LionHurt1982 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλημέρα σας. Έχω ένα Toshiba satellite A300-20c system unit harman/kardon και μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα:Ενώ δείχνει ότι παίρνει ρεύμα,ανάβουν δηλαδή κάποια φωτάκια/επισημάνσης όπως το ότι φορτίζει ή ότι συνδέθηκε το καλώδιο ρεύματος,δεν ανοίγει καθόλου ο υπολογιστπης,ούτε δείχνει ένδειξη ότι λειτουργεί.Ούτε κάποιον θόρυβο κάνει.Είναι τελείως νεκρό. Το πήγα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων για να το δουν και μου ανέφεραν πρόβλημα στην μητρική με κόστος περίπου στα 300 ευρώ. Αυτό που θέλω να ρωτήςω είναι αν έχετε να προτείνετε κάτι ή τι αξία έχει έτσι όπως είναι(με το πρόβλημα) μήπως το πουλήσω ως ανταλακτικά .Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και ελπίζω σε μια απάντηση. Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν όντως εχει καεί η μητρική δεν αξίζει κατα την γνώμη μου να την αλλάξεις ειναι μεγάλο το κόστος
nikos903 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Εσύ μπορείς να ανοίξεις το λάπτοπ και να βγάλεις την μητρική που έχει τώρα απάνω; Ή να μας πεις τον κωδικό της που είναι σε ενα αυτοκόλλητο λογικά κάτω απο τις ραμ; Σε γενικές γραμμές πάντως σαν ανταλλακτικό μπορείς να βρεις μητρική που να κάθεται απάνω στο σασί του δικού σου με κανένα 50ρι... Όπως αυτή που πιθανόν να κάνει: link αλλά χωρίς τον κωδικό δεν είναι σίγουρο. Μετά είτε βλέπεις βιντεάκια και την αλλάζεις εσύ (δεν είναι και πολύ δύσκολο) είτε πας με το λάπτοπ και την μητρική σε κανένα μαγαζάκι να στην αλλάξουν μα πάνω απο 20€ δεν πρέπει να σου πάρουν (κανόνισε το απο πριν όμως γιατί μπορεί να του λείβονται τίποτα ψιλά και να τα πάρει όλα απο εσένα (if you know what I mean)
LionHurt1982 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς δν έχω τις γνώσεις να ανοίξω το laptop ουτε καν για να δω το κωδικο της μητρικης ...Περισσοτερο ήθελα να μαθω αν οντως στεκει το ποσο που ειπαν γτ μου φανηκε εξωπραγματικο.Σχεδόν δλδ οση η αξια ολου του laptop..Αποτι κτλβαινω όμως τελικα δν πρεπει να ηταν και τοσο παράλογοι. nikos903 πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφοριες σου αλλα από τη στιγμη που δν το κατεχω καθολου νομιζω δν εχει νοημα να ασχοληθώ περεταίρω.. Σας ευχαριστω παντως και τους δυο για τις απαντησεις σας
nikos903 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Όπως και να έχει το 300ρι εγώ παράλογο το βλέπω Στην θέση σου θα πήγαινα σε κανένα μικρό μαγαζί να το δούνε, γιατί σε αυτά τα μεγάλα δεν κοιτάνε τίποτα και κάποια μικροβλάβη να έχει μητρική θα σου αλλάξουν.... Μετά άμα δεν βγάλουν άκρη και εκεί μπορείς να τους πεις να πάρουν μητρική απο ebay και να στην περάσουν (αλλά να κανονίσετε την τιμή πιο πριν) και άμα δεν περνάει το κόστος το 100ρικο καλά είσαι.... 1
LionHurt1982 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Όπως και να έχει το 300ρι εγώ παράλογο το βλέπω Στην θέση σου θα πήγαινα σε κανένα μικρό μαγαζί να το δούνε, γιατί σε αυτά τα μεγάλα δεν κοιτάνε τίποτα και κάποια μικροβλάβη να έχει μητρική θα σου αλλάξουν.... Μετά άμα δεν βγάλουν άκρη και εκεί μπορείς να τους πεις να πάρουν μητρική απο ebay και να στην περάσουν (αλλά να κανονίσετε την τιμή πιο πριν) και άμα δεν περνάει το κόστος το 100ρικο καλά είσαι.... Σε ευχαριστω πολύ. Μαλλον ετσι θα κινηθω
ramarg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αυτο το μοντελο υπεφερε εργοστασιακα απο υπερθερμανση.Εφοσον δεν ξερεις να ανοιγεις δεν το ανοιξες ποτε,φουλαρε απο σκονες,και θα καηκε.Ισως εσβηνε αρκετες φορες ξαφνικα κ το ξαναναβες.Το πολυ πολυ να εκαψες επεξεργαστη κατα τη γνωμη μου κ καρτα γραφικων.Και τα 2 αλλαζουν σαυτη τη σειρα.Αρχισε να μαθαινεις πως ν το ξεβιδωσεις.Δεν υπαρχει αλλη λυση.Θες βοηθεια ;
coolerman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 κάνε μια αναζήτηση nec/tocin a300 & a200 satellite problem,και θα καταλάβεις! το συγκεκριμένο είναι πολύ "άτιμο" chip.
LionHurt1982 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Εσύ μπορείς να ανοίξεις το λάπτοπ και να βγάλεις την μητρική που έχει τώρα απάνω; Ή να μας πεις τον κωδικό της που είναι σε ενα αυτοκόλλητο λογικά κάτω απο τις ραμ; Σε γενικές γραμμές πάντως σαν ανταλλακτικό μπορείς να βρεις μητρική που να κάθεται απάνω στο σασί του δικού σου με κανένα 50ρι... Όπως αυτή που πιθανόν να κάνει: link αλλά χωρίς τον κωδικό δεν είναι σίγουρο. Μετά είτε βλέπεις βιντεάκια και την αλλάζεις εσύ (δεν είναι και πολύ δύσκολο) είτε πας με το λάπτοπ και την μητρική σε κανένα μαγαζάκι να στην αλλάξουν μα πάνω απο 20€ δεν πρέπει να σου πάρουν (κανόνισε το απο πριν όμως γιατί μπορεί να του λείβονται τίποτα ψιλά και να τα πάρει όλα απο εσένα (if you know what I mean) Σημερα καταφερα και ασχοληθηκα με το laptop. Το serial number είναι αυτο : V000126830. Αυτό γραφει τουλάχιστον καω από τις ραμ
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλημέρα. Εγώ θα κοίταγα για κάποια απο αυτές: link. used used new Καλύτερα Αγγλία... Θα γίνει δουλειά αλλά χάνεις το HDMI. Άμα δεν σε περάζει οκ, άμα το θες βέβαια πρέπει να πας σε ίδια μητρική που είναι πιο ακριβή...
LionHurt1982 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλημέρα. Εγώ θα κοίταγα για κάποια απο αυτές: link. used used new Καλύτερα Αγγλία... Θα γίνει δουλειά αλλά χάνεις το HDMI. Άμα δεν σε περάζει οκ, άμα το θες βέβαια πρέπει να πας σε ίδια μητρική που είναι πιο ακριβή... Δν με πειραζει το hdmi. Σ ε ευχαριστω πολύ θα κοιταξω μια από αυτές που μου ειπες και μολισ την παραλαβω σας ξαναενημερωνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα