έκανες.
Flexeril Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ο θόρυβος δημιουργήθηκε απ' τη στιγμή της εγκατάστασης της "θήκης" για το δίσκο,που είναι στο σημείο του DVD. Άκουσε τι θα κάνεις: Θα πάρεις μία λίμα και θα λιμάρεις όλα τα σημεία που δεν εφάπτονται καλά και δημιουργούν αυτή την "ανισότητα" στο επίπεδο που ορίζει ο κατασκευαστής σε σχέση με τις εργοστασιακές συσκευές. Ή παίρνεις ένα κανονικό dvdrw για laptop (κατα προτίμηση χαλασμένο),το ξαντεριάζεις και στη θέση που χρειάζεται βάζεις τα περιφερειακά καλωδιάκια/adaptors απ' τη συσκευή που αγόρασες για το δίσκο. Ή ζήσε με το θόρυβο. Θα πάθει ζημιά ο ανεμιστηράκος,με το που στραβώνει η επιφάνεια,εμποδίζονται οι φτερωτές να γυρίσουν ομαλά,κάπου ακουμπάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα